Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2
電視遊戲討論版>Diablo Immortal (反應差到)
~蛙蛙~ 12:06 PM 11-06-18
你有你dislike 佢有佢出
你覺得影響到?
成個blizzcon得呢樣俾人插姐 唔係diablo就係全部
你應該要知blizzcon直播免費 而唯一一樣要俾錢先有得即時睇係WOW
leungky1 11:18 PM 11-07-18
見到段片有留言話俾人刪左14次,真有趣
話就話將來會有人照樣支持
結果未又係衰自己急著做傻事
整多幾單娛樂新聞出嚟?
由手機版發出
GOGamer 01:00 AM 11-08-18
Youtube又多兩項業務,
(1)收錢减dislike,
(2)收錢加like
我都見一條片dislike一條了,
好快就會有一堆片話:
唔知點解咁多人唔鍾意Diablo immortal,
我原本都唔鍾意,但係玩落又唔差,等等
已經係中國商品既宣傳流程了
wsx360 01:05 AM 11-08-18
堂堂一間美國大廠痴埋去支那網易已經唔係好正常
Blizzard而家應該未淪落到世嘉個種級數呱?
Sar8 01:36 AM 11-08-18
作者: wsx360:
堂堂一間美國大廠痴埋去支那網易已經唔係好正常
Blizzard而家應該未淪落到世嘉個種級數呱?
佢地唔係冇技術
佢地係個方向有問題,好早就變左「我覺得這超cool」然後迫D人去follow佢果套

所以上邊果D咩刪留言啊, reset like數之類咁污糟,造假既事已經係司空見慣
完全就係「群眾就係愚蠢」既風格來
你都已經完全拒絕接收意見,只係想做「我想做既遊戲」而唔係「玩家想要既」,所以都唔難怪點解越做越頹
wing 09:34 AM 11-08-18
作者: GOGamer:
Youtube又多兩項業務,
(1)收錢减dislike,
(2)收錢加like
我都見一條片dislike一條了,
好快就會有一堆片話:
唔知點解咁多人唔鍾意Diablo immortal,
我原本都唔鍾意,但係玩落又唔差,等等
已經係中國商品既宣傳流程了
俾得起錢, 呢類評語多多都有.
Sar8 09:50 AM 11-08-18
今日已經宣佈發展手機業務
1 2

返回主題版面