Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
神風@AMD 07:07 AM 10-01-13
其實係咪一定要用ifruit先可以訓練隻狗?
暉暉816 07:56 AM 10-01-13
有個問題想問下已爆機的版友,
爆咗機係咪除咗金錢外,二周目係冇野繼承?即係啲任務要再做過?

另外未爆機前啲副任務,例如陌生人任務,有冇時間限制?
即係過咗好耐都唔做的話就會自動消失咁?
紗理占 07:58 AM 10-01-13
作者: 暉暉816:
有個問題想問下已爆機的版友,
爆咗機係咪除咗金錢外,二周目係冇野繼承?即係啲任務要再做過?

另外未爆機前啲副任務,例如陌生人任務,有冇時間限制?
即係過咗好耐都唔做的話就會自動消失咁?
乜有二週目咩?
whassupbun 10:12 AM 10-01-13
GTA Online Details: Game Day Access Info and More

作者: :
As a general timeframe, we do expect the Title Update to become available on PSN and Xbox LIVE starting around 7AM ET tomorrow morning
預料香港時間10月1號晚上7點, 裝完Title update 就可以玩Online

唔知全球同步定剩係歐美喇, 香港PSN既Update一向遲過人
0826使者 10:14 AM 10-01-13
作者: whassupbun:
GTA Online Details: Game Day Access Info and More

預料香港時間10月1號晚上7點, 裝完Title update 就可以玩Online

唔知全球同步定剩係歐美喇, 香港PSN既Update一向遲過人
會吾會跪低呢個伺服器
有無做壓力測試架?
holsety 12:34 PM 10-01-13
唔識用黏彈,點引爆?

thanks fayfer
fayfer 12:37 PM 10-01-13
作者: holsety:
唔識用黏彈,點引爆?
方向製按左.
神風@AMD 01:06 PM 10-01-13

連去歐美PSN D/L?
從來唔指望香港PSN…不過我都係用日本PSN玩
whassupbun 01:35 PM 10-01-13
有得set Crew成員升到幾多Lv有咩稱號, 大家有冇咩提議?

本身想用番三合會果D稱號算, 不過又好似冇乜創意, 難得任你SET
www43w2002 02:18 PM 10-01-13
有得set Crew成員升到幾多Lv有咩稱號, 大家有冇咩提議?

本身想用番三合會果D稱號算, 不過又好似冇乜創意, 難得任你SET
上位,The Boss,Big Boss,PS3,PS4
下位,雜魚,新米,zombie,walker ,chicken ,XBOX360,PSP,PS,PS2,
權愛真 02:34 PM 10-01-13
在 Social Club網頁,怎樣看返在遊戲中影了的相???????

我完全找不到的!
Antares 03:12 PM 10-01-13

我認為唔改,用番default都ok。

用三合會都唔算老土。叫49ers, red pole, white paper fan都幾有香港特色。你就dragon head
whassupbun 03:47 PM 10-01-13
作者: Antares:
用三合會都唔算老土。叫49ers, red pole, white paper fan都幾有香港特色。你就dragon head
佢係計Rank, 唔係計Crew個階級系統, 即係如果你有恆心升到Lv91-100, 人人都可以做Dragon Head
whassupbun 06:12 PM 10-01-13
英國已上線

直播
http://www.twitch.tv/stunner_h2k
Peter Yu 06:30 PM 10-01-13
59mb update中
sorlohk 06:35 PM 10-01-13
英國已上線

直播
http://www.twitch.tv/stunner_h2k
PSN 係唔係未有?
XBOX360 見有人 UP 到了
whassupbun 06:41 PM 10-01-13
作者: sorlohk:
PSN 係唔係未有?
XBOX360 見有人 UP 到了
我依家同D friend不停出game入game想佢update, 未有
360係入game就自動update?
莎月美希 06:46 PM 10-01-13
等中............我想問入左公會可唔可能自行退出公會架??
okabe 06:48 PM 10-01-13
我依家同D friend不停出game入game想佢update, 未有
已update
360係入game就自動update
阿健~* 06:48 PM 10-01-13
-del-
sorlohk 06:49 PM 10-01-13
一入 GAME XBOX LIVE 就問
SONY 真係要向 MICROSOFT 請教一下

不過聽講 HANG 左好多次機 全世界咁多人一齊隊佢個 SERVER
我都係等下先 同 KEEP 住睇下呢邊 D 新聞
涅吉.水母 06:51 PM 10-01-13
呢家比較擔心既係用開日psn問題 orz
神風@AMD 06:56 PM 10-01-13
作者: 涅吉.水母:
呢家比較擔心既係用開日psn問題 orz
同你一樣
Peter Yu 06:57 PM 10-01-13
一開始玩賽車launching session就hold死係度
唔知係唔夠人定死server
okabe 07:02 PM 10-01-13
作者: Peter Yu:
一開始玩賽車launching session就hold死係度
唔知係唔夠人定死server
ME TOO
HANG左係果到無限LOADING中....
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後

返回主題版面