Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-20-08, 04:37 PM   #76
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 11281984 查看文章
就咁都ok型
那不是impulse
只是像impulse的機體而已

舊 04-20-08, 07:21 PM   #77
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
那不是impulse
呢隻唔係imp既imp~
都型到唔似imp既
入緊
11281984 目前離線  
舊 04-21-08, 01:25 AM   #78
幻影V-Slasher
Insane Gamer
神速の...

註冊日期: Sep 2007
想問下遲D出既1/100係邊隻呀...第25集個隻...?

幻影V-Slasher 目前離線  
舊 04-21-08, 04:06 PM   #79
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
果隻係GN Flag
就快出果隻係之前既Overflag

Oruma 目前離線  
舊 04-21-08, 11:07 PM   #80
: Gospel:
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
唔該我整唔見左 hguc部new巾 張marking seal可以點算?個盾冇左隻獨角馬好寡啊!
: Gospel: 目前離線  
舊 04-22-08, 12:18 AM   #81
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: : Gospel: 查看文章
唔該我整唔見左 hguc部new巾 張marking seal可以點算?個盾冇左隻獨角馬好寡啊!
you can buy Amuro's watermark sticker easily

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 04-22-08, 12:19 AM   #82
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: : Gospel: 查看文章
可以搵o下有冇另外買o既水貼有o個幅圖,不過1/144比例的好少見,
再唔係去某模型聯盟,有人可以幫印水貼

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 04-22-08, 12:22 AM   #83
ZAKU0079
Banned

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
那不是impulse
冇制作部的大修
其實單憑大頭原的設計冇一部收到貨
依你的說法可以話MG果幾款都只是像SEED某些機體的模型而已
ZAKU0079 目前離線  
舊 04-22-08, 12:06 PM   #84
: Gospel:
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
you can buy Amuro's watermark sticker easily
有1:144的嗎?
我見大多都係for mg wor
: Gospel: 目前離線  
舊 04-23-08, 12:13 PM   #85
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
6月出 ヴィンセント指揮官機

舊 04-23-08, 12:16 PM   #86
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
又出RX 78-2 ...

部Vincent會唔會砌砌下去左我後面架

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線  
舊 04-23-08, 12:19 PM   #87
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
死火……咁大河feel既

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 04-23-08, 12:20 PM   #88
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
部im真係素組都好型...

做咩又782架..

部vincent麻麻地..
王龍 目前離線  
舊 04-23-08, 12:54 PM   #89
WonderJimmy2

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDWonderjimmy
XBox Live GamertagWonderJimmyUS
F.IM會唔會型得有d過份~~?! XDDDD

路人真乜仇都報晒啦!!
WonderJimmy2 目前離線  
舊 04-23-08, 01:17 PM   #90
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
戈部果然唔係impules 只係一部掛著impules之名的超帥機

78...你又來..今次係第幾次呀

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 04-23-08, 01:27 PM   #91
WonderJimmy2

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDWonderjimmy
XBox Live GamertagWonderJimmyUS
仲有鐵人果碌喇叭牌火箭炮真係正爆~~!!

"渣古係男人o既浪漫"應該可以改寫啦~
WonderJimmy2 目前離線  
舊 04-23-08, 01:43 PM   #92
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
改寫的話 永遠都冇可能!!!
係渣古後面加多鐵人兩個字就得

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 04-23-08 01:46 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線  
舊 04-23-08, 01:46 PM   #93
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
RX-78 2.0 .....真是動畫版造型.....
真武者......腰用軟膠(PG WING?),腳板不貼地.........X2

kog 目前離線  
舊 04-23-08, 03:09 PM   #94
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
引用:
作者: kog 查看文章
RX-78 2.0 .....真是動畫版造型.....
真武者......腰用軟膠(PG WING?),腳板不貼地.........X2
RX-78 2.0 淨睇頭真係幾大河風...

本來對隻武者有 d 期待, 但係睇完你句"腳板不貼地"之後又覺得好似真係差左 d

唯獨係隻 HG Sazabi 可以繼續期待

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線  
舊 04-23-08, 04:39 PM   #95
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 04-23-08, 04:50 PM   #96
火柴人
Game Master
PAD微課玩家

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDdavidchan777
又 78-2

我想要 MG justice / IJ ar..
waited for a long time la
火柴人 目前離線  
舊 04-23-08, 06:29 PM   #97
ZAKU0079
Banned

今日係深水埗福利見到劍西炮西#@*

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
死火……咁大河feel既
寫實風走完ka風走完回歸原作風掛
引用:
作者: GN00508771 查看文章
戈部果然唔係impules 只係一部掛著impules之名的超帥機

78...你又來..今次係第幾次呀
甘樣講MG果三款都只係掛著突擊,自由同突擊自由的超帥機
引用:
作者: WonderJimmy2 查看文章
仲有鐵人果碌喇叭牌火箭炮真係正爆~~!!

"渣古係男人o既浪漫"應該可以改寫啦~
鐵人有渣古的血脈
睇個型號MSJ-06II就知啦
不出MG的模型當然去要去盡一點
引用:
作者: money 查看文章
ENACT支槍我覺得大左一點
GNX沒圖...
舊 04-23-08, 07:06 PM   #98
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
唔係imp既imp太強了@@
唔入都對唔住自己!
11281984 目前離線  
舊 04-23-08, 07:37 PM   #99
ZAKU0079
Banned

係日本購買MG滿三千日圓會送MG突擊用火箭炮一支
我地既話...
舊 04-23-08, 07:45 PM   #100
ゆり

註冊日期: Nov 2004
隻impulse有配件
可以裝strike d裝備

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6月扭蛋精華區 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 31 06-30-08 12:49 PM
2月扭蛋精華區 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 72 03-04-08 12:27 AM
11月扭蛋精華區 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 97 12-03-07 09:05 AM

現在的時間是 06:10 AM

手機版 | APP版