Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-04, 05:29 PM   #1
Feman
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
狐忍散子包

請問有無人係 hk 見過有得買??
係邊可以入手呢??
知唔知要幾錢架??

thx~~
Feman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 06:06 PM   #2
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
日本都唔會有發售

舊 05-04-04, 06:14 PM   #3
Feman

點解o既??
係唔係獎品o黎架??
舊 05-04-04, 06:21 PM   #4
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
要用weekly jump既印花+幾百yen在日本換的...:bface:

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 07:30 PM   #5
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
我幾有信心係現時日本都未有人拎出黎賣

因為應募應該未完,
就算岩岩完左都無咁快搞掂D應募卷,何況派比人...

舊 05-04-04, 07:40 PM   #6
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
日本冇香港有~XD

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 08:09 PM   #7
mew
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
yahoo 有得bid 喎
mew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 08:17 PM   #8
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: mew
news谷有人買左影埋相添~XD
佢話信和有得買~
不過賣晒未就唔知啦~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 09:37 PM   #9
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDbarryhasebe
引用:
咩價?
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 10:38 PM   #10
mew
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 繪夢
咩價?
兩舊~
mew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 10:44 PM   #11
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
東城綾公仔呀~!

舊 05-04-04, 10:45 PM   #12
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
個個起標都成2000 yen
點bid得落.....

上年12月尾笨大開左個特別會場
有岸本先生演講的,
個錢包就只係個特別會場中售賣......出面買唔到的......所以先禁貴.....

今次又有得應募換.....但只限日本...../.\

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 10:51 PM   #13
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002
屯門利寶見過
你可以去問下
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 11:48 PM   #14
Feman

哈哈~~~唔係呀
我今日問過喇
買緊果個同呢個係唔同架
呢個要招募O既...細個好多架.....40MM 乘 40MM....好細個
唔知出O黎做乜......
買緊果個大好多....大過一個煙盒
係 JUMP SHOP o既限定商品
舊 05-04-04, 11:55 PM   #15
繪夢
長谷部 繪夢

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDbarryhasebe
引用:
兩舊~
好貴...
引用:
作者: kofire
東城綾公仔呀~!
好細隻但好靚
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-04, 11:56 PM   #16
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
兩舊太貴了

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-04, 01:34 PM   #17
Matamata

註冊日期: Jan 2004
傳說中之前係188有得賣,不過我見唔到
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-04, 10:13 PM   #18
Feman

上面話利寶有......今日經過問
無間有.....
舊 05-13-04, 04:39 PM   #19
血香
Crazy Gamer
堅貞老姑婆*

註冊日期: Sep 2003
150蚊樓下我都會考慮買返個玩
太貴就唔好喇 只係青蛙個頭又唔係鳴人個頭黎 唔值 哈哈

http://www.touch-you.com/discuz/
血香 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:02 PM

手機版 | APP版