Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-17-17, 03:18 PM   #6626
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: J+1 查看文章
講到BGP,如果以系統真係勁敵,音GAME感更強,而且抄考chunithm更加十足,連上推都有...

不過最尾成功與否不是一個好系統可以左右...

由手機版發出
但係唔知點解我覺得BGP個判定唔得....(8.5速)
唔知係我隻手問題定係點, 明明打中都當MISS

此篇文章於 04-17-17 03:32 PM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 03:22 PM   #6627
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
bg係怪怪地好似有延遲咁,
要自己捉個時間
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 11:41 PM   #6628
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
講到BGP,如果以系統真係勁敵,音GAME感更強,而且抄考chunithm更加十足,連上推都有...

不過最尾成功與否不是一個好系統可以左右...

由手機版發出
呢隻GAME又再一次被打臉
可惜個玩法唔岩我,唔係我寧願玩佢都唔玩呢隻
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 07:03 AM   #6629
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
武士道出得起錢點都無所謂,只係作為政治因素一定有前社長堂妹
呢隻感覺係唔揼錢落去玩唔到,所以會放著不管

舊 04-18-17, 09:17 AM   #6630
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: sd03021 查看文章
呢隻GAME又再一次被打臉
可惜個玩法唔岩我,唔係我寧願玩佢都唔玩呢隻
連硬派音game格都唔啱胃口? 你心中嘅音g係...?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 09:15 PM   #6631
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
來了~完整版凜版cute cute power

http://www.daisuki.net/hk/en/anime/w...eki.16688.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 09:17 PM   #6632
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010

竹達同原田終於正式參演

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 09:21 PM   #6633
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: Chitose1987 查看文章

竹達同原田終於正式參演
如這是P的宿命,便戰吧

舊 04-18-17, 09:27 PM   #6634
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

http://idolmaster.jp/blog/?p=29078
◆さいたまスーパーアリーナ公演 8月12日(土)

五十嵐裕美(双葉杏役)・上坂すみれ(アナスタシア役)・桜咲千依(白坂小梅役)
大坪由佳(三村かな子役)・嘉山未紗(脇山珠美役)・木村珠莉(相葉夕美役)
黒沢ともよ(赤城みりあ役)・佐藤亜美菜(橘ありす役)・下地紫野(中野有香役)
洲崎綾(新田美波役)・高田憂希(依田芳乃役)・高橋花林(森久保乃々役)
高森奈津美(前川みく役)・田澤茉純(浜口あやめ役)・立花理香(小早川紗枝役)
都丸ちよ(椎名法子役)・中島由貴(乙倉悠貴役)・新田ひより(道明寺歌鈴役)
のぐちゆり(及川雫役)・花守ゆみり(佐藤心役)・原田彩楓(三船美優役)
原田ひとみ(十時愛梨役)・春瀬なつみ(龍崎薫役)・藤田茜(水本ゆかり役)
牧野由依(佐久間まゆ役)・松井恵理子(神谷奈緒役)・松嵜麗(諸星きらり役)
三宅麻理恵(安部菜々役)・杜野まこ(姫川友紀役)・和氣あず未(片桐早苗役)

◆さいたまスーパーアリーナ公演 8月13日(日)

大橋彩香(島村卯月役)・福原綾香(渋谷凛役)・原紗友里(本田未央役)
藍原ことみ(一ノ瀬志希役)・青木志貴(二宮飛鳥役)・青木瑠璃子(多田李衣菜役)
赤崎千夏(日野茜役)・朝井彩加(早坂美玲役)・飯田友子(速水奏役)
今井麻夏(佐々木千枝役)・大空直美(緒方智絵里役)・金子真由美(藤本里奈役)
金子有希(高森藍子役)・鈴木絵理(堀裕子役)・高野麻美(宮本フレデリカ役)
竹達彩奈(輿水幸子役)・伊達朱里紗(難波笑美役)・種崎敦美(五十嵐響子役)
津田美波(小日向美穂役)・千菅春香(松永涼役)・照井春佳(櫻井桃華役)
東山奈央(川島瑞樹役)・長島光那(上条春菜役)・原優子(向井拓海役)
春野ななみ(上田鈴帆役)・松田颯水(星輝子役)・村中知(大和亜季役)
安野希世乃(木村夏樹役)・山本希望(城ヶ崎莉嘉役)・佳村はるか(城ヶ崎美嘉役)
ルゥ ティン(塩見周子役)

舊 04-19-17, 12:39 PM   #6635
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
最慘烈一戰

舊 04-19-17, 02:22 PM   #6636
J+1
望過黎呀!!!!!!

初見都咁....27都比多喎....

由手機版發出
舊 04-19-17, 02:23 PM   #6637
Chitose1987
好孩子不要問

太難又俾人話糞譜架啦
由手機版發出
舊 04-19-17, 03:36 PM   #6638
Crazy Gamer
馬弓手

今次連我呢d手殘都過到
100石多謝

舊 04-20-17, 11:17 AM   #6639
J+1
望過黎呀!!!!!!

感受到concen 嘅威力了
我嘅FC 呢嗚呀

由手機版發出
舊 04-20-17, 01:46 PM   #6640
yorkyork

引用:
作者: 6078 查看文章
最慘烈一戰
6078你都有抽?
舊 04-20-17, 05:50 PM   #6641
Crazy Gamer
馬弓手

引用:
作者: yorkyork 查看文章
6078你都有抽?

琦玉應該會好似六合彩咁

舊 04-20-17, 06:02 PM   #6642
Chitose1987
好孩子不要問

SSA 玩咁大仲要開 Arena Mode

我睇唔透
由手機版發出
舊 04-20-17, 06:29 PM   #6643
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
SSA 玩咁大仲要開 Arena Mode

我睇唔透
由手機版發出
10號有concert用Arena Mode
轉mode要用一日,轉完唔夠時間做其他準備

舊 04-20-17, 06:32 PM   #6644
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: 6078 查看文章

琦玉應該會好似六合彩咁
同抽SSR一樣用強運或金錢去戰勝機率

舊 04-20-17, 07:16 PM   #6645
Chitose1987
好孩子不要問

引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
10號有concert用Arena Mode
轉mode要用一日,轉完唔夠時間做其他準備
咁只能講句實屬不幸,差唔多少一半位
由手機版發出
舊 04-21-17, 12:35 AM   #6646
lineage19
Crazy Gamer

Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
抽SSA同抽SSR要抱有一樣的覺悟...
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-17, 10:14 PM   #6647
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
新ssr藤本里奈, 3D無個濃妝順眼好多
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 05:26 PM   #6648
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
今次MASTER連我D手殘人士都FULL COMBO到
太好了~~~

(當然都試左好幾場先有第一次 )

舊 04-24-17, 05:36 PM   #6649
J+1
望過黎呀!!!!!!

Prpr

http://hobby.dengeki.com/news/373497/
由手機版發出
舊 04-24-17, 06:06 PM   #6650
yorkyork

香港個LV真係正,
我C3個時冇講錯

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:49 PM

手機版 | APP版