Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
日本動漫畫討論版>「劇場版 ガールズ&パンツァー」2015年11月21日公開決定丨監督:水島努
mok 11:53 AM 12-11-12
作者: Billywto:
真係有人用 panzer front bis 整段片出黎

大洗女子学園vsプラウダ高校 ( 後半部開掛....... )

http://www.nicovideo.jp/watch/sm19513208
為什麼會這麼容易打中?我記得我當年玩這遊戲時,明明已經把三角形的尖角對準敵車,但落彈還是會打在敵車的前面或後面……
money 12:42 PM 12-11-12

高橋美佳子

22時からの生放送でまさかの、あんこう音頭を踊ります!(笑
アアアンアン♪水島監督のレクチャー済みw

明日っていうか、日付変わって今日です。火曜日22時から文化放送インターネット☆

高橋美佳子ののーぷらんでいこう♪という番組なんですが。
のーぷらんでやってます。故にあんこう音頭(^-^ゞ
heeropo 04:00 PM 12-11-12
難道會長是傳說中的110%4技炮手?
真十人€ 06:42 PM 12-11-12
學生會超神
兩位母親淚目。
尼路 07:58 PM 12-11-12
想不通為何除左89式其他會賣唔走……
brunhild 08:48 PM 12-11-12
今集BGM
Казачья колыбельная песня

雪の進軍

Полюшко-поле

東條希 09:12 PM 12-11-12
今集戰鬥打得好爽
主角隊唔只4號有無雙開
今次到會長爆無雙,T34群中如入無人之境
排球部爆底力開神閃
最後三突又建奇功
KV2真搞笑,出黎開一炮就退場..

ed謎之三人娘+大洗最後一部戰車似乎要出場
(唔係豹式有點失望)
真係想知以前大洗富貴時期用咩戰車
brunhild 09:46 PM 12-11-12
作者: 東條英俊:
今集戰鬥打得好爽
主角隊唔只4號有無雙開
排球部爆底力開神閃
最後三突又建奇功

(唔係豹式有點失望)
等出前傳
講到好風光,唔通真係Centurion
Billywto 09:47 PM 12-11-12
作者: mok:
為什麼會這麼容易打中?我記得我當年玩這遊戲時,明明已經把三角形的尖角對準敵車,但落彈還是會打在敵車的前面或後面……
咁都會有其他因素,例如目標移動中,地型高低差
神鋼重工 10:40 PM 12-11-12
作者: 尼路:
想不通為何除左89式其他會賣唔走……
唔難理解,留低慨每部都有缺點
IV號D主要係火力不足,支短身75mm炮主要係支援步兵,穿甲力不足
III號F突擊炮須然係長身75mm炮及車身低矮,但由於冇炮塔設計,變成靈活性不足
M3過於高大,容易成為目標
B1bis主要缺點係單人炮塔,前面支75mm炮係榴彈砲,穿甲力不足
其如兩唔洗講,輕坦克
重有部未出場慨保時捷虎直頭係失敗作
神鋼重工 10:46 PM 12-11-12
今集戰鬥打得好爽
主角隊唔只4號有無雙開
排球部爆底力開神閃
最後三突又建奇功

(唔係豹式有點失望)
睇ed最後出場境然唔係保時捷虎係日本三式
Gallardo 10:46 PM 12-11-12
學生會換左炮手唔同晒
兩邊都有跳舞
東條希 11:26 PM 12-11-12
作者: brunhild:
等出前傳
講到好風光,唔通真係Centurion
作為德粉我希望係E系戰車

作者: 神鋼重工:
睇ed最後出場境然唔係保時捷虎係日本三式
可能最後一兩集先出呢,話哂當初8個編號,8部車一定包埋部虎
不過唔知邊組用,整備班a
D-Joe 11:48 PM 12-11-12

而家正式出場有6部,虎P係2號,今集ED出場部三式係3號很合理
同埋岩架啦虎P汽車部開啦,可以隨便準備維修
amaderasu 12:03 AM 12-12-12

我要軍神E100同老鼠啊.....
KV2 152神炮榴彈砲果然唔係小妹妹拎得起呢....

虎P一來易壞, 二來難整, 傳說之車果然沒錯.....
另外同車廠的虎王則是強到沒話說
Billywto 01:03 AM 12-12-12
作者: amaderasu:

虎P一來易壞, 二來難整, 傳說之車果然沒錯.....
另外同車廠的虎王則是強到沒話說
虎二式只有砲塔係保時捷(頭50件砲塔,車身係亨舍爾製作),之後由亨舍爾正式製作
brunhild 01:13 PM 12-12-12
作者: amaderasu:

神鋼重工 06:23 PM 12-12-12

個裝填手都幾好力下
brunhild 06:42 PM 12-12-12
作者: 神鋼重工:
個裝填手都幾好力下
AP M70 Shot ( Armor Piercing )
6.32 kg
Kewellma 10:14 PM 12-12-12
愈睇愈覺一季唔夠喉
埃及使者 11:06 PM 12-12-12
如果KV2唔係用152既話
就唔叫做神教
不過裝填手真係神力

戰術上唔錯, 不過雞炮一發可以斷帶壤炮塔
雖然話打裝甲弱處
但都未免太神化了吧
brunhild 11:49 PM 12-12-12
作者: 埃及使者:
如果KV2唔係用152既話
就唔叫做神教
不過裝填手真係神力

戰術上唔錯, 不過雞炮一發可以斷帶壤炮塔
雖然話打裝甲弱處
但都未免太神化了吧
斷帶其實反坦克槍都可以做到

作者: Kewellma:
愈睇愈覺一季唔夠喉
以而家銷量,好放心有第二季
brunhild 12:29 AM 12-13-12
「ガールズ&パンツァー」公式アカウント ‏@garupan
あ、もう皆さんはお気付きかと思いますが、カチューシャのカチューシャという名前はあだ名で、本名は別にあります(笑)BV湯川 #garupan live at http://live.b-ch.com

二期世界大賽線?w
mok 08:49 AM 12-13-12
我反而想有ova,出名星隊︰西住妹、西住姐、卡秋莎、Kaite和大吉嶺!
埃及使者 11:23 AM 12-13-12
斷帶其實反坦克槍都可以做到
呢個當然知
只係估唔到果種情況下仲可以一炮一斷

(wot我成日斷人履帶>虐殺)
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面