Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-22-16, 01:08 AM   #1
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
點樣追宅女?

早排識左個女仔,係宅女,問到fb之後傾下計,約佢食lunch,都肯,lunch時有講笑,好多話題,果時feel到佢都好似有意思(問我有無玩精靈,可以一齊捉之類),之後再約佢就不斷拒絕,但hi佢都會應,無被封,不過都少、耐先應。
一直反思係咪自己衰左d咩,但又唔係好諗到

各位師兄,我可以點做?直接問佢我衰咩?有時傾下計,慢慢黎?點攻略法?

此篇文章於 10-22-16 01:12 AM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-16, 01:55 AM   #2
chrischun
God of Gamer
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
男人係一種好易產生誤會既動物,要攪清楚就算係同你玩得理傾得理,並不代表係喜歡你,

其實中意一個人,唔洗去問人點追,女人其實想要既野係好簡單,誠諾、責任及安全感

舊 10-24-16, 11:50 AM   #3
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
明示晒, 話而家對你冇興趣.
你繼續用追佢嘅心態約佢就算啦, 唔可以只做極普通朋友咩?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-16, 05:13 PM   #4
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
妳生活圈子多不多女性呀?唔了解你背景好難分析!
你可以問一下女性朋友

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-16, 08:35 PM   #5
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
其實都講清楚,繼續一齊做毒友,但當然有得進展最好,所以情況係處於明戀既同毒中人?
生活圈都多女,不過唔同佢地講,呢班人
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-16, 09:00 PM   #6
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: Lamsze 查看文章
其實都講清楚,繼續一齊做毒友,但當然有得進展最好,所以情況係處於明戀既同毒中人?
生活圈都多女,不過唔同佢地講,呢班人
女人十個有九個都係第一眼覺得你得就得,如果唔係你做乜都最多係兵,電視d話感動到佢係呃你架,果d係奇蹟黎

舊 10-25-16, 05:27 PM   #7
SiEG~~
Game Master
秋月控....

註冊日期: Aug 2003
不要FF太多....

舊 10-25-16, 07:53 PM   #8
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
資料得咁少