Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 03-11-18, 11:53 PM   #1
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
回贈其實即係點?第幾第幾個月唔駛交嗰種?
我屋企好似包埋每個月幾百分鐘IDD
以前佢哋老人家就用得好爽
不過而家佢哋自己都識用手機,IDD真係有冇都擺
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 10:27 AM   #2
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: ビスケット 查看文章
回贈其實即係點?第幾第幾個月唔駛交嗰種?
我屋企好似包埋每個月幾百分鐘IDD
以前佢哋老人家就用得好爽
不過而家佢哋自己都識用手機,IDD真係有冇都擺
係, 無記錯係第 4,7,10,13,16 個月回扣返
btw, 本來收實單係 3 個月交一次, 自從迫轉 ebill 後就一個月一次, 個個月都要 print 張單好唔環保
仲話環保先迫人轉 ebill

舊 03-12-18, 11:22 PM   #3
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
我N年前中過招!合約到期都冇打電話揾我續約,我又唔記得合約到期,結果合約完後的那期帳單收我原價....
哇我諗住佢哋最狗都係自動續約收返舊價錢
居然收原價都夠膽

記得好耐以前網上行仲有一招now.com三個月免費試用
三個月後唔記得cut就自動開始收錢
而個now.com你係從來唔會去睇
我都中過招

引用:
作者: martinnitram 查看文章
係, 無記錯係第 4,7,10,13,16 個月回扣返
btw, 本來收實單係 3 個月交一次, 自從迫轉 ebill 後就一個月一次, 個個月都要 print 張單好唔環保
仲話環保先迫人轉 ebill
呢種又係好鬼煩
要自己記低邊個月要交邊個月唔駛
同埋佢一開始喺電話同你講就A價錢24個月合約
最後你話ok佢就話B價錢24個月合約再回贈5個月
除返開每個月就等於每個月A價錢
你諗真啲成件事根本就係A價錢29個月合約
舊 03-13-18, 10:13 AM   #4
地獄黑仔王

引用:
哇我諗住佢哋最狗都係自動續約收返舊價錢
居然收原價都夠膽

記得好耐以前網上行仲有一招now.com三個月免費試用
三個月後唔記得cut就自動開始收錢
而個now.com你係從來唔會去睇
我都中過招

呢種又係好鬼煩
要自己記低邊個月要交邊個月唔駛
同埋佢一開始喺電話同你講就A價錢24個月合約
最後你話ok佢就話B價錢24個月合約再回贈5個月
除返開每個月就等於每個月A價錢
你諗真啲成件事根本就係A價錢29個月合約
一向都係話完續收正價吧...
now free 3 個月o個的, 自從一次試過 cut 完後竟然自動比返我, 之後就免費都唔要

月費都唔多理, 見耐唔耐回扣, 個數差唔多就照交

舊 03-13-18, 11:19 PM   #5
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

咁講佢又真係有講嘅
不過冇諗過佢真係會靜靜雞收你正價

見到網上行話可以開IPv6俾你
不過睇完IPv6啲說明好似而家搞唔搞都冇乜所謂?
舊 03-14-18, 02:19 PM   #6
地獄黑仔王

引用:
咁講佢又真係有講嘅
不過冇諗過佢真係會靜靜雞收你正價

見到網上行話可以開IPv6俾你
不過睇完IPv6啲說明好似而家搞唔搞都冇乜所謂?
IPv6 對 end user 其實無咩用...

論壇跳轉

現在的時間是 02:23 AM

手機版 | APP版