Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[GREE] アイドルマスター ミリオンライブ!
任意 11:33 PM 03-10-13
等左9日, 第一張 HR 春香 終於入手 >3<

第二張要等多40日 ...
~蛙蛙~ 08:34 PM 03-11-13
http://app.ip.bn765.com/app/index.ph...00000000007131 我的

另搵到個道場
http://app.ip.bn765.com/app/index.ph...0000000000239/
廢人 06:34 PM 03-12-13
又event
由手機版發出
haku1976 06:29 PM 03-16-13
作者: samyu:
等左9日, 第一張 HR 春香 終於入手 >3<

第二張要等多40日 ...
三段覺醒, 慢慢養
任意 08:57 AM 03-17-13
作者: haku1976:
三段覺醒, 慢慢養

春香.....有閒牌先算....
反正我主打Visual

美希一次合10張仲要成 61000, 用HN合先加丁屎咁多,
真係有排養 ...... 我破左好多次產 @@
haku1976 04:02 PM 03-17-13
春香.....有閒牌先算....
反正我主打Visual

美希一次合10張仲要成 61000, 用HN合先加丁屎咁多,
真係有排養 ...... 我破左好多次產 @@
lv60就直接用小鳥咭或者唔要嘅R啦...
任意 07:19 PM 03-17-13
lv60就直接用小鳥咭或者唔要嘅R啦...
邊有咁多張小烏, 我拎左2張都已經比美希食左
R 夠10張我先會一次過上 lesson
而家唯有用住 HN 先...
不過如果計落只用R卡, 起碼仲要多90 張 (吐血)
haku1976 12:47 AM 03-29-13
第三次event...密得佢
感覺上易過構造相同嘅第一次,
一來desk勁咗, 二來輪流出, BP分配好計咗

不過啲免費紅糖無哂, 都係搏多啲event補BP算, 10萬pt盡追啦...
任意 11:06 AM 03-29-13
第三次event...密得佢
感覺上易過構造相同嘅第一次,
一來desk勁咗, 二來輪流出, BP分配好計咗

不過啲免費紅糖無哂, 都係搏多啲event補BP算, 10萬pt盡追啦...
Rival HP多左, 獲得Pt大幅減少
跟本難度 UP UP UP
任意 11:20 AM 03-29-13
求好友 XD

(要copy 條link出黎真係辛苦...)

大家請用 QR Code 方便用手機入 http://zxing.appspot.com/generator/
haku1976 08:11 PM 03-29-13
Rival HP多左, 獲得Pt大幅減少
跟本難度 UP UP UP
梅花間竹之下三人組變相出得少, 無得搶定啲藍糖同pt
結果麗花一日就衝到 lv20, 開始要call人幫手
跟住下星期出raid boss仲大鑊...
~蛙蛙~ 08:13 PM 03-29-13
其實...相比起另一邊...呢度event唔算密架啦
上次event衝到無晒水去到 19/20 差600氣先有第2張SR...想殺人OTL
沒名字的?君 01:17 PM 03-30-13
作者: ~蛙蛙~:
其實...相比起另一邊...呢度event唔算密架啦
上次event衝到無晒水去到 19/20 差600氣先有第2張SR...想殺人OTL
上個活動根本係昆水EVENT
RIN1991 12:00 AM 03-31-13
有冇人有道場list?
任意 10:27 PM 03-31-13
作者: RIN1991:
有冇人有道場list?
手上有22個, 但係要睇下點貼出黎

BTW其實好易搵...
~蛙蛙~ 10:29 PM 03-31-13
去2ch就搵到啦
http://testgree.web.fc2.com/index.html
haku1976 02:58 AM 04-01-13
作者: 沒名字的?君:
上個活動根本係昆水EVENT
唔太算昆啦,我衝唔完營業都有16萬幾pt...
依家3萬幾,見到第一張未來已經執到
~蛙蛙~ 08:23 AM 04-01-13

話昆水係有得覺醒卡 冇覺醒能力係差一半
最後幾日先開新區 我之後計返 自然回都要用十零支水(外加爆水bouns)先可以完走
好明顯就昆你課金 無課金爆晒d水既 再下次馬拉松可能咩都冇

糖得開boss既人有 想有人幫手打都難
由手機版發出
RIN1991 02:49 PM 04-01-13
作者: ~蛙蛙~:
去2ch就搵到啦
http://testgree.web.fc2.com/index.html
冇上開+唔識搵~
謝了
沒名字的?君 03:03 PM 04-01-13
上次?君未完營業都25萬PT啦
昆水係指張完走SR
爆晒所有貨行唔完

haku1976 12:03 AM 04-04-13
作者: 沒名字的?君:
上次?君未完營業都25萬PT啦
昆水係指張完走SR
爆晒所有貨行唔完
SR向來都是昆你跑event的餌...
打咗次路子,call幫手人哋一飛36萬搶咗個mvp走...張rank3飛仔呀...
任意 03:13 PM 04-04-13
SR向來都是昆你跑event的餌...
打咗次路子,call幫手人哋一飛36萬搶咗個mvp走...張rank3飛仔呀...
你出左call 後人地見你唔搶MVP, 直接衝半條好正常 .... (我仲見唔少直接流局收場)
自己要拎 MVP 就先打半條之後, 再 call 人
唔好諗住省水, 否則只有2個結果: 被搶, 流局
~蛙蛙~ 03:16 PM 04-04-13
マーチpt 72757 pt
仲有4日...冇乜糖 有d驚 不過得1張SR都係得個儲字
任意 03:20 PM 04-04-13
Trade 已實裝
廢人 06:49 PM 04-05-13
但係我click都話trade唔到
要認證先有得trade?
由手機版發出
標籤:FairyTaleが踊れない, ありがサンキュー, ぴょん吉, 戸田めぐみ
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面