Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-22-13, 08:23 PM   #501
takoyakik
Junior Member

註冊日期: Mar 2013
引用:
作者: grxgr 查看文章
已經覺得慢...咁到正式時升LV咩嘔住白泡輪F.A.T.E.
慢慢睇下之後點再決定玩唔玩
LV上限先得50...,慢慢升都得
takoyakik 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 10:01 PM   #502
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
其實我地玩緊係日server定國際服

好多國家唔同語言

係無日文
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 11:52 PM   #503
YFW
Senior Gamer
何でも遊ぶよ~~

註冊日期: Mar 2007
3DS Friend Code5284 1386 7359
PSN  IDbabyhime
XBox Live GamertagHeihime
引用:
作者: grxgr 查看文章
已經覺得慢...咁到正式時升LV咩嘔住白泡輪F.A.T.E.
慢慢睇下之後點再決定玩唔玩
正式時會多二個國家
我諗打16-18種dungeons同quest都應該無咁快悶
但都睇下到時岩唔岩自己玩

YFW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 08:54 AM   #504
Wath
Insane Gamer
一匹羊

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 小嘉 查看文章
其實我地玩緊係日server定國際服

好多國家唔同語言

係無日文
係個luncher右下角度set 日英德法

引用:
作者: YFW 查看文章
正式時會多二個國家
我諗打16-18種dungeons同quest都應該無咁快悶
但都睇下到時岩唔岩自己玩
3國家任, 過千個sub quest, job quest, af weapon
召喚獸, 18個ID , HOUSING, PVP, 1個新CLASS, FREE COMPANY, CRYTRAL TOWER...
你有冇咁多時間玩先...

舊 04-23-13, 08:57 AM   #505
小嘉
The One

果到我set左日本語架啦
舊 04-23-13, 12:37 PM   #506
Wath
一匹羊

日本人又點會係shout度大聲講野呢?XD

舊 04-23-13, 02:32 PM   #507
YFW
何でも遊ぶよ~~

註冊日期: Mar 2007
3DS Friend Code5284 1386 7359
PSN  IDbabyhime
XBox Live GamertagHeihime
引用:
作者: Wath 查看文章
3國家任, 過千個sub quest, job quest, af weapon
召喚獸, 18個ID , HOUSING, PVP, 1個新CLASS, FREE COMPANY, CRYTRAL TOWER...
你有冇咁多時間玩先...
我以前玩FF11個時等PT先係最痛苦
佢依家唔洗好等PT已經好好

YFW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 06:59 PM   #508
takoyakik

註冊日期: Mar 2013
■テスト日程:
2013年04月26日(金)18:00 ~ 04月28日(日)18:00

※4月28日(日)のテストをもって、βテストフェーズ2 は終了します。βテストフェーズ3 の日程については、後日お知らせします。

5月PHASE 3
takoyakik 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 07:00 PM   #509
小嘉
The One

其實我想問大家打唔打到日文

我set左日本語都打唔到日文
舊 04-23-13, 07:48 PM   #510
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: YFW 查看文章
我以前玩FF11個時等PT先係最痛苦
佢依家唔洗好等PT已經好好
想起每晚等齊人的日子....
等唔齊人就要同NA仔玩

引用:
■テスト日程:
2013年04月26日(金)18:00 ~ 04月28日(日)18:00

※4月28日(日)のテストをもって、βテストフェーズ2 は終了します。βテストフェーズ3 の日程については、後日お知らせします。

5月PHASE 3
係咪宜家申請都要CB3先會派code?
CB2已經無望?
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 11:19 PM   #511
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 小嘉 查看文章
其實我想問大家打唔打到日文

我set左日本語都打唔到日文
打到喎...你應該係個WINDOWS有D暗病...用XP?WIN7?WIN8?

grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 12:25 AM   #512
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
都算升得慢吧 先得1隻職係30UP
(而且BETA有得幾個位跳升LV)

另外想問其實招PT系統係只係比人睇到你要求組
定還是有無得自動MATCH入隊
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 12:36 AM   #513
小嘉
The One

我用xp....
舊 04-26-13, 08:45 AM   #514
Wath
一匹羊

引用:
作者: minekaoru 查看文章
想起每晚等齊人的日子....
等唔齊人就要同NA仔玩

係咪宜家申請都要CB3先會派code?
CB2已經無望?
要code?

舊 04-26-13, 03:30 PM   #515
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: Wath 查看文章
要code?
我未申請過...岩岩先申請...
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 05:47 PM   #516
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
DELETE

此篇文章於 04-26-13 05:51 PM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-13, 05:20 PM   #517
Uesugi

註冊日期: Apr 2010
CB3 會在6月上旬開始, 今個月內會公開發售日期及售價, 預計在日本夏季時間於PC 及 PS3版同步地全球性發售(都幾趕....)。對應日英法德四國語言。
Uesugi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-13, 10:41 PM   #518
newlife2010

註冊日期: Jan 2010
請問哩隻係咪全新既FF ONLINE?
我有玩過FF系列但未玩過ONLINE版所有好有興趣!
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-13, 12:39 AM   #519
Uesugi

Smile

引用:
作者: newlife2010 查看文章
請問哩隻係咪全新既FF ONLINE?
我有玩過FF系列但未玩過ONLINE版所有好有興趣!

大家現在討論的FF XIV 是FF系列中的第2款online game, 而第1款是FF XI, FF XI 還在運營當中。

至於FF XIV 其實有Ver 1.0 版, 但是已經完結了, 今年所推出的是FF XIV 的Ver 2.0版 (用全新engine, 地圖可以說是全新構築過, 全新server)。
舊 05-23-13, 11:32 PM   #520
terryskw
Crazy Gamer

http://na.finalfantasyxiv.com/product/index.html

發售日已定, 27 Aug 2013 推出~!

舊 05-24-13, 12:19 AM   #521
Wath
一匹羊

http://jp.finalfantasyxiv.com/blog
P LETTER NG

此篇文章於 05-24-13 12:21 AM 被 Wath 編輯。
Wath 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 11:07 PM   #522
edhangup

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: terryskw 查看文章
http://na.finalfantasyxiv.com/product/index.html

發售日已定, 27 Aug 2013 推出~!
有1.0既居然仲要比錢, 無野呀...

Diablo 3 - Edhangup#1506 (FB group - D for Diablo)
League of Legends - Edhangup 放置中
edhangup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 12:06 AM   #523
Uesugi

wink

引用:
作者: edhangup 查看文章
有1.0既居然仲要比錢, 無野呀...

旧FFXIVをお持ちの方は、新生FFXIV製品をご購入いただく必要はありません。新生FFXIVのクライアントは無料でダウンロードしていただけます。
※ダウンロード方法などの詳細は、追ってお知らせいたします。

持有舊版的玩家, 可享免費download, 相信要有舊key code 來認證了
舊 05-28-13, 12:14 AM   #524
Uesugi

今次新生的限定版的內容....比舊版來得豐富很多....考慮會唔會入一套(太太也可以一起玩XDD), 自己當然用回舊角色^^

http://jp.finalfantasyxiv.com/product/index.html
舊 05-30-13, 05:41 PM   #525
kingshermie

註冊日期: Feb 2007
請問大家會買日版定美版???
而日美版會唔會唔同 server ???
kingshermie 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:58 AM

手機版 | APP版