Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-16, 04:12 PM   #326
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
無啦啦有一格黑影...
係泰國戰神黎?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-16, 12:01 PM   #327
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
鐵頭功應該有機贏!

舊 07-17-16, 10:37 AM   #328
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: sgouki 查看文章
鐵頭功應該有機贏!
暗殺拳無理由咁差...
應該仲有貨賣...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 12:06 PM   #329
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
暗殺拳無理由咁差...
應該仲有貨賣...
肯定的,
話哂佢個朵都響 (同吳一族並稱兩大古武暗殺族),
無甘快玩完吧

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 12:14 PM   #330
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
吳一族都輸左比賽,唔差在死對頭都輸埋佢
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 11:22 PM   #331
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
應該都反殺
鐵頭功一定唔會中

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-16, 08:14 AM   #332
qhxu
Crazy Gamer

仲以為係Gay佬贏呢個最大路既展開
結果係黑木贏,幾乎無招勝有招
呢套仲有得救
舊 09-15-16, 09:19 AM   #333
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: qhxu 查看文章
呢套仲有得救
你見阿伯無回憶過就知佢唔會輸啦 lol
相反美獸已經講晒咁滯 或者可以去另一邊頂替同王馬打既

舊 09-15-16, 10:36 AM   #334
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: JMi 查看文章
你見阿伯無回憶過就知佢唔會輸啦 lol
相反美獸已經講晒咁滯 或者可以去另一邊頂替同王馬打既
我反而覺得仲會有下一部,唔會甘急搬番美獸出嚟
反正又講到有內鬼、東電仲有殺著,
可能之後又嚟個島內大亂鬥,
反正甘多伏筆仲可以用,唔一定限死係個大賽

我的雜談小屋
舊 09-15-16, 10:53 AM   #335
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
超人(笑)打完都無影,真係去拜師?...

舊 09-15-16, 12:25 PM   #336
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
其實只係冇諗到咁快就贏

舊 09-15-16, 05:39 PM   #337
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
個走勢明顯似係有兩個戰場,
一個係比賽,
一個係私鬥/其他事件既打鬥。

唔係冇理由主角同宿敵會雙雙“出局”
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-16, 05:46 PM   #338
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: qhxu 查看文章
呢套仲有得救
但規則無講明輸左o既拳手唔可以用 "換人" 方式再出場

Gay 獸Level up 完再出場都有可能................

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-16, 08:06 PM   #339
Sar8
The One

引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
個走勢明顯似係有兩個戰場,
一個係比賽,
一個係私鬥/其他事件既打鬥。

唔係冇理由主角同宿敵會雙雙“出局”
會唔會王馬要左基佬個心臟
能夠成為「神」既一部份,諗起就

舊 10-28-16, 04:16 PM   #340
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
原來已經咁耐冇人討論
下場終於到 牙 vs 斗神...
雖然肯定牙贏... 不過都想知斗神可以抵抗到咩地步
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 05:19 PM   #341
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
泰王輸咪可以拎鐵頭功重新震作lo..........

舊 10-28-16, 05:31 PM   #342
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
套野可以點討論?
位位能力值都(???)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 08:57 PM   #343
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
大久保已經是真實系最強了 他的體格及資歷在現實中絕對有資格稱霸MMA
但拳願是日本漫畫 日本人的基本素質要視作現實常人2倍算起<<

完全講出我睇到依家既感想

雖我覺得應該將"日本人"改成"亞洲人"

不過鬥神有人氣加持應該唔會輸得太樣衰,反正我覺得最後彈彈波主角肯定唔會同agito對上

英國說大家抱團死

此篇文章於 10-28-16 09:00 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 09:52 PM   #344
gingq7

註冊日期: May 2008
我又唔覺得牙贏硬, 佢就算輸對個故事都好似無影響, 因為東電一定會搞事, 牙晉唔晉級都會繼續有得打
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-16, 07:18 AM   #345
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
原來已經咁耐冇人討論
下場終於到 牙 vs 斗神...
雖然肯定牙贏... 不過都想知斗神可以抵抗到咩地步
但之前都以為剎那一定贏
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-16, 10:09 AM   #346
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
到場外亂鬥果時應該想點打都得 所以アギト輸都無問題…
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 04:15 PM   #347
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

我反而覺得泰國拳皇會死 (無錯,唔係「輸」,而係「死」),
上一場同大久保打都已經暗示過如果雙方實力再接近啲就隨時有死人 (順便當係伏筆刺激番醒個好基友我估)

我的雜談小屋
舊 10-31-16, 04:50 PM   #348
Sar8
The One

牙 vs 拳王 nonono

係人氣王 vs 死亡flag

舊 10-31-16, 05:17 PM   #349
qhxu
Crazy Gamer

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
我反而覺得泰國拳皇會死 (無錯,唔係「輸」,而係「死」),
上一場同大久保打都已經暗示過如果雙方實力再接近啲就隨時有死人 (順便當係伏筆刺激番醒個好基友我估)
我覺得呢套野雖然血淋淋
但死個人好鬼難,除非係純粹痴線佬或路人
舊 10-31-16, 05:41 PM   #350
Eking

註冊日期: Feb 2006
2個仔到會場, 牙 VS 鬥神會唔會打唔成?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:54 AM

手機版 | APP版