Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-22-03, 12:21 AM   #1
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

註冊日期: Jan 2002
皇馬落實來港獻技

皇 馬 訪 京 擬 順 道 來 港
【 本 報 綜 合 報 道 】 據 來 自 知 情 人 士 消 息 , 中 國 足 協 較 早 前
宣 布 , 在 八 月 二 日 將 在 北 京 與 龍 之 隊 打 友 賽 、 已 羅 致 碧 咸
的 皇 家 馬 德 里 , 其 代 理 人 正 在 與 香 港 洽 商 , 擬 順 道 安 排 皇
馬 來 港 比 賽 。
皇 馬 將 會 來 港 一 事 並 非 今 時 今 日 始 聯 絡 , 據 稱 較 早 前 開 出
戲 金 是 二 百 五 十 萬 美 元 ( 約 一 千 九 百 五 十 萬 港 元 ) , 以 曼
聯 以 往 來 港 最 貴 票 價 收 五 百 餘 元 計 算 , 除 非 一 律 收 超 過 該
數 , 否 則 即 使 全 場 爆 滿 , 主 辦 者 也 得 賠 本 。 不 過 , 據 稱 今
次 推 銷 對 象 乃 有 十 億 港 元 救 市 方 案 的 港 府 , 則 不 能 以 常 理
推 斷 能 否 成 事 了 , 且 二 百 五 十 萬 美 元 戲 金 乃 是 皇 馬 未 羅 致
碧 咸 前 價 錢 , 因 尚 未 拍 板 , 故 會 否 坐 地 起 價 則 不 得 而 知 。

此篇文章於 06-27-03 03:52 AM 被 炎尾燃 編輯。
炎尾燃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 12:27 AM   #2
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
聽住先啦~~

舊 06-22-03, 12:28 AM   #3
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
到時又唔知搞唔搞得成..........
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 12:37 AM   #4
佐藤成樹
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagfujimura
希望搞得成啦,我想睇c丹呀
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 12:55 AM   #5
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by 佐藤成樹 :
希望搞得成啦,我想睇c丹呀
用$500睇皇馬安排施丹全場做後備席座上客~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 12:58 AM   #6
God Gundam
Game Master
究極之神高達

麥馬拿文fans必睇
God Gundam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 01:00 AM   #7
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
真架

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 01:01 AM   #8
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by Shinning Gundam :
麥馬拿文fans必睇
老麥到時重係咪皇馬球員都未知~~~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 01:03 AM   #9
ben_fung924
人生如戲..

引用:
Originally posted by Busconcamp :

睇碧咸夠啦

舊 06-22-03, 01:04 AM   #10
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by Busconcamp :

可能做左北京龍之隊既隊員呢!
舊 06-22-03, 01:04 AM   #11
SNAKE

註冊日期: Nov 2002
睇碧 咸
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 01:04 AM   #12
佐藤成樹

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagfujimura
引用:

用$500睇皇馬安排施丹全場做後備席座上客~
唔好呀
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 01:05 AM   #13
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by SNAKE :
睇碧 咸
睇碧咸23!!!
舊 06-22-03, 01:07 AM   #14
God Gundam
Game Master
究極之神高達

收到消息,皇馬一班眾球星施丹,魯爾,朗拿度,費高,卡路士以及新加盟嘅碧咸,一律.............................................................................唔黎

舊 06-22-03, 01:09 AM   #15
SNAKE

註冊日期: Nov 2002
唔係掛=-=
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 01:09 AM   #16
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by Shinning Gundam :
收到消息,皇馬一班眾球星施丹,魯爾,朗拿度,費高,卡路士以及新加盟嘅碧咸,一律.............................................................................唔黎
有老麥夠啦!
舊 06-22-03, 01:23 AM   #17
ben_fung924
人生如戲..

引用:
睇碧咸23吧

舊 06-22-03, 01:24 AM   #18
God Gundam
Game Master
究極之神高達

引用:
Originally posted by 碧咸23 :
有老麥夠啦!
麥當勞叔叔

舊 06-22-03, 01:41 AM   #19
Samuel
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
你的消息係從何而來?
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-03, 01:45 AM   #20
ben_fung924
人生如戲..

引用:
真架??叔叔

舊 06-22-03, 01:53 AM   #21
God Gundam
Game Master
究極之神高達

真的至奇

舊 06-22-03, 01:57 AM   #22
Samuel
我想...

引用:
真的至奇
講笑就一早講
舊 06-22-03, 02:02 AM   #23
God Gundam
Game Master
究極之神高達

引用:
Originally posted by Samuel :

講笑就一早講
唔好話我講笑,就算全部巨星黎晒又如何,人地肯唔肯足功課我實在不敢恭維,求其踢一兩脚之後換晒d後備出黎,呢d場面見得多啦

舊 06-22-03, 02:06 AM   #24
Samuel
我想...

引用:

唔好話我講笑,就算全部巨星黎晒又如何,人地肯唔肯足功課我實在不敢恭維,求其踢一兩脚之後換晒d後備出黎,呢d場面見得多啦
而家唔係講落唔落場的問題 而係你句野好有誤導的成份
舊 06-22-03, 02:17 AM   #25
God Gundam
Game Master
究極之神高達

引用:
Originally posted by Samuel :

而家唔係講落唔落場的問題 而係你句野好有誤導的成份

我是說笑的,若之前嘅post有令閣下產生不必要的誤會的話,我說聲Sorry 吧:@_@":

論壇跳轉

現在的時間是 03:08 PM

手機版 | APP版