Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-20-15, 11:09 PM   #1726
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
開始懷疑每日60石抽係唔係真係有ssr.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:11 PM   #1727
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
開始懷疑每日60石抽係唔係真係有ssr.....
有人試過, BTW 這些機會不是我的

舊 10-20-15, 11:12 PM   #1728
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
有人試過, BTW 這些機會不是我的
講到好似都市傳說咁...
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:14 PM   #1729
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
昨晚忍唔手課咗
2pack2ssr
卯月, 澟
無你既事,走啦

友情D人都話會中SR

但我覺得係呃人!!

此篇文章於 10-20-15 11:17 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:15 PM   #1730
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
最憎見到人抽中ssr

舊 10-20-15, 11:15 PM   #1731
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
有個acc首抽車儲到10抽炒晒之後每夠250就抽
總算有次出ssr

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:21 PM   #1732
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 小嘉 查看文章
無你既事,走啦

友情D人都話會中SR

但我覺得係呃人!!
我中過

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:22 PM   #1733
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
食_啦你
佢邊隻game都抽贏我 我已經懶得理佢抽乜 XD

舊 10-20-15, 11:25 PM   #1734
小嘉
The One

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
我中過
食_啦你
舊 10-20-15, 11:27 PM   #1735
火柴人
Game Master
PAD微課玩家

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDdavidchan777
首抽爛紙
今日10連中凜
但未中過藍冠
由手機版發出
火柴人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:29 PM   #1736
小嘉
The One

我好多冠呀,但唔知有咩用
舊 10-20-15, 11:29 PM   #1737
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
食_啦你
但之後10連中返同一張

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 10-20-15, 11:30 PM   #1738
JMi

我都係首抽後十抽兩張SSR
之後三次十抽 4SR 3SR 2SR 下次應該得返保底一張了

舊 10-20-15, 11:33 PM   #1739
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: JMi 查看文章
我都係首抽後十抽兩張SSR
之後三次十抽 4SR 3SR 2SR 下次應該得返保底一張了
10抽兩張,你咪仲誇

舊 10-20-15, 11:38 PM   #1740
JMi

當然係首抽一張 之後十抽一張啦 你估我係你咩...

舊 10-20-15, 11:41 PM   #1741
小嘉
The One

我保底左1張好多次啦
你次次2SR以上都好威
舊 10-20-15, 11:44 PM   #1742
JMi

咁我都好想繼續威落去既 lol
已經乞衣到走去FC返晒堆PRO先會見到下個月10連

舊 10-20-15, 11:46 PM   #1743
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
無你既事,走啦

友情D人都話會中SR

但我覺得係呃人!!
我都中過
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:48 PM   #1744
JMi

友情我中到普通trainer已經滿足 SR無奢望過

舊 10-20-15, 11:49 PM   #1745
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
又30抽3SR保底 我得罪左ちひろd咩

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:55 PM   #1746
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: reiyaw 查看文章
又30抽3SR保底 我得罪左ちひろd咩
只不過係正常發揮,

CC 7% ,MA 5%, 30抽0SSR都家常便飯, 何況1.5%
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:56 PM   #1747
JMi

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
只不過係正常發揮,

CC 7% ,MA 5%, 30抽0SSR都家常便飯, 何況1.5%
CC 30抽得3SR都難少少.... ($EGA我不是在立FLAG)

舊 10-20-15, 11:57 PM   #1748
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
只不過係正常發揮,

起碼都比多一兩張SR安慰我
唯有蒸爆佢算數

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 12:03 AM   #1749
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: reiyaw 查看文章
起碼都比多一兩張SR安慰我
唯有蒸爆佢算數
一早蒸爆佢

舊 10-21-15, 12:04 AM   #1750
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
PRP終於突破500
唔洗再做新手啦

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 04:42 PM

手機版 | APP版