Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-23-07, 08:55 AM   #76
-N3DS-
God of Gamer
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 查看文章
十年先出一張
發生咩事........
連褲都唔著~

舊 08-23-07, 09:24 AM   #77
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: NDS 查看文章
連褲都唔著~
真係唔講唔知笑點

話說, 聽講亞視的新聞報導員, 上身著晒西裝, 其實下身係著短褲的
但因為坐左係度所以睇唔到, 但係有似穿崩暴露左
而家唔知仲係唔係

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 07:29 PM   #78
白雪飄飄
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: NDS 查看文章
連褲都唔著~
有著黑色底底呀!

引用:
作者: 小光 查看文章
真係唔講唔知笑點

話說, 聽講亞視的新聞報導員, 上身著晒西裝, 其實下身係著短褲的
但因為坐左係度所以睇唔到, 但係有似穿崩暴露左
而家唔知仲係唔係
無線咪一樣有!

金句(二):一人上樓,你唔會擁有自己的馬桶!
白雪飄飄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 07:50 PM   #79
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
講開新聞報導員,我見過佢地(女性)將對鞋放響自己旁邊tim呀.....
我覺得應該係d cam man玩野......有乜理由睇唔倒仲影過去架....

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 08:48 PM   #80
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
引用:
作者: 查看文章
唔係,但條友又會唔會係你呢?
"十年先出一張",仲以為你十年先影一次相,我get錯,所以以為係你o既自拍
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 10:36 AM   #81
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Chris皇 查看文章
http://godone.org/imagehost/pics/64f96dcb93dd893ab9f7bffe31d3513b.jpg
睇一幅真係睇一次笑一次~

舊 08-27-07, 01:44 PM   #82
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
經典

舊 08-27-07, 01:47 PM   #83
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 某F 查看文章
經典
傳說中既單刀橫傳???

舊 08-27-07, 03:11 PM   #84
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
傳說中既單刀橫傳???
左倫
單刀橫傳

還有右李
底線傳底呢

舊 08-27-07, 03:39 PM   #85
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
經典
單刀橫傳 經典之中既經典bbb

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 03:42 PM   #86
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
真係全世界都呃晒
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 03:55 PM   #87
REFF~
Crazy Gamer
~z任天迷z~

註冊日期: Apr 2005
XBox Live GamertagoREFFo
引用:
經典
有誰可比他更看透球賽 此乃聲東擊西
REFF~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 08:07 PM   #88
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
經典
[I-MG]http://netalbum.netvigator.com/photos/b3321462040413201040098507724.gif[/IMG]
全場人連球証都俾佢fake晒,呢D埋就係世紀金球囉 (拖___

話說佢自己後來講返,好似話以為自己越左位
可能真係越左位不過球証見佢橫傳fake埋球証

舊 08-27-07, 08:16 PM   #89
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
引用:
作者: 飛燕 查看文章
貼過請告知我XD
但係backword個字都有個d字,佢冇理由唔知架嘛

舊 08-27-07, 08:19 PM   #90
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
發現張gif有粗口= =
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 01:00 AM   #91
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: IamO 查看文章
左倫
單刀橫傳

還有右李
底線傳底呢

http://www.youtube.com/watch?v=Z2Hr11KY4Jw
呢度!!!

舊 08-28-07, 01:33 AM   #92
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

單刀橫傳……聽就聽得多,見就係今次第一次

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 01:52 AM   #93
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

引用:
作者: Chris皇 查看文章
[-IMG]http://godone.org/imagehost/pics/64f96dcb93dd893ab9f7bffe31d3513b.jpg[-/IMG]
[I-MG]http://i238.photobucket.com/albums/ff20/Gpointhappy/2.jpg[/-IMG]
[I-MG]http://images.sogua.com/ent_pic//tietu/2007/4/28/172651/kingest111_1177162182.jpg[/-IMG]
孔明識得神速戰法!仲要神速過火箭

舊 08-28-07, 02:05 AM   #94
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: 小四四 查看文章
這就是斯巴達
-Skip-
D表情好正

舊 08-28-07, 11:59 AM   #95
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
引用:
作者: 湯米 查看文章
但係backword個字都有個d字,佢冇理由唔知架嘛
世上有眼大睇過"龍"
亦唔排除係beastUK係到玩野
issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 02:26 PM   #96
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
好強
貓ARC

舊 08-28-07, 03:29 PM   #97
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: メソウサ 查看文章
隻貓好勁

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 03:37 PM   #98
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: メソウサ 查看文章
簡直識飛一樣
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 04:47 PM   #99