Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
電視遊戲討論版>[PSVR] Gran Turismo Sport︱2024年1月31日關閉線上服務
ゆり 12:20 AM 10-17-17
自閉冇得繼承save,連車都冇得改
由手機版發出
シェンムー 12:21 AM 10-17-17
最慘隻game唔開server save唔到 , 又玩唔返open beta個save .......

我從使用 Tapatalk 的 LG-H870DS 發送
maskrider 12:43 AM 10-17-17
點搞呀,無server無得save,即係叫我收皮啦。之前beta啲save又唔知用唔用到,未得就唔好開住啦!
シェンムー 01:05 AM 10-17-17
無錯 , 即係唔洗玩 .....

Akira 明 01:22 AM 10-17-17
唉,希望有良知嘅,server搞返掂後
係Game到送返d野,補償返預購嘅玩家啦
ALEX CHOW 02:16 AM 10-17-17
可以online啦!!!!

我從使用 Tapatalk 的 F8332 發送
シェンムー 02:20 AM 10-17-17
good , gogogo
ComeLOLoh 09:53 AM 10-17-17
正式版可唔可以繼承Beta版攞過既車?
ps4boy 11:01 AM 10-17-17
早上9時Psn已有!
lego_cyris 11:31 AM 10-17-17
點解 Digital 版既特典無 Load 入隻 Game 度,但 Pack 就 Download 左
kita 12:27 PM 10-17-17
想問下VR mode質素如何?
maskrider 12:30 PM 10-17-17
作者: ComeLOLoh:
正式版可唔可以繼承Beta版攞過既車?
啱啱restart過隻game check check似乎之前攞到啲車仲喺度挂,有gift cars

ALEX CHOW 12:45 PM 10-17-17
作者: maskrider:
啱啱restart過隻game check check似乎之前攞到啲車仲喺度挂,有gift cars

TOMAHAWK X!!!!!
シェンムー 01:19 PM 10-17-17
開波即刻衝左去買部911 GT3 , 係GT度揸波子真係夢想
而家13LV , 快快手昇到20 開晒啲track 先
ALEX CHOW 02:34 PM 10-17-17
作者: シェンムー:
開波即刻衝左去買部911 GT3 , 係GT度揸波子真係夢想
而家13LV , 快快手昇到20 開晒啲track 先
我買咗2X VGT同R8 LMS

シェンムー 02:39 PM 10-17-17
入埋LaFerrari , 無晒錢了XD
衝緊NUR全金

都係忍唔住 , 一陣落去買限定機: (

chrischun 02:51 PM 10-17-17
作者: シェンムー:
入埋LaFerrari , 無晒錢了XD
衝緊NUR全金

都係忍唔住 , 一陣落去買限定機: (

師兄,睇嚟你對GT都好狂熱
シェンムー 02:55 PM 10-17-17
唔狂喇 XD比起GT5時 ...

斯羅 03:57 PM 10-17-17
想問現貨係吾係無地方會跟埋把遮?
ALEX CHOW 03:59 PM 10-17-17
我係送杯

シェンムー 04:32 PM 10-17-17
入多左隻實體同個掣

wongdee 04:45 PM 10-17-17
裝唔到G’入碟打出發生錯誤CE-35694-7
anyone 04:55 PM 10-17-17
VR mode onlineable?
Akira 明 08:11 PM 10-17-17
揾極都唔見個原創個人造型
動態桌面就有
氣體蛇 08:11 PM 10-17-17
本書仔完全偷工減料
日歐版都係A4硬皮,你唔係都算
最不能接受係cut晒文字內容
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面