Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-18, 09:12 PM   #41026
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
金騎要輪都輪到蛋糕先啦
又真係中,不過一個寶解真係救唔起,其他騎職太强
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-18, 11:03 PM   #41027
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實如果佢個Cri Dam再高D會有少少用
可惜佢地都係比得果20 無叉用

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 12:37 AM   #41028
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: digiharuka 查看文章
看角色的情報見有無多icon 不就知麼? 術 黑肉說書多了寶解
唔係當日UPDATE先知咩?

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 02:23 AM   #41029
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
マリー強化都應該ge,始終火力唔夠,但寶解又好似唔係太實用...
聽日應該都係黑肉ga la,我個fd list完全唔見有人掛佢出o黎(雖然我覺得強化完都應該無)
無聊順便估下跟住果幾個:フィン,燕青,騎隻子,巌窟王(雖然我想白貞強化,但見佢5星又唔講職業,應該係一講就唔洗估,咁最大機會應該係佢?)
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
妖尼姑咁新都buff
騎位有機會係黑maid
由手機版發出
老實講,妖尼姑火力唔係太夠(可能之前我隻未養好,70lv全skill lv1而家升到80,6/6/1但未用過),話時話,強化完CT-1好似係第一次?
女僕王火力咁高應該唔洗buff住
引用:
作者: GN00508771 查看文章
『FGO』のディレクター・塩川洋介さん、大学教授に就任する

下?
俾人炒左?咪誤人子弟la

舊 03-02-18, 07:48 AM   #41030
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
又真係中,不過一個寶解真係救唔起,其他騎職太强
攻擊力白字好像還是低過25000
火種都清不到

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 08:25 AM   #41031
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: fami~yan 查看文章
唔係當日UPDATE先知咩?
一來出包了, 黑肉未公佈已經在角色資料度有個寶解ICON

二來黑肉說書人寶解好似破解左出來了
除左加寶具倍率外, 多左全體 1回3T 500%弱體耐性下降, 應該是為了俾返自己技2技3的魅惑或減攻用
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 08:42 AM   #41032
gingq7

今天的術職應該無可能唔係不夜術,

槍應該到白乳上? 不過白乳上又唔算很弱, 可能爆冷係櫻?

殺職希望係刑部姬, 佢現階段完全一無是處, 變化改成全體 + NP充能要加埋hit數 + 寶具50%綠buff才勉強合格

騎職雖然我都希望係女僕王, 但女僕王又真係唔係弱到不能用, 所以應該很難係佢, 我估係騎馬爾大或梅芙,
其實營運好似都落重本谷梅芙, 又靈衣, 改戰鬥動作中佢應該係最新果隻, 可惜強化兩次都仲係弱過其他5星騎好多, 強化梅芙好過強化完後都好大機會失救的馬爾大

最後個?, 我估都係伯爵, 阿比要排下隊先

------

另外, 昨天望一望game內語音表, 發現今次堆靈衣加語音, 每隻都加左唔少句,
唔知係真係想回饋玩家, 定係為左賣靈衣(skin)鋪路....
舊 03-02-18, 03:22 PM   #41033
大破人間

6.卡牌名称修改

※应相关政策要求,将从者「玄奘三藏」以及概念礼装「魔性菩萨」,两张卡牌的名称分别修改为「西行者」和「天堂之孔」。

偉哉簡中服
西小姐
舊 03-02-18, 04:13 PM   #41034
gingq7

證明FGO在大陸賺唔少, 如果唔係應該唔會有人理
舊 03-02-18, 04:41 PM   #41035
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
6.卡牌名称修改

※应相关政策要求,将从者「玄奘三藏」以及概念礼装「魔性菩萨」,两张卡牌的名称分别修改为「西行者」和「天堂之孔」。

偉哉簡中服
西小姐
糟糕一下...三藏西行

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 11:50 PM   #41036
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
感謝偉大的黨

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 01:00 AM   #41037
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

即係第日三太子都要改名做三太子

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 03-03-18, 01:01 AM   #41038
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
今天的術職應該無可能唔係不夜術,

槍應該到白乳上? 不過白乳上又唔算很弱, 可能爆冷係櫻?

殺職希望係刑部姬, 佢現階段完全一無是處, 變化改成全體 + NP充能要加埋hit數 + 寶具50%綠buff才勉強合格

騎職雖然我都希望係女僕王, 但女僕王又真係唔係弱到不能用, 所以應該很難係佢, 我估係騎馬爾大或梅芙,
其實營運好似都落重本谷梅芙, 又靈衣, 改戰鬥動作中佢應該係最新果隻, 可惜強化兩次都仲係弱過其他5星騎好多, 強化梅芙好過強化完後都好大機會失救的馬爾大

最後個?, 我估都係伯爵, 阿比要排下隊先

------

另外, 昨天望一望game內語音表, 發現今次堆靈衣加語音, 每隻都加左唔少句,
唔知係真係想回饋玩家, 定係為左賣靈衣(skin)鋪路....
槍一定係芬恩啦

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-03-18, 01:38 AM   #41039
Toriya
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
又西又孔,改名果個好鬼識玩 XD
Toriya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 02:02 AM   #41040
the fool
永遠的愚者

果然今日係不夜術,不過強化完我估應該都唔會大力過術尼祿(lv10技2+技3)?
引用:
賣靈衣...完全無諗過,不過係都唔出奇
靈衣雖然本少利大,但前提係要你有個人先得,佢d 5星有一半係限定,佢唔多d PU返唔得(好似梅芙咁,我到而家都未抽到orz)

舊 03-03-18, 02:07 AM   #41041
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

天堂之孔本身就係殺生院大絕既名 都唔算係咩特別意思啦

無可能大力過尼祿吧 先唔好提尼祿本身白字就高
計埋王特攻就應該有機會一較長短 但得兩個法老王同爺爺比佢打咋.....然後得爺爺係男人+爺爺有信仰加護........

ペルソナ5

隨時更新

此篇文章於 03-03-18 02:12 AM 被 鈴蘭 編輯。
舊 03-03-18, 05:04 PM   #41042
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
吓?! 雖然在蛋糕皇后竇解關出現, 點解會係妳既寶解?!?!
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 05:17 PM   #41043
gingq7

估唔到係親女兒龍娘寶解,强者越强
可以認真考慮將佢升技30了
舊 03-03-18, 05:32 PM   #41044
大破人間

引用:
估唔到係親女兒龍娘寶解,强者越强
可以認真考慮將佢升技30了

根據呂布個反骨之相DEBUFF

攻擊強化成功率下降應該是可以令本來必中既BUFF有機會變唔中
如果有50%,那就是一個非常強的強化了。
咁樣普通SKILL就有一半機率MISS,皇帝特權個類就變成幾乎唔會中
舊 03-03-18, 07:27 PM   #41045
大破人間

引用:
根據呂布個反骨之相DEBUFF

攻擊強化成功率下降應該是可以令本來必中既BUFF有機會變唔中
如果有50%,那就是一個非常強的強化了。
咁樣普通SKILL就有一半機率MISS,皇帝特權個類就變成幾乎唔會中
得20%
多膠魚
舊 03-03-18, 07:43 PM   #41046
gingq7

20%叫好過無,
寶具傷害有實質提升先係重點, 反正佢本身兩個全隊buff(加攻/降防)已夠強

咁攪法, 會唔會明日係大姐寶解, 後日鐵拳(騎)寶解, 刑部姬又要等下一次
舊 03-03-18, 08:30 PM   #41047
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
20% 多謝

舊 03-03-18, 09:04 PM   #41048
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

>なんども出てきて恥ずかしくないですか?
由手機版發出
舊 03-04-18, 01:51 AM   #41049
the fool
永遠的愚者

估唔到今日會係龍娘強化成功率down都算實用,得閒要升埋佢先...
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
無可能大力過尼祿吧 先唔好提尼祿本身白字就高
計埋王特攻就應該有機會一較長短 但得兩個法老王同爺爺比佢打咋.....然後得爺爺係男人+爺爺有信仰加護........
我估都無可能
老實講,術職support用o黎用去都係孔明,梅林,玉藻,海倫娜,再唔係就安徒生,尼祿,三藏,所以結論係醫返都哂藥費

舊 03-04-18, 11:56 AM   #41050
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
Ching 請賜教 阿斯托尔福 的 星星發生率以65%機率, 可以用概念禮救起嗎 ?
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:38 PM

手機版 | APP版