Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124 174  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
ouki 08:06 PM 10-03-17
作者: 冬雨:
以上4張都有手遊版,
而且聽說印手機版武將是直接選 主將器?
更新後好似有得選
冬雨 08:09 PM 10-03-17
作者: ouki:
更新後好似有得選
聽說更新後有,更新完又多了卡可以印了
見到馬姬幾靚!
3headmonkey 10:34 PM 10-03-17
作者: ouki:
更新後好似有得選
有得揀主將器咁正? 發達囉!!!
之前印左7張樂進都無 征壓..
鳳熾魂 11:38 PM 10-03-17
佢個漢嗚係點計
勁耐無打想知鬼關下修到咩地步
ouki 11:41 PM 10-03-17
作者: 3headmonkey:
有得揀主將器咁正? 發達囉!!!
之前印左7張樂進都無 征壓..
・「登用」「ぽけっと武将」で将器主効果を選択可能に

http://www.sangokushi-taisen.com/news/201710.html

日文差,唔知有冇理解錯
柚原このみ 11:45 PM 10-03-17
作者: 鳳熾魂:
佢個漢嗚係點計
勁耐無打想知鬼關下修到咩地步
國力,用計果張變0,其他+1
有杜夫人無存在感,過兩日唔知
番薯勤 11:56 PM 10-03-17
打算玩魏礎但現有嘅咭唔係好組到DECK

點砌都好似一副劣化版8掛

DEMO張王雙又好似好雞肋
兩COST8武低知1征槍
柚原このみ 10:15 AM 10-04-17
用曹仁
鳳熾魂 10:43 PM 10-04-17
作者: 柚原このみ:
國力,用計果張變0,其他+1
有杜夫人無存在感,過兩日唔知
咁好煩wor+3果隻點都唔可以開
要睇下其他0/1/2效果係點先得
番薯勤 10:56 PM 10-04-17
作者: 柚原このみ:
用曹仁
可能真係要用

所有咭唔share國力Bar咁先正
叉到最後可以三國力連拍

怕麻煩唔想計0,1,2效果可以用盧植
專幫隊友叉國力, 幾時拍都係+4號令
但其實唔係好抵
完場似會剩國力但冇氣去使左佢
冬雨 11:14 PM 10-04-17
0/1/2/3的話 (E.G. 劉備, 孫堅)
計略效果比例上提升

E.G. 曹操
如果開漢鳴3有特別效果的話, 張卡會寫
【漢鳴】武力が上がる (平時0/1/2)
漢鳴3:さらに効果対象が範囲内の味方全体になり、必要士気が上がる

作者: 番薯勤:
可能真係要用

叉到最後可以三國力連拍

怕麻煩唔想計0,1,2效果可以用盧植
專幫隊友叉國力, 幾時拍都係+4號令
但其實唔係好抵
完場似會剩國力但冇氣去使左佢
可能係變了盧植幫A+B+C+D上到2
A開計,幫其他人上3
(睇頭先條片見到咁做)
柚原このみ 11:42 PM 10-04-17
當操哥咁,1,2國力4氣只自身強化
不過3國力就變號令,5氣範圍內+6
其它唔知,操哥威陣應該一定削
傑斯特 10:10 AM 10-05-17
一早去觀塘未update
停留到九點半再去荃灣 一樣未update
再去埋MK先
darkvolver 10:11 AM 10-05-17
作者: 傑斯特:
一早去觀塘未update

停留到九點半再去荃灣 一樣未update

再去埋MK先

向勇者致敬 - -\

Sent from my iPhone using Gaforum
柚原このみ 10:28 AM 10-05-17
漢啲征壓力
傑斯特 11:06 AM 10-05-17
哂車錢既一日
最奇怪係唔知關唔關未update事
個緣增量無完到
LR猫 02:09 PM 10-05-17
作者: 番薯勤:
叉到最後可以三國力連拍
其實除咗國力3二連發之外,無嘢好過以前個計法
唔夠士氣開第三下

以前一個好用嘅計(孫堅/劉虞)就可以禁到國力3
但宜家國力0,1,2都分開唔同嘅計先有最大嘅效益

佢預告個啲片都係前期比人打到媽媽聲最後一波先追返
但其實對面用連環已經近乎無得玩
鳳熾魂 03:14 PM 10-05-17
作者: LR猫:
其實除咗國力3二連發之外,無嘢好過以前個計法
唔夠士氣開第三下

以前一個好用嘅計(孫堅/劉虞)就可以禁到國力3
但宜家國力0,1,2都分開唔同嘅計先有最大嘅效益

佢預告個啲片都係前期比人打到媽媽聲最後一波先追返
但其實對面用連環已經近乎無得玩
以前我可以孫堅到國力3 但現家無
雖然見到有漢鳴2就有威力 但果D見到都唔想用
darkvolver 03:58 PM 10-05-17
觀廣正在成為電腦地獄

補充一句:現在ver是1.0.7c

Sent from my iPhone using Gaforum
柚原このみ 04:14 PM 10-05-17
綠國張2.5張嶷係唔係Set錯左,點解UC黎
6eo 04:53 PM 10-05-17
估唔到有勇者今日會出去

就算update無問題都迫死啦
darkvolver 04:56 PM 10-05-17
作者: iamleoluk:
估唔到有勇者今日會出去

就算update無問題都迫死啦

要等1x人,只限觀記。另外主打電腦。

3headmonkey 10:45 PM 10-05-17
荃灣 update 左排50人..
見對面人頭50C開2次盧植守, 最後17C 開盧植+皇甫嵩+正兵+正兵雙珠..
隻隻23-25武車埋黎完爆對手..
張飛後代 12:20 AM 10-06-17
楊修個卡圖睇到我笑左出黎...佢變左鳥屋尾満栄啊!!!!!!

(以下為戦国十戦既鳥屋尾満栄)

darkvolver 10:47 AM 10-06-17
作者: 3headmonkey:
荃灣 update 左排50人..
見對面人頭50C開2次盧植守, 最後17C 開盧植+皇甫嵩+正兵+正兵雙珠..
隻隻23-25武車埋黎完爆對手..

ut記有得睇

第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124 174  ... 最後

返回主題版面