Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-26-10, 01:54 PM   #1
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
極速溝女教學!

鬼老/名牌, 港女最愛, 溝吾到女先奇!

舊 09-26-10, 02:17 PM   #2
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
我要持續進修了

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 02:18 PM   #3
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
港女唔一定鍾意鬼佬吧

臨尾果個鬼佬d爛gag真係笑唔出............

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 02:30 PM   #4
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
港女唔一定鍾意鬼佬吧

臨尾果個鬼佬d爛gag真係笑唔出............
普通港女就唔鐘意鬼佬
但對眼生係頭頂個班自認高檔貨既就好鐘意識
呢個現像好多港女大學生都係咁
幾個親戚個女串到冇朋友都係搵鬼佬先頂得佢順
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 02:39 PM   #5
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
我要持續進修了
睇完之後原來我都有初級skills
要升下LV
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 03:33 PM   #6
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: POKA 查看文章
普通港女就唔鐘意鬼佬
但對眼生係頭頂個班自認高檔貨既就好鐘意識
呢個現像好多港女大學生都係咁
幾個親戚個女串到冇朋友都係搵鬼佬先頂得佢順
搵男友/玩友咪鬼佬law
最後結婚咪又係搵香港人
係人面前扮晒眼角高
係人背後咪又係想搵個會錫佢的人
男女如是
唔好講到港男港女咁分化
近排eason同露雲娜首“港男港女“幾有意思
可以聽下

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 05:49 PM   #7
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
你PICKUP 唔係為左上床THEN WTS THE POINT.. 佢完全"劉"曲左NEIL STRAUSS 既意思.. PICKUP IS TO GET THEM LAID..

講真呢D ONE NITE 既LKF CLUB 到處都係.. 但係真係搵女友既一定唔係呢D OCCASION..

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 11:35 PM   #8
二伍

註冊日期: Sep 2002
咁樣衰都搭訕
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-10, 04:27 PM   #9
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
個 Pearl Report 一兩年前已經出街
而家先學呢 d 會唔會過哂時
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-10, 01:31 PM   #10
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
o向我心中o既「溝女王」定義唔係用大量金錢或外語吸引女性目光,
而係調轉用某o的方法令女性心甘情願為該男性洗錢……另有一譯謂:「軟飯王」~

至於該神功至今都未有人肯透露過俾我聽

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-10, 04:22 PM   #11
marcotang123
Junior Member

註冊日期: Sep 2010
......ok啦
marcotang123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-10, 05:19 PM   #12
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
比鬼"責"咁慘呀

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-10, 12:56 AM   #13
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
原來係把妹達人d friend, 只可以講, 係外國就得......係香港,渣住部車出街就得la...XDD
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:21 PM

手機版 | APP版