Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51 91 141  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
cPak 06:20 PM 04-14-12
作者: MR WONG:
請問有冇人知道sony vita 原裝電(尿袋).可以充 3DS.和iphone嗎?

thanks

可以,我嗰個主力就係買來叉iPhone
MR WONG 09:09 PM 04-14-12
作者: J+1:
叉過3ds ok
由手機版發出
作者: cPak:
可以,我嗰個主力就係買來叉iPhone
ok..thanks
ist 12:59 PM 04-15-12
吾知點解我部psv會 "自己開藍芽"
有無人試過
yorkyork 01:24 PM 04-15-12
作者: ist:
有無人試過
我個部一時時,
有時開機就會自己開左
PENHOL 01:25 PM 04-15-12
作者: ist:
有無人試過
這是正常的BUG來的, SONY GOOD JOB~~

( 小弟仲用緊V1.66 )
naytk 01:45 PM 04-15-12
個1.67 update明明download緊都會出error…
DevilElvis 04:46 PM 04-15-12
作者: DevilElvis:
想問下過卡Data(4-->32)步驟係點?
有冇知?
Thx
DMRevolution 05:08 PM 04-15-12
有冇知?
Thx
照道理唔是FULL BACKUP 去PS3/PC 之後換卡RESTORE 咩...
DevilElvis 06:14 PM 04-15-12
作者: dmr5202005:
照道理唔是FULL BACKUP 去PS3/PC 之後換卡RESTORE 咩...
未試過嘛,驚驚ar
DMRevolution 06:37 PM 04-15-12
未試過嘛,驚驚ar
照計BACKUP 左都唔驚驚的, 驚驚的話....用PC COPY 2份之後先玩囉
C.K.F. 12:52 AM 04-16-12
日本仔似乎開始識發揮 PSV 的發勁性能了

PowerSmash4 行 60格 + 4xMSAA

http://game.watch.impress.co.jp/docs...11_525437.html

神名レオ 02:04 AM 04-16-12
其實咩意思?
係已經出左嘅VT4有呢個效果,呢家解釋返佢地幾咁努力同有咩分享
定話呢一刻,佢地終於有技術做到一隻FULL POWER版VT4 demo,不過個經驗同技巧要下隻GAME先實現到???
草薙さん 09:18 AM 04-16-12
作者: 李奧涼介:
其實咩意思?
係已經出左嘅VT4有呢個效果,呢家解釋返佢地幾咁努力同有咩分享
定話呢一刻,佢地終於有技術做到一隻FULL POWER版VT4 demo,不過個經驗同技巧要下隻GAME先實現到???
讚緊Vita既機能強大
launch title 已經可以造到60fps / 4xAA
叫日本廠唔好做頹Game
pet3 09:24 AM 04-16-12
作者: 李奧涼介:
其實咩意思?
果隻唔係首發game咩?
現在先跳出黎講 ?
J+1 09:24 AM 04-16-12
作者: 草薙さん:
讚緊Vita既機能強大
launch title 已經可以造到60fps / 4xAA
叫日本廠唔好做頹Game
問題不嬲不是在於金錢+時間咩?
由手機版發出
草薙さん 10:23 AM 04-16-12
時間+(有限)金錢 = Gundam SEED Battle Destiny ?
DMRevolution 10:29 AM 04-16-12
作者: 草薙さん:
時間+(有限)金錢 = Gundam SEED Battle Destiny ?
(最快的)時間+(有限)金錢
NetNetBoy 11:31 AM 04-16-12
1.67只供 日服?

我 港服上Store買野都唔使update ke...
也沒勇氣按 系統更新button...
majestyk 03:23 PM 04-16-12
有無消息幾時可以用 ad hoc party 玩 PSV games?
Rance 03:29 PM 04-16-12
有無消息幾時玩到ps1 game呀
有無消息幾時有新umd passport support呀
龍寶寶 05:28 PM 04-16-12
作者: NetNetBoy:
1.67只供 日服?

我 港服上Store買野都唔使update ke...
也沒勇氣按 系統更新button...
預備買多部PSV去玩日服,港服真係無咩野玩,所以好耐無玩過依家部PSV
irismong 05:30 PM 04-16-12
作者: 龍寶寶:
預備買多部PSV去玩日服,港服真係無咩野玩,所以好耐無玩過依家部PSV
+1
無開過部機好耐好耐好耐
DMRevolution 05:42 PM 04-16-12
仍然用緊跟機個張4g卡....
不過打算之後入多部日版...好多野都.....
J+1 05:59 PM 04-16-12
港服冇野就轉卡啦。。。
由手機版發出
kamkw 06:01 PM 04-16-12
駛唔駛買多部咁誇......
點解要咁做?
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51 91 141  ... 最後

返回主題版面