Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-08-03, 01:00 PM   #1
asuranhk
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
有幾多人仲有玩 BB戰士 ﹖﹖

我係講頑駄無﹐ 武者系列。

玩超任“大將軍烈傳”開始鐘意玩的﹐ 新果D 已經沒有買了﹐ 不過而家見到舊果D仲會買。

此篇文章於 12-21-03 09:43 PM 被 kog 編輯。
asuranhk 目前離線  
舊 09-08-03, 01:03 PM   #2
horace214

註冊日期: Mar 2002
大約蒼龍個代開始玩, 不過最近好小買, 冇位放

Smay
horace214 目前離線  
舊 09-08-03, 01:04 PM   #3
cat@0079
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
你Post錯版啦
cat@0079 目前離線  
舊 09-08-03, 01:05 PM   #4
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
以前小學有玩,家下冇lu...

ps.post錯版
我係我 目前離線  
舊 09-08-03, 01:16 PM   #5
asuranhk

引用:
Originally posted by cat@0079 :
你Post錯版啦
只係睇下大家有什麼興趣。

舊 09-08-03, 01:24 PM   #6
cat@0079
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by asuranhk :

只係睇下大家有什麼興趣。
你可以口向收藏品討論版講
cat@0079 目前離線  
舊 09-08-03, 01:28 PM   #7
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
自從天星七人眾以後 BB戰士設計越來越差以後已經冇買
自從G-Gen系列越出越少以後已經冇買

基本上已經冇買 ....

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線  
舊 09-08-03, 01:28 PM   #8
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
而家間唔中有買o既, 不過買G-Gen系列only. 新果d武者我唔太鐘意
舊果d我仲o係唒度, 前果排先拎出o黎欣賞

仲記得第一盒BB係灼騎士F91, 所以對圓桌之騎士篇特別情有獨鐘.
戰國伝只有地上最強篇&超機動大將軍篇齊, 其餘果d篇零零聲聲得一兩隻. 之後開始對戰國伝無興趣, 覺得d設計無以前咁靚, 又或者係我大個左啦

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 09-08-03, 01:35 PM   #9
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
>>仲記得第一盒BB係灼騎士F91, 所以對圓桌之騎士篇特別情有獨鐘.

呢盒係我第2盒,第一盒係圓桌騎士最大o個隻...唔記得咩咩咩二世咁....不過唔知幾時唁見左.....而家想買番........

近排只買過astray,呢隻係我覺得最好玩的一隻SD建旦........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 09-08-03, 01:51 PM   #10
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
Originally posted by javaj :
呢盒係我第2盒,第一盒係圓桌騎士最大o個隻...唔記得咩咩咩二世咁....不過唔知幾時唁見左.....而家想買番........
係國王高達二世. 我仲o係度

唔知有冇人買過69號 騎士高達 & 91號 豪華初代頑舋L大將軍? 細個果時見到,勁大盒,勁想買。但對我o黎講太貴喇.....

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 09-08-03, 02:37 PM   #11
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲記得當時唔知邊間代理,攪過一個抽獎,獎品係圓桌騎士掛鐘一個.....當時好想要的啊....(當然而家都係....)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 09-08-03, 02:52 PM   #12
最強幻象
Game Master

我到而家都買唔到飛驅鳥大將軍

舊 09-08-03, 02:59 PM   #13
Q頭
Banned

PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
最正都是鋼丸
Q頭 目前離線  
舊 09-08-03, 03:03 PM   #14
asuranhk

引用:
Originally posted by 最強幻象 :
我到而家都買唔到飛驅鳥大將軍
有消息話10月會返貨~

舊 09-08-03, 03:06 PM   #15
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
轟天,新世,大鋼,魔殺驅 十月返啤................

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 09-08-03, 03:48 PM   #16
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
天鎧王會唔會返啤?

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線  
舊 09-08-03, 04:17 PM   #17
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
Originally posted by ^_^ :
天鎧王會唔會返啤?
天鎧王一定要連魔星先得,唔係唔靚(Devil gundam)

nakakula 目前離線  
舊 09-08-03, 04:52 PM   #18
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by nakakula :

天鎧王一定要連魔星先得,唔係唔靚(Devil gundam)
魔星我入左喇
就係睇倒說明書上面幅畫好正

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線  
舊 09-08-03, 06:31 PM   #19
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
我第一隻係no#50. 風雷主....

舊 09-08-03, 07:04 PM   #20
夢遊

註冊日期: Aug 2002
地上最強篇係最正~~~仲有烈光/空/破

我第一隻 BB 係 S Gundam,唔係 G-Gen 個隻
夢遊 目前離線  
舊 09-08-03, 07:09 PM   #21
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
我想要阿修羅王&白龍大帝

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 09-08-03, 07:19 PM   #22
asuranhk

引用:
Originally posted by ZONDA :
我想要阿修羅王&白龍大帝
去買lor~

舊 09-08-03, 07:22 PM   #23
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by asuranhk :

去買lor~
搵唔到

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 09-08-03, 07:30 PM   #24
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
小弟第一隻玩的BB戰士係No.17的武者頑舋L,不過已經冇玩好耐。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線  
舊 09-08-03, 08:03 PM   #25
最強幻象
Game Master

引用:
Originally posted by 夢遊 :
地上最強篇係最正~~~仲有烈光/空/破

我第一隻 BB 係 S Gundam,唔係 G-Gen 個隻
除左三烈之外,買多隻轟天可以俾多三件甲三烈用

論壇跳轉

現在的時間是 10:58 PM

手機版 | APP版