Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-27-17, 12:27 PM   #2151
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 冬雨 查看文章
上網見過4枚(逃
留賛,天啟,夷陵火,R大喬
守個天啟死晒啲人?
咩玩法

原來周姫宜家+4

天女落雷電晒全部?
個範圍同夷炎有得比

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安

此篇文章於 11-27-17 01:50 PM 被 LR猫 編輯。
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-17, 04:11 PM   #2152
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

吳仲有麻矢 同 赤火wara/bara/天啓
馬單都唔少喎?
可能我玩個個時間帶少馬單人
想睇人玩偷下師

引用:
作者: LR猫 查看文章
所以其實係入大小喬(TONY?)落駿才deck打100次?

咁嘅話打仇討號會唔會好啲?

2.0 咁 2cost 5/8 有柵都叫仲用得
2.5cost點玩
仇討好抵
一蜥蜴六后
一次過攞曬7個頭像

舊 11-27-17, 05:11 PM   #2153
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
徐氏用100場我應該跌左落4品

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-17, 08:21 PM   #2154
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
守個天啟死晒啲人?
咩玩法

原來周姫宜家+4

天女落雷電晒全部?
個範圍同夷炎有得比
YES,上次有修大了個範圍(天女落雷)

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-17, 08:55 PM   #2155
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
亂堆大水4枚又話4連升格呃盃
曹彰一下門有20%

之後試打榮光比人連續落城
一齊研究榮光啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-17, 10:34 PM   #2156
番薯勤

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
徐氏用100場我應該跌左落4品
徐氏我覺得幾勁
唔會比其他吳deck差

引用:
作者: 冬雨 查看文章
YES,上次有修大了個範圍(天女落雷)
而家個範圍真係好大
成4份1個場

此篇文章於 11-27-17 10:36 PM 被 番薯勤 編輯。
番薯勤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 10:18 AM   #2157
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 番薯勤 查看文章
徐氏我覺得幾勁
唔會比其他吳deck差

而家個範圍真係好大
成4份1個場

當年我都知8枚悲哀勁 用唔掂之嘛

徐氏同理

舊 11-28-17, 10:58 AM   #2158
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
當年我都知8枚悲哀勁 用唔掂之嘛

徐氏同理
乜卡都無唔洗諗,係慘到連蜥蝪仔都無

鏟手遊保平安
舊 11-28-17, 01:58 PM   #2159
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
乜卡都無唔洗諗,係慘到連蜥蝪仔都無
徐氏D腳全部都可以印APPS版OR 係機鋪執喎

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 06:38 PM   #2160
番薯勤

引用:
作者: b_boy 查看文章
徐氏D腳全部都可以印APPS版OR 係機鋪執喎
你個副徐氏係咩腳

我地講緊頂上個副蜥蜴7人有新大小喬
兩張都冇得app印加好難執到

舊 11-28-17, 09:46 PM   #2161
LR猫
ˊ_>ˋ

單挑依然kuso game w
見到人比漢壓到城底,係皇甫嵩開計前同呂布單挑
五下無雙比人挑走咗隻皇甫嵩
明明呂布本來應該要輸嘅無輸到

鏟手遊保平安
舊 11-28-17, 11:38 PM   #2162
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 番薯勤 查看文章
你個副徐氏係咩腳

我地講緊頂上個副蜥蜴7人有新大小喬
兩張都冇得app印加好難執到
人地要大小喬儲旗姐, 乖乖用番D舊卡啦

引用:
單挑依然kuso game w
見到人比漢壓到城底,係皇甫嵩開計前同呂布單挑
五下無雙比人挑走咗隻皇甫嵩
明明呂布本來應該要輸嘅無輸到
皇甫嵩有勇都要大失敗其實玩家都有責任

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 12:24 PM   #2163
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: b_boy 查看文章
人地要大小喬儲旗姐, 乖乖用番D舊卡啦

皇甫嵩有勇都要大失敗其實玩家都有責任
我都想要大小喬旗

btw 四品下都可以連唔到人

鏟手遊保平安
舊 11-29-17, 04:14 PM   #2164
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
第二周排隊大賽幾時開始?
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 04:30 PM   #2165
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: kev00269270 查看文章
第二周排隊大賽幾時開始?
今日

話說係咪可以係兩間機舖排兩條隊?
即係新之拍完去金雞拍,打完新之再打金雞咁?

鏟手遊保平安

此篇文章於 11-29-17 04:37 PM 被 LR猫 編輯。
舊 11-29-17, 05:08 PM   #2166
GUSTAV
The One
poor

引用:
今日

可以....

舊 11-29-17, 05:15 PM   #2167
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
今日

可以係可以
不過依家唔少人咁做攪到排隊時間亂晒
成日連續十幾個人因為去左第二間而飛左
然後後面D人行開左又飛埋
試過出去食飯9個字返黎已經飛左三十幾個人
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 10:15 PM   #2168
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
咁走來走去真心建議朝早去打算
起碼到十一點前都係三幾個,打完抖抖剛剛好

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-17, 12:34 AM   #2169
3headmonkey
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
今朝觀塘8-10都唔駛排隊..
3headmonkey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-17, 10:16 AM   #2170
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 3headmonkey 查看文章
今朝觀塘8-10都唔駛排隊..
我個FD同我講平日2-5最少人添

btw晨操好易link唔到人/link到香港人

鏟手遊保平安
舊 11-30-17, 10:23 AM   #2171
GUSTAV
The One
poor

唔係人人可以晨操

舊 11-30-17, 10:49 AM   #2172
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
唔係人人可以晨操
返九半,十點返到公司都無問題,所以其實可以晨操一場,但前題係要早瞓到

鏟手遊保平安
舊 11-30-17, 11:23 AM   #2173
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
路過
不如叫機舖駁個web cam對住個號碼畫面全日開live, 咁就隨時地都知叫緊咩no/
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-17, 11:25 AM   #2174
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: J+1 查看文章
路過
不如叫機舖駁個web cam對住個號碼畫面全日開live, 咁就隨時地都知叫緊咩no/
緊係唔好啦要啲人miss條隊先快啲架嘛

鏟手遊保平安
舊 11-30-17, 04:16 PM   #2175
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
陸遜食cost係煩,但最大問題係條火燒唔死人
依家改大左可能好d d 既
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 11:49 PM

手機版 | APP版