Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
日本動漫畫討論版>賀東招二「フルメタル・パニック!」総合THREAD丨四季童子:まだ情報の解禁がされていない もう少しお待ちください
Rse9 10:57 PM 08-03-06
作者: 鈴蘭:
FMP邊忽囉到好笑黎比
做得Sigma就擺到明今次唔會有搞笑,只會有灰底\
原來如此
因為我覺得上輯都幾灰但都有d位幾好笑先講出黎

不過如果大家覺得兩套野唔比得既話就無視我上面既說話啦
月之民 ̄▽ ̄ 10:58 PM 08-03-06
作者: 月舞:
我有睇架
以我記得動畫都有起碼3集有打交架
不過係玩技巧但實際打起上黎冇緊張感o個種ja ma
唔係一定要同類笑位先可以笑下嘛
笑我又覺得幾好笑
如果冇埋就真係得番萌,表達手法同聲優
打既話動畫幾乎出晒喇
應該得返消失同陰謀果一段咋
月之民 ̄▽ ̄ 11:01 PM 08-03-06

兩套片唔同類型 點比先得架rz
你話鍾意FMP果種片無問題架
鈴蘭 11:07 PM 08-03-06
原來如此
因為我覺得上輯都幾灰但都有d位幾好笑先講出黎

就算有都係頭幾集有得笑
因為之後已經無辦法笑
細路翔 11:13 PM 08-03-06
作者: 鈴蘭:
就算有都係頭幾集有得笑
因為之後已經無辦法笑
fmp不嬲都係灰底物
C@T 11:31 PM 08-03-06
令人振奮的消息~ \/
反正先造涼宮還是fmp我也沒所謂 XD
メソウサ 11:36 PM 08-03-06
fmp...做完反騎劫就到超灰底喇...
IDGAF 11:42 PM 08-03-06
什麼是FMP?
C@T 11:47 PM 08-03-06
麻鬼煩, 見到予告話mithril全滅, 響冇寫住"捏他禁止"的thread度諗住問下係味跟住會做哩段都可以俾話人捏他
哩度聖人君子真係多 \/
money 11:51 PM 08-03-06
作者: 機場美少年:
什麼是FMP?

http://www.fujimishobo.co.jp/panic/panic.html

http://www.fujitv.co.jp/b_hp/fullmeta/

http://www.wowow.co.jp/anime/fullmeta/

http://www.tdd-1.com/
メソウサ 11:53 PM 08-03-06
你咁鐘意自己劇透曬佢把啦

我乜都唔知
光之颱風 11:53 PM 08-03-06
作者: C@T:
即係mithril全滅果段?
呢段我好鍾意
尤其是
強弩兵慘敗果度

石原夏織 12:02 AM 08-04-06
fmp又黎了正丫
真!DC 12:54 AM 08-04-06
GOOD NEWS~
又可以見到千鳥同艦長
KTN 08:16 AM 08-04-06
K/S/F同步會進行嗎?!
若然是,京アニ~神~
haha3156 08:21 AM 08-04-06
哈哈哈~
有fmp太好了~希望不會那麼短啦~
期待~\
白薔薇騎士 09:24 AM 08-04-06
希望短篇故事
短篇仲有好多未出
第二次決戰校工,3傻泡女記,勇者 トイレットペーパー
鐵之侍 09:32 AM 08-04-06
作者: 白薔薇騎士:
希望短篇故事
短篇仲有好多未出
第二次決戰校工,3傻泡女記,勇者 トイレットペーパー
第二次決戰校工?聽落好正喎
不過短篇固然喜歡,但還是想正傳多些(雖然悲)
clie 10:14 AM 08-04-06
最希望會講tesa阿哥既故事
呢個人真係超超勁
我冇睇原著小說同漫畫,我想問宗介部機係咪唔會轉(雖然而加秒殺venom)?
石主乙個 10:22 AM 08-04-06
作者: clie:
最希望會講tesa阿哥既故事
呢個人真係超超勁
我冇睇原著小說同漫畫,我想問宗介部機係咪唔會轉(雖然而加秒殺venom)?
宗介部機基本上已經唔可以只係稱為機體,而係一個真真正正既角色
點會話轉就轉
Gundam MK-2 10:32 AM 08-04-06
作者: R222:
宗介部機基本上已經唔可以只係稱為機體,而係一個真真正正既角色
點會話轉就轉
咪係
個AI太神啦,識得為宗介vs泰莎做實況旁述,點轉得
KARAS 11:25 AM 08-04-06
吓 小說好正咁喎..乜好灰架咩?
我剩係買左第一期小說,以為講返動畫既野,所以冇買落去,睇黎我要買返
請問小說第幾期開始講TSR? 總共有幾多期??
メソウサ 11:27 AM 08-04-06
作者: 天立﹏.:
請問小說第幾期開始講TSR? 總共有幾多期??
TSR分上下期
中譯未出
Shing 11:35 AM 08-04-06
角川出得好慢

Full Metal Panic!!Sigma...

係咪有本同名的書(漫/小說?)、講乜ga
強化人間ですの~★ 11:52 AM 08-04-06
作者: Shing:
角川出得好慢

Full Metal Panic!!Sigma...

係咪有本同名的書(漫/小說?)、講乜ga
同名既係漫
都係TSR劇情
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面