Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-17, 12:38 PM   #6601
Chitose1987
God of Gamer
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: dagege 查看文章
各位大佬
請問android點課金?
我知又係問完又問嘅問題
我抵打又唔爬文(有爬過吓但資料有啲舊怕而家有唔同)
用信用卡課金使唔使重新申請一個日本google play帳號?
要有超得卷係咪買2650石果款?即3200羊?
咁3200羊大慨港元幾多呢?
第一次課都係問吓好啲
驚住google play帳號問題課完只能用係港版遊戲上
唔該各位
我要超赤城みりあ我要蘿莉
使唔使重新申請一個日本google play帳號 ← 唔洗,用返港帳都買到

要有超得卷係咪買2650石果款?即3200羊? ← yes,超得 set 價格係 2500 有償石,最平係咁買

咁3200羊大慨港元幾多呢? ← 尋日價錢為 usd 29.xx,約 230 港元
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 01:01 PM   #6602
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: dagege 查看文章
各位大佬
請問android點課金?
我知又係問完又問嘅問題
我抵打又唔爬文(有爬過吓但資料有啲舊怕而家有唔同)
用信用卡課金使唔使重新申請一個日本google play帳號?
要有超得卷係咪買2650石果款?即3200羊?
咁3200羊大慨港元幾多呢?
第一次課都係問吓好啲
驚住google play帳號問題課完只能用係港版遊戲上
唔該各位
我要超赤城みりあ我要蘿莉
你隻game入面按比錢佢係邊個ac咪用個個ac比
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 09:37 PM   #6603
Chitose1987
好孩子不要問

data mining

SSS

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
舊 04-15-17, 09:39 PM   #6604
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
唔係丫.... SSS 先有的上位 ranker 卡
咁會死人
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 09:43 PM   #6605
Chitose1987
好孩子不要問

ev 20000 pt 保底太簡單了

我們來點更刺激的

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
舊 04-15-17, 09:57 PM   #6606
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
唔係丫.... SSS 先有的上位 ranker 卡
咁會死人
手殘黨表示:SSS係咩嚟我900都未有

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-17, 01:05 AM   #6607
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
點肝到啊。。。
用掛機隊都要禁制入場啦

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-17, 01:48 PM   #6608
yorkyork

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...nA=7254&tnum=4

課金並不是『購物』
而是『捐獻』

咁有邊隻game先係購物?
舊 04-16-17, 01:59 PM   #6609
KUTAR#

應該冇
舊 04-16-17, 02:04 PM   #6610
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
這是義務!!!是義務!!!!

但做咩貼呢個TOPIC?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-17, 02:25 PM   #6611
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
打到139XX先15星下位
上位1張
収工

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-17, 02:31 PM   #6612
yorkyork

巴哈潮文緊要比多d人共賞
舊 04-16-17, 02:38 PM   #6613
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
打到接近萬五點先得四張柑奈....

舊 04-16-17, 07:20 PM   #6614
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: J+1 查看文章
新技能得高額妹......冇得揀
由手機版發出
邊招先? C+補血?
我現在都十五十六找隻4秒高的VOICE還是涼,
有涼果招真係唔使再用SR補血(除左超難果D)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-17, 07:34 PM   #6615
Chitose1987
好孩子不要問

有涼可以落 OL 打 Groove

課金毀一生,玩卡窮三代

舊 04-16-17, 07:53 PM   #6616
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: axe1292 查看文章
邊招先? C+補血?
我現在都十五十六找隻4秒高的VOICE還是涼,
有涼果招真係唔使再用SR補血(除左超難果D)
18p concentrate
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-17, 09:48 PM   #6617
yorkyork

https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bs...38763&subbsn=0

巴哈最新論點,
LL先算捐獻,其他遊戲計購物,
其實巴哈仔玩乜都退錢,
咁退完錢仲算唔算捐獻左?
第一次見捐錢都有得退
舊 04-16-17, 10:10 PM   #6618
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: yorkyork 查看文章
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bs...38763&subbsn=0

巴哈最新論點,
其實巴哈仔玩乜都退錢,
第一次見捐錢都有得退
好簡單, 對LLER黎講LL係一種宗教, 所以係捐獻
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-17, 10:28 PM   #6619
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
VO系4秒P+得小日向同聖母
涼有C+補血但DA又唔夾我隊七七美嘉隊,

今次都係小日向先, 下次超得再看看有無其他VO系C+補血
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-17, 11:35 PM   #6620
Chitose1987
好孩子不要問

引用:
作者: J+1 查看文章
18p concentrate
由手機版發出
高手

課金毀一生,玩卡窮三代

舊 04-16-17, 11:49 PM   #6621
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章

巴哈最新論點,
其實巴哈仔玩乜都退錢,
第一次見捐錢都有得退
講到BGD() ,如果以系統真係勁敵,音GAME感更強,而且抄考chunithm更加十足,連上推都有...

不過最尾成功與否不是一個好系統可以左右...

由手機版發出

此篇文章於 04-18-17 09:13 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 12:58 PM   #6622
KUTAR#

BGP 即是 バンドリ 吧
有唔少 cover 歌丫,個客層似乎會比CGSS 更廣
如果我冇課 CGSS 都可能會引左去

遲下ミリオン果隻又唔知係點
舊 04-17-17, 02:04 PM   #6623
Chitose1987
好孩子不要問

Nocturne

上位 KWSM

下位涼
由手機版發出
舊 04-17-17, 02:55 PM   #6624
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
咁點解會有得投票
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 03:02 PM   #6625
Chitose1987
好孩子不要問

引用:
作者: kimtch 查看文章
咁點解會有得投票
投票係 for 翻唱 唔係要出係 cgss

solo 曲 : 由無印總選第一名翻唱
團體曲 : 由無印總選各屬性第一名聯合翻唱
由手機版發出

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 04:57 AM

手機版 | APP版