Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-18, 07:42 PM   #801
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
勇士迫得好緊,應該唔會輪休
加上harden 要追MVP

而家火箭個勢好似唔識輸咁, 好誇張
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-18, 11:59 PM   #802
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
Rose去明尼蘇達公牛隊

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 03-09-18, 12:57 PM   #803
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
Curry又傷.......

舊 03-09-18, 01:02 PM   #804
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
BROWN跌個野真係幾恐怖下, 希望無咩事

CURRY又整親腳腕... 唔係就PLAYOFF先黎玩D咁既野掛
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 03:21 PM   #805
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
BROWN跌個野真係幾恐怖下, 希望無咩事

CURRY又整親腳腕... 唔係就PLAYOFF先黎玩D咁既野掛
睇嚟小事,至少無兩年前果陣甘嚴重,
不過要搏命都要趁而家無得放鬆,
落第二位的話隨時1st round要打Spurs、T.Wolves、Thunder甘就夜長夢多了

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-18, 12:03 PM   #806
6eo
美波様!

我係球團就寧願比咖哩休下好過...
反正依家WEST 6-8位7國咁亂咩都有可能
舊 03-10-18, 01:44 PM   #807
Penny仔

所以curry先係勇士真正核心
冇左佢,就打唔出勇士籃球

呢場輸左,火箭個榜首應該會穩了吧
由手機版發出
舊 03-13-18, 02:18 PM   #808
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
就快無nba 播,唸緊買唔買nba pass好
我想聽廣東話廣波
係咪買左pass都無樂視一曰二場?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-18, 08:37 PM   #809
Penny仔

引用:
作者: DC 97 查看文章
就快無nba 播,唸緊買唔買nba pass好
我想聽廣東話廣波
係咪買左pass都無樂視一曰二場?
NBA league pass可以睇足咁多場,
佢而家仲有個League Pass Choice
一個月睇8場 $60

唔講間公司, 其實樂視NBA制作都OK....
舊 03-14-18, 10:52 AM   #810
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: Penny仔 查看文章
NBA league pass可以睇足咁多場,
佢而家仲有個League Pass Choice
一個月睇8場 $60

唔講間公司, 其實樂視NBA制作都OK....
淨講NBA~佢應該可以講最好
$700 有咁多場睇~
無左真系好可惜
就算NOW拎返應該無每日2場

舊 03-14-18, 04:35 PM   #811
Penny仔

Lakers呢期食錯左藥,係咁贏
由手機版發出
舊 03-15-18, 10:59 AM   #812
6eo
美波様!

湖人多左IT後補左BALL無既攻擊力, 同隊友都夾得幾好
Randle /Lopez 又打出水準
防守雖然都係問題但反正湖人都唔多防守靠鬥轟架啦

k湯又傷埋... 勇士睇黎無力追龍頭了
另綠軍smart都應該收咧

估唔到馬刺跌出前8, 睇埋黎緊賽程, 睇怕今年都入唔到playoff...
舊 03-15-18, 11:02 AM   #813
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: Penny仔 查看文章
Lakers呢期食錯左藥,係咁贏
由手機版發出
換左IT入嚟打第六人之後個後場體系實左好多,
補足番Ball哥投射差既缺口,
都幾好,就算入唔到playoff當為來季再練吓兵先 (大前提係唔好又為簽個大牌入嚟再搞散隊波)

我的雜談小屋
舊 03-15-18, 06:16 PM   #814
Penny仔

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
換左IT入嚟打第六人之後個後場體系實左好多,
補足番Ball哥投射差既缺口,
都幾好,就算入唔到playoff當為來季再練吓兵先 (大前提係唔好又為簽個大牌入嚟再搞散隊波)
但Randle 同IT 唔知續唔續好
尤其係Randle.....變左另一個人咁
舊 03-16-18, 09:37 AM   #815
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
其實呢隊湖人,如果keep住呢個陣容,下年分分鐘都入到playoffs…但係湖人應該唔會甘於只係入playoffs咁簡單,所以睇怕都係會拆散隊波嘗試簽PG+LBJ。

如果咁簽法的話,就算放走Randle,前場都仲係幾多人…Ingram、Kuzma等等…
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-18, 10:36 AM   #816
6eo
美波様!

其實本身簽IT番黎都係為清cap... 我諗佢自己都知所以依家爭取表現
我諗如果真係簽到PG/LBJ, 湖人應該都係會放走IT, Randle 甚至 Lopez
舊 03-16-18, 10:54 AM   #817
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

馬刺個Dejounte Murray到底係咪PG黎,今日攞12個板但係0助攻
舊 03-16-18, 10:58 AM   #818
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
灰熊真心勁,精準控分
下下輸少少,加索弟出黎講下不滿又過到骨

今年睇包尾幾隊同西區3-10位都好正

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 03-16-18, 11:14 AM   #819
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 搖搖 查看文章
灰熊真心勁,精準控分
下下輸少少,加索弟出黎講下不滿又過到骨

今年睇包尾幾隊同西區3-10位都好正

West 3 - 10 真係大亂鬥,印象中無幾可會咁亂
舊 03-19-18, 05:47 PM   #820
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: kin~kin 查看文章
West 3 - 10 真係大亂鬥,印象中無幾可會咁亂
Jazz最近10場嬴9場趕番上嚟先真正估你唔到

我的雜談小屋
舊 03-19-18, 09:07 PM   #821
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
Jazz最近10場嬴9場趕番上嚟先真正估你唔到
佢地近23場戰跡係21勝2負…
舊 03-19-18, 10:36 PM   #822
6eo
美波様!

木狼輸幾場就第3跌到第8
西岸今年真係未到最後一刻都唔知邊幾隊出線同排名

東岸就頭8應該都定, 係差在名次
舊 03-19-18, 10:47 PM   #823
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
西區爭入頭8隨時好睇過西決

舊 03-20-18, 12:05 PM   #824
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
勇士係咪犯太歲........

舊 03-20-18, 12:56 PM   #825
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
勇士係咪犯太歲........
傷咁多人出後備差唔多

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 02:37 AM

手機版 | APP版