Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-25-14, 02:14 PM   #926
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: maxwaver 查看文章
我都會有170位左右
我係exactly 170囉
其實依家仲有幾多間機鋪有得玩

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-14, 03:31 PM   #927
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
原來已經升左聖昌大帝
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-14, 05:15 PM   #928
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ikari28 查看文章
我係exactly 170囉
其實依家仲有幾多間機鋪有得玩
盒卡同IC都唔知飛左去邊了

舊 09-25-14, 09:04 PM   #929
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
上左了....

http://info.enbujyo.3594t.com/rankin...ar_i01_01.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-14, 09:28 PM   #930
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
恭喜晒
昨晚我走果陣佢差DD升到

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財

此篇文章於 09-25-14 09:41 PM 被 b_boy 編輯。
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-14, 09:36 AM   #931
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
戰國新VER

小泉信長

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-14, 11:07 AM   #932
b_boy
↘呆~

引用:
作者: stevenfan 查看文章
戰國新VER

小泉信長
唔會成為政治問題?

淯底可保一世平安
舊 09-28-14, 01:31 PM   #933
b_boy
↘呆~

小泉4+9氣, 12~13C, 食埋9氣果下補100% +7/+7
13面要用13氣

淯底可保一世平安
舊 10-07-14, 05:09 PM   #934
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
【悲報】アーケード『三国志大戦3』が2015年1月でサービス終了

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 05:24 PM   #935
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
三國志大戰的海外連線服務將於 2015年1月16日終止。
全國對戰 及 演習戰 將不會提供。
其他有關終止海外連線服務後的資料請參閱官方網頁。
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 05:28 PM   #936
6eo
美波様!

舊 10-07-14, 05:57 PM   #937
b_boy
↘呆~

比佢拖到咁耐算係咁
世嘉極低成本賺多幾年錢

淯底可保一世平安
舊 10-07-14, 07:22 PM   #938
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
其實都過左咁多年點解戰國唔攪出海外??個機體應該用wffc一樣...唔係怕海外唔識日本戰國吧......

咁樣停之後再有新版本可能都少左一班人........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 01:04 AM   #939
張飛後代
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
【悲報】アーケード『三国志大戦3』が2015年1月でサービス終了

嗶~~~~~~

舊 10-08-14, 10:31 AM   #940
Stevesteve
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: b_boy 查看文章
比佢拖到咁耐算係咁
世嘉極低成本賺多幾年錢
可能嫌太碎, 賺都廢事賺

其實唔出卡開始, 機鋪本身能否賺錢已成疑.
因機鋪愈縮愈小, 縮到咁上下, 摺係正常.

舊 10-08-14, 10:35 AM   #941
Stevesteve

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
其實都過左咁多年點解戰國唔攪出海外??個機體應該用wffc一樣...唔係怕海外唔識日本戰國吧......

咁樣停之後再有新版本可能都少左一班人........
我比較陰謀論. 摺埋三國.
誘使機鋪入戰國, 仲隨時係舊version, 即係好似大陸玩舊版三國咁..., 依家機鋪我諗係唔肯入戰國多於sega唔俾貨.

純猜測, 無根據.

舊 10-08-14, 10:47 AM   #942
6eo
美波様!

我估無咩機舖敢入戰國
舊 10-08-14, 10:51 AM   #943
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
戰國d人香港識幾多丫:0)

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 10:57 AM   #944
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: Stevesteve 查看文章
我比較陰謀論. 摺埋三國.
誘使機鋪入戰國, 仲隨時係舊version, 即係好似大陸玩舊版三國咁..., 依家機鋪我諗係唔肯入戰國多於sega唔俾貨.

純猜測, 無根據.
香港3.59之前一直都遲一個ver喇

戰國,邊個敢入

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 11:21 AM   #945
Stevesteve

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我估無咩機舖敢入戰國
可能係掛..

但做生意o既野, 佢地先識計條數.

舊 10-08-14, 12:37 PM   #946
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
年半冇玩
係時候打番幾場?

不過依家仲有乜場有得打?MK新之同荃灣南豐好似都冇左
荃灣GZ好似仲有?
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 01:00 PM   #947
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 風音 查看文章
戰國d人香港識幾多丫:0)
有囡卡就引到一班啦...掛

我覺得wccf仲差過三國..都有入,如果同三國同類型的戰國應該點都會試下掛...你話另一隻似bb 玩法嗰隻三國唔入都預左....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 02:24 PM   #948
Stevesteve

引用:
作者: kev00269270 查看文章
年半冇玩
係時候打番幾場?

荃灣GZ好似仲有?

MK去GZ
荃灣又係去GZ
荔枝角就活力城..其它唔知.

舊 10-08-14, 02:28 PM   #949
Stevesteve

引用:
作者: J+1 查看文章
有囡卡就引到一班啦...掛

我覺得wccf仲差過三國..都有入,如果同三國同類型的戰國應該點都會試下掛...你話另一隻似bb 玩法嗰隻三國唔入都預左....
由手機版發出
其實我見D大型機房都間唔中會入D蝕錢野, 在商言商, 其實肯唔肯入好睇成本, 條數佢地行內人先知.
我地又唔係做生意, 鬼知佢.

舊 10-09-14, 10:04 AM   #950
b_boy
↘呆~

我頂, 原來佢拖到下年1月15日係因為剛好3594日

世嘉最後要係要玩埋個諧音

引用:
作者: kev00269270 查看文章
年半冇玩
係時候打番幾場?

荃灣GZ好似仲有?
旺角大部份人都係係SG打

淯底可保一世平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 09:01 PM

手機版 | APP版