Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 46 50 51 52 53 54 55 56
~清談館~>其實D支那種既身體構造係唔係特別D架呢
鈴蘭 10:14 AM 11-21-18

有片
RPG之鬼 10:42 AM 11-21-18
作者: 鈴蘭:

有片
1) 將終點位置搬去中國選手前
2) 工作人員緊握衝線膠帶,直至中國選手衝線為止

好明白舉辦單位不夠愛國,怎可能由黑妹衝線摘冠
J+1 10:54 AM 11-21-18
死囉,掉國旗,以後仲見唔到佢
由手機版發出
plokplok00 11:57 AM 12-06-18
又係馬拉松

亍 ◣ 10:19 PM 12-10-19
少林功夫好野!

歌絲˙暮斯 12:21 AM 12-11-19
大師兄....返黎啦....
由手機版發出
wing 01:01 PM 12-11-19
作者: 歌絲˙暮斯:
大師兄....返黎啦....
由手機版發出
去打MMA或者散打, 可能前途會好D
怪盜小G 06:37 AM 12-25-19
https://www.ettoday.net/news/2019121...rom=fb_et_news

哩舊擺明係古代遺物

戴耐D可以變蟈產HULK
野良猫 09:59 AM 12-25-19
作者: 怪盜小G:
https://www.ettoday.net/news/2019121...rom=fb_et_news

哩舊擺明係古代遺物

只能說你唔係被選中嘅細路
Tano 10:27 AM 12-25-19
作者: 怪盜小G:

哩舊擺明係古代遺物

應該不是淘佬貨
怪盜小G 10:18 AM 12-27-19
英超聯球隊阿仙奴,作客1:1賽和般尼茅夫。阿仙奴隊中的德國球員奧斯爾,今場正選上陣,阿仙奴新任領隊阿迪達解釋,奧斯爾在訓練中的表現出色,安排他上陣是理所當然。
奧斯爾上場阿仙奴對愛華頓的賽事未有上陣,當時的領隊龍格堡表示奧斯爾有傷。
奧斯爾早前在社交網站發表聲援維吾爾人的言論,有傳內地中央電視台不會播放有奧斯爾上陣的阿仙奴賽事。有內地體育網站在報道阿仙奴的陣容時候,未有登出奧斯爾的名字,只列出他所穿的球衣號碼「10」號,或只列出其餘十名球員的名字,未開賽就已「少打一人」。

說好的停播呢
歌絲˙暮斯 10:52 PM 02-28-20
4 年前我仲同 194 傾緊支唔支持孫楊同咩野洪荒之力

作者: :
【突發:孫楊停賽8年】批藥檢人員非法不專業 中國泳協:支持孫楊維權 (19:58)

中國泳手孫楊因違反藥檢條例,被體育仲裁法庭(CAS)重罰8年停賽,上訴的世界反禁藥組織(WADA)滿意裁決,但中國泳協就重申藥檢人員非法,孫楊只是維權。

孫楊前年在一次突擊藥檢中破壞樣本及暴力對待藥檢人員,今日終被罰停賽8年。WADA認為這名11奪世界賽金牌的名將在多方面違反條例,「CAS的判決確認了我們對世界泳聯原有裁決的憂慮」。

內地傳媒引述消息指,正在北京的孫楊訓練中途上水,獲悉判決後離開泳館,未知行蹤。中國泳協則對判決「深表遺憾」,強調如上年尾聽證會所言,「檢查使用了未經專業培訓、不具備法定資質人員採集運動員樣本,活動是非法和無效的。我們支持孫楊繼續以法律手段維護自己的合法權益」。

Rance 04:41 PM 03-01-20
https://earthobservatory.nasa.gov/im...ets-over-china

NASA and European Space Agency (ESA) pollution monitoring satellites have detected significant decreases in nitrogen dioxide (NO2) over China.

無人可以話我地偉大祖國污染地球空氣了
怪盜小G 05:55 PM 07-22-20
https://www.facebook.com/56152181762...5854/?vh=e&d=n

支那戰蝗
十一月 09:53 AM 07-07-22
天氣熱,食雪糕
聽到一支雪條賣66人仔,我真係O咗咀
日本雪條都唔使咁貴
Dyhalt Rushifar 12:15 PM 07-07-22
作者: 十一月:
天氣熱,食雪糕
日本雪條都唔使咁貴
天氣熱日本雪條會溶,佢果D曬極都唔溶,點同?
唯一擔心既係落到胃都唔溶…
J+1 12:26 PM 07-07-22
唔溶仲好,唔怕吸收
由手機版發出
wing 12:42 PM 07-07-22
作者: 十一月:
天氣熱,食雪糕
日本雪條都唔使咁貴
中國食品科技世界第一
Heaven 12:54 PM 07-07-22
唔溶唔洗擺雪櫃又省成本 買左仲可以拎住慢慢食 掂阿
由手機版發出
怪盜小G 04:15 PM 07-07-22
食到死後條屍都火化唔到
Dyhalt Rushifar 05:52 PM 07-07-22
原來係火燒都唔溶,如果D原料可以混入南極D冰度,恐怕可以一野KO水位上漲問題
wing 06:07 PM 07-07-22
作者: Dyhalt Rushifar:
原來係火燒都唔溶,如果D原料可以混入南極D冰度,恐怕可以一野KO水位上漲問題
咁勁???? 咩物料?
Dyhalt Rushifar 06:43 PM 07-07-22
作者: wing:
咁勁???? 咩物料?
堅唔知,不過強國既化學食品(?)科技一向都真世一。
Heaven 05:13 PM 07-16-22

好地地拎咩錢 國家幫你保管唔好咩
河南銀行事件 遲左出POST 了
J+1 06:53 PM 01-05-23
做9菜都仲話可能偷生.....
呢個新詞.....

第一 ... 6 46 50 51 52 53 54 55 56

返回主題版面