Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
收藏品討論版>聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.4 EX金牛 7月発売 定価¥10800
HAKAIDER 03:23 PM 04-18-15
作者: Dangerous-boy:
激鬼死!日日放午飯、放工行188孤仔都未開訂,今日放工17:00都仍然未開。
點知回家沖乾淨涼、上網睇睇友台,竟然見到開咗訂
馬上極速爬完碗飯,行落信和孤仔,上到二樓孤仔已截訂,當堂冇哂心機!再上三樓孤仔望望,竟然仲有得訂,虛驚一場!
一定要連台,$899
係頭批初回特典付先比人秒殺
但笨大之後會唔會量産到變蟹貨
又或者無特典搞到無人買真係無人知

魔璃 03:11 PM 04-20-15
作者: HAKAIDER:
係頭批初回特典付先比人秒殺
但笨大之後會唔會量産到變蟹貨
又或者無特典搞到無人買真係無人知

如果最初話少貨就可以屈D舖落單時先食一堆貨先比訂神話
詳細可以去K島睇下
鳳熾魂 08:43 PM 04-20-15
電影版人馬都唔錯咁,想知幾錢?
Dangerous-boy 08:13 PM 04-22-15

聖闘士聖衣神話EX スコーピオンミロ~ORIGINAL COLOR EDITION~
販売価格:8,100円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000097170/
GN00508771 01:53 PM 04-23-15
神聖衣穆叔要18000⋯⋯⋯⋯⋯!?
魔璃 02:49 PM 04-23-15
作者: GN00508771:
神聖衣穆叔要18000⋯⋯⋯⋯⋯!?
GN00508771 03:39 PM 04-23-15
作者: 魔璃:
即係本書標錯⋯好彩
Dangerous-boy 07:50 PM 04-23-15
[聖闘士星矢 黄金魂] 牡羊座の神聖衣を纏い、アリエスムウが登場!
skyED 05:05 PM 04-24-15
隻白羊真係好不倫不類
HAKAIDER 07:06 PM 04-24-15
作者: skyED:
隻白羊真係好不倫不類
加對翼 = 型 o既野我地識條鐵咩

仲有d 有翼海鮮/ 有翼家庭用品等住你啊
莎月美希 07:30 PM 04-24-15
本身人馬座已經有對翼,咁要加咩俾佢?噴射器?
由手機版發出
HAKAIDER 07:33 PM 04-24-15
作者: 莎月美希:
由手機版發出
翼o既野...............

一對就薯................

兩對就型o既野我地識條鐵咩
真!DC 08:36 PM 04-24-15
我覺得幾型
神名レオ 11:04 PM 04-24-15
作者: 莎月美希:
由手機版發出
請參考WING ZERO CUSTOM
柚原このみ 11:33 PM 04-24-15
不文不類也會買,完
神龍 11:58 PM 04-24-15
我都唔知佢出緊乜
但係會比錢
Dangerous-boy 05:19 PM 04-25-15
Saint Cloth MYTH EX SCORPIO MILO - ORIGINAL COLOR EDITION -
價格: HK$ 530.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100002792/
Strider 10:32 AM 05-04-15
而家想入坑都咁難
連日本啲予約網都冇晒(有都係貴一倍嘅炒價)
睇嚟呢次又可以慳返
Dangerous-boy 03:33 PM 05-06-15
原來白羊昨晚孤仔已開訂(昨晚五點放工經過都仲未開訂)

頭先去188已截,馬上飛地鐵去信和,好彩訂到,鬆一口氣!
Dangerous-boy 08:00 PM 05-21-15
[聖闘士星矢 黄金魂] 「聖闘士聖衣神話EX バルゴシャカ(神聖衣)」10月発売決定!
DevilElvis 12:27 AM 05-23-15
又貴2000羊
zzzdx 10:27 PM 06-03-15

GN00508771 12:10 AM 06-04-15
....好花巧...
亞瑪迪拉 05:42 PM 06-04-15
差唔多隻隻神聖衣都係加對翼,累贅又不知所謂,designer係迷咁技窮呀...
睇返隻海鬥士,
http://tamashii.jp/item/10967/
真係好靚,又簡潔,我冇買開聖衣神話都想買嚟擺下.
鳳熾魂 09:19 PM 06-07-15
作者: 亞瑪迪拉:
差唔多隻隻神聖衣都係加對翼,累贅又不知所謂,designer係迷咁技窮呀...
睇返隻海鬥士,
http://tamashii.jp/item/10967/
真係好靚,又簡潔,我冇買開聖衣神話都想買嚟擺下.
我覺得神聖衣有翼已經係傳統
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面