Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 79 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 99 139 189  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
J.kidd 09:31 AM 09-14-12
作者: yorkyork:
如果唔係xbox日本唔賣得,
gapcom根本唔會出ps3版遊戲添
我覺得係架
初期 GAPCOM 出 DR & LP 落 360
GC/ DC GAPCOM 都有唔少獨占 GAME 益佢地
巴特尼亞 09:34 AM 09-14-12
兩家公司仲咩攪到好似仇人咁
now_loading 10:03 AM 09-14-12
芒亨, 同釣魚島一樣守護不住了
yorkyork 10:21 AM 09-14-12
作者: J.kidd:
我覺得係架
初期 GAPCOM 出 DR & LP 落 360
GC/ DC GAPCOM 都有唔少獨占 GAME 益佢地
其實已經覺得係咁好耐,
見到P3 D遊戲多數劣化,
XBOX又成日多獨佔,
再加上依家WIIU同3DS,
已經可以確定喇,
gapcom就係唔妥你sony
square-enix 02:30 PM 09-14-12
作者: yorkyork:
其實已經覺得係咁好耐,
見到P3 D遊戲多數劣化,
XBOX又成日多獨佔,
再加上依家WIIU同3DS,
已經可以確定喇,
gapcom就係唔妥你sony
GAPCOM除在D HD翻炒野俾SONY, 其餘都我有人有, 新野/獨家真係無
Heabatov 03:11 PM 09-14-12
個人斷估,都係阿義兄叫佢某段時間內唔照顧得V仔,再俾一堆著數佢架喇
PS3方面,唔覺大問題,大作通通雙平台,360叫多少少優侍啦,BIO7個topic係[Xbox360,WiiU]就堅反枱喇
Alpha 05:28 PM 09-14-12
作者: square-enix:
GAPCOM除在D HD翻炒野俾SONY, 其餘都我有人有, 新野/獨家真係無
無芒亨玩o既psv, o係日本仲有無前途?
pet3 05:32 PM 09-14-12
作者: Alpha:
睇下果隻有代價的黑魔法遊戲能不能超越?
單看PV
我覺得果隻好玩好多
安安 05:34 PM 09-14-12
"索記"應該去請"三上"出手....

加埋近期合作既"稲船",

重組"新"CAPCOM
square-enix 05:43 PM 09-14-12
作者: Alpha:
應該無, MHP3賣過480萬, 當佢出新作俾PSV, 用戶群就算240萬承繼, PSV就增加240萬銷量, 依個相關效應會影響埋其他第三廠方針出GAME.

可惜SONY又唔做野(或者做在無廠採佢), 賣咁耐機100萬未到, 能賣30萬既作品一隻都簽唔到, 你話前途在那
9844 06:13 PM 09-14-12
想問問我psv選左用日本psn
咁仲有冇辦法dl港psn d dlc或者其他野
買3g機送個2隻
WipEout2048同Touch My Katamari又有冇得dl
如果要跟頭post咁轉psn
咁hkpsn dl的野係咪要係返hkpsn先玩得
定jppsn同hkpsn可以玩到對方嘅野?
請指教
J+1 07:37 PM 09-14-12
港psn歸港psn,日psn歸日psn 沒錯,所以你就死心吧啦。。。
由手機版發出
ben wai 10:12 PM 09-14-12
到底R2 L2 個位可唔可以大小小呀...
dust11 11:50 PM 09-14-12
HKPSN 大眾高爾夫減價
$140
9844 03:42 PM 09-15-12
即係日psn只可玩番日psn嘅野?
但係頭post又話
"PS Vita用[香港PSN]玩[日本PSN]体驗版"嘅?
hin0404 03:53 PM 09-15-12
作者: dust11:
HKPSN 大眾高爾夫減價
$140
有幾隻game都減左價
唔知實體版有冇都平左呢
fhdelibird 06:42 PM 09-15-12
作者: 9844:
即係日psn只可玩番日psn嘅野?
但係頭post又話
"PS Vita用[香港PSN]玩[日本PSN]体驗版"嘅?
而家firmware v1.8綁埋張記憶卡,無得用頂樓個方法玩其他地區的demo了
川上双葉 08:02 PM 09-15-12
入手機了
想問大家揀psn係咪揀日好D
陸奧 貴志 08:04 PM 09-15-12
作者: Nivlek:
入手機了
日PSN1擇
野良猫 08:11 PM 09-15-12
入手機了
如果你只係想用死一個服的話當然係日服最安全
Harpuia 10:33 PM 09-15-12
入手機了
日服好
DEMO都比較快
assy 12:09 AM 09-16-12
港服除左平、對應中文game dlc, 入金方便之外...
其他什麼的都係日服安定
J+1 12:13 AM 09-16-12
港服?港伏?

頂生努力d 旅行啦。。。。
由手機版發出
血之淚 12:17 AM 09-16-12
都係果句
用日服既我真係人生既淫家(´ω`)┘(拖
一小英口 12:40 AM 09-16-12
樓上一面倒\\

我支持港服的, 睇少啲野買少啲
第一 ... 39 79 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 99 139 189  ... 最後

返回主題版面