Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>ファイナルファンタジーXIV
edhangup 01:24 AM 09-22-10
188西X, 不過佢話最快都講緊天晚夜D, 我DL緊個ISO, 睇下會唔會update定先.
LSK 08:10 AM 09-22-10
我訂日版限定版個間都話有機會今日到貨,好心急,好心急
littleyip 08:36 AM 09-22-10
我只想要普通版.
fanc903 11:45 AM 09-22-10
作者: edhangup:
188西X, 不過佢話最快都講緊天晚夜D, 我DL緊個ISO, 睇下會唔會update定先.
188西X幾號電話? PM 我啊唔該.

我想買 歐版 特別版..
hyakukawa 12:10 PM 09-22-10
今日咁快?
GAME我已經裝左UPDATE晒...只差ACCOUNT

作者: LSK:
我訂日版限定版個間都話有機會今日到貨,好心急,好心急

fanc903 12:39 PM 09-22-10
作者: hyakukawa:
今日咁快?

Update 多唔多?
Yukii 12:40 PM 09-22-10
今日咁快?
今日我個FD已經係日本收左貨, 但我笨左唔記得叫佢開左隻GAME俾個CODE我先><
結果都係要等到星期五...
hyakukawa 12:47 PM 09-22-10
唔算太多...不過來來去去都係得幾百KB下傳(可能我和記10M慢)
都UPDATE左2個鐘左右...

作者: fanc903:
Update 多唔多?

LSK 02:48 PM 09-22-10
今日咁快?
太子始創二樓GAME鋪
edhangup 02:52 PM 09-22-10
作者: LSK:
太子始創二樓GAME鋪
日版? 拎到嗎, 我今朝打去我個間未覆到今日有無, 好似話要friday... ><
你個間有無其他版賣, 日版碟同月費都太貴... ><
LSK 02:56 PM 09-22-10
日版? 拎到嗎, 我今朝打去我個間未覆到今日有無, 好似話要friday... ><
你個間有無其他版賣, 日版碟同月費都太貴... ><
日版已確定今日有~好野好野

其他版要過去問下,因為我都唔知有冇~
ZeroChow 02:59 PM 09-22-10
係唔係有分usa, europe版?
edhangup 03:13 PM 09-22-10
作者: ZeroChow:
係唔係有分usa, europe版?
日美歐 3種
ZeroChow 03:31 PM 09-22-10
日美歐 3種
咁應該買乜版呀? 我要英文...
edhangup 03:38 PM 09-22-10
作者: ZeroChow:
咁應該買乜版呀? 我要英文...
3個版入便隻碟都一樣, 有齊4個language - 日英法德.

買咩版只會影響你要用咩region的sqex account, 同以後用咩currency買crysta比月費.
暫時月費日版最貴, 美版最平, 不過其實都只係100hkd同120hkd的分別, 隻game的分別大d.
terryskw 05:22 PM 09-22-10
日限已到, 出發去取貨~XD
copycat 05:29 PM 09-22-10
邊度有貨?
terryskw 05:34 PM 09-22-10
作者: copycat:
邊度有貨?
wawa有貨, 之前留左名
vins 05:52 PM 09-22-10
作者: terryskw:
日限已到, 出發去取貨~XD
+1. XDDD.
青魔 05:55 PM 09-22-10
響邊度呢?^^;
copycat 06:11 PM 09-22-10
我見wawa冇貼出來話有預定,所以好遲先知佢有得定。點知我訂果間又甩底。依家都唔知點好。
terryskw 06:28 PM 09-22-10
Ica, 你打去問啦, 佢可能重有~XD
我問佢有冇現貨, 佢話轉頭覆...
vins 06:43 PM 09-22-10
今水冇哂喇, 要嘅快d 去佢舖訂, 最快星期五有下一批
minekaoru 06:53 PM 09-22-10
ce有咩唔同? 同正常版爭幾錢?

我都係等10月先算了。。。。
Yukii 06:54 PM 09-22-10
作者: vins:
今水冇哂喇, 要嘅快d 去佢舖訂, 最快星期五有下一批
反而我有興趣想知幾$ XD
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面