Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 08-27-09, 09:31 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
Batman - The Dark Knight Rises

Megan Fox演貓女

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 05-02-10 01:14 AM 被 money 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 10:01 PM   #2
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
confirm左
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 10:17 PM   #3
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
來源?

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 10:19 PM   #4
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
我今日都有睇報紙
諗起都流晒口水
不過...will哥開個post略嫌....simple...
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 10:39 PM   #5
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
唔好有羅賓就得
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 11:10 PM   #6
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
http://hk.apple.nextmedia.com/templa...rt_id=13142320

憑《變形金剛》上位的美瑾霍士( Megan Fox),近日被導演基斯杜化路倫( Christopher Nolan)看中,邀請她出演明年開拍的《蝙蝠俠》第三集,飾演貓女俠,繼米雪菲花( Michelle Pfeiffer)及荷爾芭莉( Halle Berry)後翻演此角,不少男影迷對美瑾將穿起貼身 PVC戲服的一幕表示十分期待,但美瑾暫未答應演出。

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 11:15 PM   #7
Avelcain
Game Master

希望係真.
咁樣會好睇好多.
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 11:33 PM   #8
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
咁未有副題丫嘛, 咪3住先

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 11:50 PM   #9
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
比較關心邊個做boss(謎語人?)

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-09, 12:11 AM   #10
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
好似未經任何一方證實喎
http://www.slashfilm.com/2009/08/25/...x-as-catwoman/

只係一份小報講到實牙實齒咁
我承認Megan Fox係夠hot去著起件皮衫
不過睇Christopher Nolan選角,應該好睇演技
你睇Dark Knight佢用Maggie Gyllnhaal就知
Megan Fox擔唔擔得起都係個問題

你要有演技又hot得起
Scarlett Johansson係最好選擇
Christopher Nolan拍The Prestige時都用過佢
之但係Scarlett Johansson又有拍Iron Man 2...唔知會唔會有問題...

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-09, 12:23 AM   #11
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
之前都有講話今次冇得比christian bale做batman
因為上次鬧人單野
搵 Sam worthington
係就搞笑,2個交換角色甘

舊 08-28-09, 02:09 AM   #12
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
好似未經任何一方證實喎
http://www.slashfilm.com/2009/08/25/...x-as-catwoman/

你睇Dark Knight佢用Maggie Gyllnhaal就知

你要有演技又hot得起
Christopher Nolan拍The Prestige時都用過佢
之但係Scarlett Johansson又有拍Iron Man 2...唔知會唔會有問題...
我都覺得Scarlett Johansson岩做catwoman好多~
始終覺得Megan Fox只岩做d花瓶角色,係套戲度嗌吓救命,等人救個種,
好似spiderman入面既mary jane咁

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い

此篇文章於 08-28-09 02:15 AM 被 delta 編輯。
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-09, 03:24 AM   #13
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: williamsiusuper 查看文章
之前都有講話今次冇得比christian bale做batman
因為上次鬧人單野
搵 Sam worthington
係就搞笑,2個交換角色甘
上次鬧人單野唔係個個都覺得佢冇錯咩?

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-09, 10:31 AM   #14
吸血伯爵
Insane Gamer

引用:
作者: Razgriz 查看文章
上次鬧人單野唔係個個都覺得佢冇錯咩?
鬧人單野係假個喎..

同埋報紙佬講野真係唔好盡信

我記得07年有則新聞話FIRM左CAP. AMERICA 09年上,又咪吹水
吸血伯爵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-09, 10:48 AM   #15
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
超爆期待,dark knight 呢套神作睇左4,5次

舊 08-28-09, 11:51 AM   #16
\ot_to/

PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: metal snake 查看文章
唔好有羅賓就得
導演一早講明佢唔會拍羅賓, 如果公司真係要佢加, 佢係寧願唔拍

引用:
作者: Suda 查看文章
比較關心邊個做boss(謎語人?)
其實未confirm, 現階段有咩角色、有咩演員都係報紙吹出黎
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-09, 12:29 PM   #17
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: 吸血伯爵 查看文章
鬧人單野係假個喎..

同埋報紙佬講野真係唔好盡信

我記得07年有則新聞話FIRM左CAP. AMERICA 09年上,又咪吹水
係咪拍未來戰士時鬧人嗰單?上埋Youtude無得假喎

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-09, 02:23 PM   #18
吸血伯爵
Insane Gamer

http://www.youtube.com/watch?v=Xdojb...eature=related

真定假

此篇文章於 08-28-09 02:25 PM 被 吸血伯爵 編輯。
吸血伯爵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-09, 02:24 PM   #19
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 肥仔正 查看文章
DARK KNIGHT神得咁緊要,第3集好難超越...

舊 08-28-09, 05:54 PM   #20
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
引用:
作者: 肥仔正 查看文章
睇左4,5次咁誇. 真係好得好緊要wor
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-09, 10:57 PM   #21
黑翔
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
好似未經任何一方證實喎

你要有演技又hot得起
我都係咁諗
如果Scarlett Johansson做貓女就fit啦
可惜已經去左拍iron man2...
黑翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-09, 04:57 AM   #22
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
DARK KNIGHT神得咁緊要,第3集好難超越...
我都係咁諗,如果再出第3集我都唔敢抱太大期望
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-09, 01:53 AM   #23
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
我都睇左DK 4次...
以賣座片...DK劇情方面真係編排得好好...
結局哥份無奈真係令人覺得好傷感...

舊 09-09-09, 09:58 PM   #24
jingying
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDytss001
我见DK女主角就唔开谓、最後死左反而仲开心--下集一定换女角
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-09, 10:03 PM   #25
Avelcain
Game Master

引用:
作者: jingying 查看文章
我见DK女主角就唔开谓、最後死左反而仲开心--下集一定换女角
死左?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Batman 2 - The Dark Knight (2008) Raymondz 電影版 921 10-22-22 02:16 PM
[3DS] Capcom Dark Void 原始版本Dark Void Zero, 3DS e-shop 販賣中 Netnet 手提遊戲機討論版 4 06-09-11 03:19 PM
[NDS] PRINCESS and KNIGHT 6402oen 手提遊戲機討論版 2 11-05-08 01:38 AM
[動畫] 《 Batman: Gotham Knight 》OVA 版,由日本Production I.G、MAD HOUSE與STUDIO4℃ 共同製作 ◇◇◇ 日本動漫畫討論版 18 07-23-08 06:02 AM
[DVD] BATMAN & BATMAN RETURNS AGITΩ 電影版 7 01-26-05 02:32 AM

現在的時間是 11:47 AM

手機版 | APP版