Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 03-08-05, 04:25 AM   #1
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
冰間健身院~設施較好~價錢較平

有感自己呢個冬天肥左~
想去做做GYM~GYM~

冰間健身院~設施較好~價錢較平喔~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-05, 04:38 AM   #2
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
太古個間
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-05, 04:43 AM   #3
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
尖沙咀新世界酒店對面果間!或者同集團在旺角雅蘭酒店附近果間!

舊 03-08-05, 11:07 AM   #4
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: A HoManTin Work
尖沙咀新世界酒店對面果間!或者同集團在旺角雅蘭酒店附近果間!
新世界酒店對面, 係咪講緊東鐵尖東站附近? 有既咩?? 叫咩名??

旺角雅蘭酒店係咪講緊kalifolia?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-05, 11:46 AM   #5
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
政府的體肓館最平, 去一次, 比一次, 唔洗簽約~~~
$1x-2x一次~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-05, 01:22 PM   #6
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: KIM
$1x-2x一次~!
d設備冇咁齊喎

回topic~
phycial囉~荃灣果間d機幾完善
做gym好講恆心~我覺得簽約迫自己去密d都係好事黎

舊 03-08-05, 10:15 PM   #7
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
$1x-2x一次~!
唔洗考牌
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-05, 11:55 PM   #8
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
租體育館的健身室係咪俾錢就租得?

駛唔駛出示d之前玩過健身的證明?還是要有健體金咭先租得?

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-05, 02:51 AM   #9
Kenji少
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
fitness first
不過成6舊水一月唔知算唔算貴~
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-05, 02:55 AM   #10
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 可人怡
租體育館的健身室係咪俾錢就租得?

駛唔駛出示d之前玩過健身的證明?還是要有健體金咭先租得?
引用:
作者: S.T.A.R.S.
唔洗考牌
$75上一次8-12課後先有張証~

(呢個TOPIC是否應去體育版?)

此篇文章於 03-09-05 02:58 AM 被 KIM 編輯。
舊 03-09-05, 02:57 AM   #11
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: Kenji少
fitness first
不過成6舊水一月唔知算唔算貴~
康文署好似$180月票任玩
舊 03-09-05, 02:58 AM   #12
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
$75上一次8-12課後先有張証~
8-12課...要咁耐
舊 03-09-05, 03:00 AM   #13
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
8-12課...要咁耐
幾蚊一次仲想點~~~~!

舊 03-09-05, 03:03 AM   #14
Kenji少
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
引用:
康文署好似$180月票任玩
我通常放工上去的.....
其他果d勁多人....呢間就乜時段都冇咩人的....冇人同我爭野玩

勁有會所feel
wahahaha~
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-05, 10:05 AM   #15
LeeKH
Game Master

註冊日期: Nov 2004
去政府果d好些.

私人那些(eg: California)有如邪教, 入會容易退會難, 要退會, 諸多留難, 要你填form, 有醫生紙兼寄掛號信.

Game太多, 打機的時間太少.
LeeKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-05, 08:45 PM   #16
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: LeeKH
去政府果d好些.

私人那些(eg: California)有如邪教, 入會容易退會難, 要退會, 諸多留難, 要你填form, 有醫生紙兼寄掛號信.

你試過嗎?退會 會好煩????

舊 03-09-05, 10:01 PM   #17
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

引用:
作者: 管家婆
你試過嗎?退會 會好煩????
去gym谷睇開post話California設施好,不過成日都有post 啲PT
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-05, 10:02 PM   #18
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
去政府果d好些.

退會要 有醫生紙
咁得宜

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-05, 01:05 AM   #19
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: 凍檸茶
退會要 有醫生紙
咁得宜
唔... 呢個我未聽過. 我相信LEEKH講既情況可能係明明簽左一年約, 但你未夠一年就唔玩. 通常要俾額外罰款. 可能如果你有醫生紙就唔使罰款掛.

至於要填form, 諸多留難等, 在cali都是事實.

此篇文章於 03-10-05 01:09 AM 被 ahleung 編輯。
舊 03-10-05, 01:08 AM   #20
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: 阿高
去gym谷睇開post話California設施好,不過成日都有post ?韅T
cali真係唔好去. 設施我唔覺得好過人地好多, 但員工做野手法就好有問題!
舊 03-10-05, 09:45 AM   #21
LeeKH
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 阿高
去gym谷睇開post話California設施好,不過成日都有post 啲PT
什麼意思?

Game太多, 打機的時間太少.
LeeKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-05, 09:53 AM   #22
ahleung
The One
Bannnned

引用:
什麼意思?
在gym谷成日都有人鬧 Cali 既 PT 同sales
舊 03-12-05, 12:14 AM   #23
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
小心D揀,咪貪平...
要揀有信譽既~

今日報紙先至登左...
屯門有間健身院...
收晒人年費...
之後卻人去樓空...

本年1月至2月...
消委會已共接獲28宗有關健身院投訴個案~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-05, 01:22 AM   #24
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: Busconcamp
小心D揀,咪貪平...
要揀有信譽既~

今日報紙先至登左...
屯門有間健身院...
收晒人年費...
之後卻人去樓空...

本年1月至2月...
消委會已共接獲28宗有關健身院投訴個案~
屯門? 唔係physical掛??

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:15 PM

手機版 | APP版