Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 10-20-14, 08:12 PM   #651
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
芝士薯波使唔使加錢??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-14, 09:17 PM   #652
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: HONDA 查看文章
芝士薯波使唔使加錢??
+$5

頭先食完唔覺伏但無下次
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-14, 06:02 PM   #653
劍仔
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: YALIU 查看文章
+$5

頭先食完唔覺伏但無下次
岩岩食完, 蜜糖芥末雞堡餐跟薯波唔洗加錢呀
不過得5粒...
劍仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-14, 01:19 AM   #654
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 劍仔 查看文章
不過得5粒...
中薯換5粒波 大伏
Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-14, 08:56 PM   #655
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
蜜糖芥末唔同麥樂雞果隻

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-14, 09:18 PM   #656
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
不過得5粒...
我寧願食薯波

少女時代,
F1 2024討論區
舊 10-22-14, 09:31 PM   #657
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
我寧願食薯波
我都係鍾意食薯波多尐!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 09:17 AM   #658
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
我寧願食薯波
薯條好味好多~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 01:33 PM   #659
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
薯條好味好多~
薯波好味D!!!

少女時代,
F1 2024討論區
舊 10-23-14, 01:35 PM   #660
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
薯條識食一定食豪大大
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 01:45 PM   #661
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
岩先去買左個外賣
竟然薯條薯波各比左份我=v=
2樣有對比之下5粒薯波比唔上一包薯條
d薯波唔多夠味

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 05:43 PM   #662
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
薯波好味D!!!
著條好味多DD~

舊 10-23-14, 10:43 PM   #663
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
趁佢無咩人幫襯叫佢走鹽即炸薯條 = the best
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 12:00 AM   #664
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Nelly 查看文章
中薯換5粒波 大伏
大家會唔會誤會左
今次波波係+$5加唔係換
+$5係兩樣都會有架
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 12:46 AM   #665
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
不過得5粒...
引用:
大家會唔會誤會左
+$5係兩樣都會有架
即係點??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 10-24-14, 02:35 AM   #666
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
大家會唔會誤會左
+$5係兩樣都會有架
我就咁買新包set 冇加5$都2樣比晒我 到底係點o_O

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 03:23 AM   #667
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
我買新包set得五粒波渣喎, 間間 M記都唔同?

另, 新包個醬唔錯, 但食落好乾憎憎, 唔知係唔係太少醬.....

舊 10-24-14, 07:35 AM   #668
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: tung999 查看文章
我就咁買新包set 冇加5$都2樣比晒我 到底係點o_O
比錯咋~!?我無薯條喎~個餐display都無薯條呀~

舊 10-24-14, 09:33 AM   #669
倉成武

註冊日期: Sep 2004
比錯啦,新包餐只跟薯波.
倉成武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 12:57 PM   #670
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
Batman包好食過Superman包

薯波就一般般喇~

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 05:49 PM   #671
Nelly

註冊日期: Oct 2008
引用:
大家會唔會誤會左
+$5係兩樣都會有架
佢新飽set 係跟波波 而不是薯條
不過係可以轉返做薯條既

引用:
作者: syncmaster 查看文章

薯波就一般般喇~
個薯波咁多年都冇變過
Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 09:48 PM   #672
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Nelly 查看文章

個薯波咁多年都冇變過
印象中今次個薯波好食過上次巴西飽果次

舊 11-13-14, 01:00 PM   #673
超必

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: syncmaster 查看文章
Batman包好食過Superman包

薯波就一般般喇~
緑燈俠個包,仲夾著塊薯餅;都唔知好嬲定好笑....
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-14, 01:46 PM   #674
izumi_chuen
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
Wii U IDchuen_izumi
3DS Friend Code0068 5330 7260
PSN  IDchuen_izumi
XBox Live Gamertagizumi_chuen
引用:
作者: 超必 查看文章
緑燈俠個包,仲夾著塊薯餅;都唔知好嬲定好笑....
薯餅+煙肉, 早餐..
除左塊牛乾過牛肉乾之外, 不過不失

いすみ
izumi_chuen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-14, 01:14 AM   #675
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
作者: izumi_chuen 查看文章
薯餅+煙肉, 早餐..
除左塊牛乾過牛肉乾之外, 不過不失
咁多餡其實好難一口咬落去,況且連渣都渣唔穩

今日食果陣我咬咗兩啖,塊包已經比我"鏈"到爛咗

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 07:31 AM

手機版 | APP版