Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-12, 01:57 AM   #1
superworm12
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDLEO_JUDAS
ギルティドラゴン罪竜と八つの呪い (.//hack)

http://www.youtube.com/watch?v=Mwy5y6q8Kng

官網:
http://www.bandainamcogames.co.jp/mobile/guiltydragon/

WIKI:
http://wikiwiki.jp/guiltydragon/

我招待id:291984042

此篇文章於 10-26-12 02:10 AM 被 superworm12 編輯。
superworm12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 07:52 AM   #2
stcdavidhk
God of Gamer

已打了code
另小弟招待code是227059031
可以的話也加一下,thx

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 07:59 AM   #3
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
有無人放個apk檔上泥

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 10:10 AM   #4
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
又係有得睇冇得玩,我係應該換機唔好用三叔
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 10:18 AM   #5
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 野良貓 查看文章
又係有得睇冇得玩,我係應該換機唔好用三叔
三叔都好似唔得

【対応機種】
<docomo端末>
SO-02C, SO-04D, SO-05D, SC-01D, SC-01D, SC-02D, SC-02C, SC-02C, SC-03D, SC-05D, SC-06D, L-01D, L-05D, L-06D, N-04D, N-05D, N-06D, N-07D, SH-07D, SH-09D, F-09D, F-10D, F-11D, P-07D, Sony Tablet S, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Sony Tablet P
<SoftBank端末>
102SH2, 106SH, 107SH, 101F
<au端末>
ISW13HT, ISW11M, ISW11K, ISW12K, ISW13F, ISW11SC, IS11LG, IS11LG, IS15SH, ISW16SH, IS17SH
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 05:28 PM   #6
代官

招待點入?
招待ID: 826914490

此篇文章於 10-23-12 05:31 PM 被 代官 編輯。
舊 10-23-12, 07:34 PM   #7
stcdavidhk

引用:
作者: 代官 查看文章
招待點入?
招待ID: 826914490
要入佢個招待介紹個版至入到(唔似其他game開ac個時要你入...)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 07:41 PM   #8
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
Id 189374245
d秘傳part成日轉個頭就比人打走左
dp又未夠一次打晒

event抽到sr發癲ハセヲ
幾時先會抽得中sr搖光

此篇文章於 10-24-12 01:21 AM 被 anyone 編輯。
anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 09:30 PM   #9
superworm12
Senior Gamer

PSN  IDLEO_JUDAS
有更新萬聖節

送20張 holloween 卷,3張普通
superworm12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 12:23 AM   #10
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 小嘉 查看文章
三叔都好似唔得

【対応機種】
<docomo端末>
SO-02C, SO-04D, SO-05D, SC-01D, SC-01D, SC-02D, SC-02C, SC-02C, SC-03D, SC-05D, SC-06D, L-01D, L-05D, L-06D, N-04D, N-05D, N-06D, N-07D, SH-07D, SH-09D, F-09D, F-10D, F-11D, P-07D, Sony Tablet S, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Sony Tablet P
<SoftBank端末>
102SH2, 106SH, 107SH, 101F
<au端末>
ISW13HT, ISW11M, ISW11K, ISW12K, ISW13F, ISW11SC, IS11LG, IS11LG, IS15SH, ISW16SH, IS17SH
小+我玩到

ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 08:20 AM   #11
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
還好ISO 玩到

不過.... 我日服 帳戶是....
找到了
不過 apple 商店 進不到中...

標題其實是不是錯左?
.hack // 吧 ?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 10-24-12 08:47 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 09:11 AM   #12
代官

打打下發覺唔對路
對面TURN TURN同花順...5,6張同色彈出泥
自己汁晒FREE UNIT係紅色
都同我派每種色3張
想點....

舊 10-24-12, 09:19 AM   #13
ouki
戸松控

引用:
作者: pet3 查看文章
還好ISO 玩到

不過.... 我日服 帳戶是....
找到了
不過 apple 商店 進不到中...

標題其實是不是錯左?
.hack // 吧 ?
冇錯....人地隻野真係禁GE名...只係內容係.HACK...其實係標題名都估到大約係.HACK

引用:
作者: 代官 查看文章
打打下發覺唔對路
對面TURN TURN同花順...5,6張同色彈出泥
自己汁晒FREE UNIT係紅色
都同我派每種色3張
想點....
正常.....基本係屈你機...發現AUTO仲易WIN

此篇文章於 10-24-12 09:34 AM 被 ouki 編輯。
舊 10-24-12, 09:54 AM   #14
pet3
The One

引用:
作者: ouki 查看文章
冇錯....人地隻野真係禁GE名...只係內容係.HACK...其實係標題名都估到大約係.HACK

正常.....基本係屈你機...發現AUTO仲易WIN
我說 ( ) 部分

太耐無用日帳戶唔見左........(說帳戶無法正常使用)

剛剛重新註冊過 dl 中

點解 我係電腦見到介紹是英語既 ....?

不是日文嗎 ?

這遊戲 是玩什麼 ? (對戰卡片還是 啤牌 ? 後者我完全唔識玩 )

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 10-24-12 09:58 AM 被 pet3 編輯。
舊 10-24-12, 09:58 AM   #15
ouki
戸松控

引用:
我說 ( ) 部分
I C ....你第1張中咩...我中R+搖光...不過奇怪是此GAME的攻擊方式只有大劍/雙刀/法
舊 10-24-12, 10:14 AM   #16
pet3
The One

引用:
I C ....你第1張中咩...我中R+搖光...不過奇怪是此GAME的攻擊方式只有大劍/雙刀/法
上班中玩唔到電話 (應該說不能拿著電話開遊戲啦...)

食飯時 會玩下 順便貼id

沒魔法嗎 ?

FGO 目標預算
舊 10-24-12, 10:19 AM   #17
ouki
戸松控

引用:
上班中玩唔到電話 (應該說不能拿著電話開遊戲啦...)

食飯時 會玩下 順便貼id

沒魔法嗎 ?
第3樣就係魔法....

我E家都唔係好確定一件事....到底過版打完BOSS係唔係必出R....我打到第4章....第1章唔記得有冇...但第2係R志乃....3係R楚良
舊 10-24-12, 10:38 AM   #18
pet3
The One

引用:
第3樣就係魔法....

我E家都唔係好確定一件事....到底過版打完BOSS係唔係必出R....我打到第4章....第1章唔記得有冇...但第2係R志乃....3係R楚良
這單機故事遊戲 ?(還是網game ? 我中意前者+可選網戰)

我用綠國

FGO 目標預算
舊 10-24-12, 11:09 AM   #19
anyone
The One
↘嫁

故事單機
得duel係挑機
卡片game

boss應該係必出r
我出過幾張500exp

我靠萬聖節event 大upgrade左套deck
先叫duel勝算高返d

一開auto佢就亂咁用我d高火力卡
所以只能完全手動

此篇文章於 10-24-12 11:13 AM 被 anyone 編輯。
舊 10-24-12, 11:19 AM   #20
ouki
戸松控

引用:
作者: anyone 查看文章
故事單機
得duel係挑機
卡片game

boss應該係必出r
我出過幾張500exp

我靠萬聖節event 大upgrade左套deck
先叫duel勝算高返d

一開auto佢就亂咁用我d高火力卡
所以只能完全手動
萬聖節event.......一張劵都冇=.=...我禁晚先DOWN到GAME
舊 10-24-12, 12:09 PM   #21
anyone
The One
↘嫁

引用:
萬聖節event.......一張劵都冇=.=...我禁晚先DOWN到GAME
果pack連premium中左2張sr一張r

始終都係要三色不平均咁先好打

舊 10-24-12, 12:11 PM   #22
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
三叔機無得玩 哭哭
有無用到G.U.卡game堆圖......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 12:16 PM   #23
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
三叔機無得玩 哭哭
立過下card battle wiki
有d

另外sc唔係就係***咩

此篇文章於 10-24-12 12:20 PM 被 anyone 編輯。
舊 10-24-12, 12:26 PM   #24
ouki
戸松控

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
三叔機無得玩 哭哭
S3玩到=.=
舊 10-24-12, 12:31 PM   #25
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
S3玩到=.=
S2 哭哭

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
.hack//Versus丨対戦格闘 money 電視遊戲討論版 97 09-03-12 09:55 PM
唔知係咪仲有被人 hack 歌絲˙暮斯 手機資訊/電腦軟硬討論 3 06-12-12 10:15 PM
[PSP] .hack// Link romrom2004 手提遊戲機討論版 341 04-11-10 09:46 PM
[Help]俾人hack...!? 呂鳳仙 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-06-07 08:39 PM
IE被hack... Sandalphon 手機資訊/電腦軟硬討論 1 02-07-04 07:45 PM

現在的時間是 03:06 PM

手機版 | APP版