Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
DevilElvis 08:01 PM 02-04-18
作者: 赤兵尉SETH:
禮品要去自己間房搵貓管家拎

但今晚開唔到機, 會再按排時間加人
我噚晚去貓管家度都唔見有…

加我的話,Pm我吖 thx

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
雷火武 12:50 AM 02-05-18
今集d珠都係靠任務洗出來冇得直接整?
Tannhauser Gate 12:51 AM 02-05-18
作者: 雷火武:
今集d珠都係靠任務洗出來冇得直接整?
係 任務同鍊金
Rance 01:07 AM 02-05-18
作者: DevilElvis:
想問500萬出貨達成獎品去邊dl?

e家無乜時間打…仲係hr5……有冇人link機
呢PACK野有BUG好多人都拎唔到,正常拎每日BONUS拎到
赤兵尉SETH 01:19 AM 02-05-18
其實我都拎唔到

作者: Tannhauser Gate:
係 任務同鍊金
我寧願d珠執爆個倉都唔會再信佢個神棍轉珠練金
試左幾次用大龍脈石練金, 比十幾廿粒廢珠佢練返三粒廢珠比我
qwe 01:26 AM 02-05-18
不如約定黎緊呢個星期搵幾晚開房換卡
脷伸50左,街場收到卡先換,人地唔想換就算唔好迫人
hlcw99 01:32 AM 02-05-18
每次入房就派片, 不過回報率真係低到.....

暫時10張都冇......
天子 02:14 AM 02-05-18
今集有咩混裝好用?
qwe 09:53 AM 02-05-18
作者: hlcw99:
每次入房就派片, 不過回報率真係低到.....

暫時10張都冇......
街場要預1/10-15機會
我係GAF+另一邊小隊都1x張先咁快夠數
同埋街場打2-3個任就轉場再派
零式 11:21 AM 02-05-18
作者: 天子:
今集有咩混裝好用?

超暴力大剣:
超會心、弱點特效、拔刀術(技)、集中
鳳熾魂 11:32 AM 02-05-18
現家玩銃槍都係成套滅盡 護石炮術算
佢嬲我同佢一齊嬲
赤兵尉SETH 12:19 PM 02-05-18
作者: qwe:
不如約定黎緊呢個星期搵幾晚開房換卡
脷伸50左,街場收到卡先換,人地唔想換就算唔好迫人
今晚可能再開, 或者有無人想打下歷戰調查任刷珠刷裝衣
我都係差5~6張卡倒,街場調查任交換到唔少
polyu7 12:24 PM 02-05-18
請問有無人有USJ任, 想解
ericwpk 02:41 PM 02-05-18
今集印象最深刻係隻炎王
好靚好有氣勢
赤兵尉SETH 02:51 PM 02-05-18
有無狩友見過第二隻古龍亂入搶地盆? 好似極低機率出現
聽fd講見過, 我打左過50隻都未見過...
wang2009hk 03:25 PM 02-05-18
作者: 天子:
今集有咩混裝好用?
看你用咩武

我弓個人是混
特射1,氣力急回3,集中2,龍矢強化,攻擊3,護石用體術3
未滿的預算靠入珠...

銃槍暫時就就
防性5,砲術2,裝填UP,弱點2
未滿的就入珠...但有排刷..(眼神死
T.S 03:31 PM 02-05-18
尋晚兩次打炎王隻鋼龍都亂入
芝麻糊 05:17 PM 02-05-18
斬擊斧上位刷咩裝好?
啱啱HR13....
無得檔係咪有迴避無敵同耳塞會好D?
ゆり 05:33 PM 02-05-18
打滅燼亂入過鋼龍然後比滅燼拍左2下1000幾之後直接離開地圖
Eking 05:39 PM 02-05-18
作者: 零式:
超暴力大剣:
拔刀術(技)....真儲力先會最大力個下, 呢個SKILL係咪冇乜用?
wang2009hk 05:43 PM 02-05-18
作者: Eking:
拔刀術(技)....真儲力先會最大力個下, 呢個SKILL係咪冇乜用?
拔刀系列對真蓄力斬沒用
安安 06:02 PM 02-05-18
[轉帖]宙斯盾弩
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=5786&snA=136882
豪傑公子 06:03 PM 02-05-18
作者: 零式:
超暴力大剣:
集中我感覺唔到快咗幾多...
赤兵尉SETH 07:16 PM 02-05-18
今晚公會收人換卡已開
6netCWxakYn
血之淚 07:47 PM 02-05-18
今晚公會收人換卡已開
6netCWxakYn
連線失敗
滿哂人?

game名Alvin
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後

返回主題版面