Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-17-06, 07:40 PM   #426
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 柴崎幸
唔該哂。
由於我唔鍾意D BOSS機,所以先唔想買成套...

哦,原來係咁...但BOX SET的確比散買平,二百幾蚊有4/5隻
如果係熱門角色如龍神丸,龍王丸,邪虎丸,散買88年TAKARA或98年BANDAI絕版貨
分分鐘四百蚊甚至以上一盒都唔出奇~
你d fd要唔要其他奸角魔神,可以同d fd夾錢買一個BOX SET
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-06, 08:29 AM   #427
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 薑餅人Lobo
哦,原來係咁...但BOX SET的確比散買平,二百幾蚊有4/5隻
如果係熱門角色如龍神丸,龍王丸,邪虎丸,散買88年TAKARA或98年BANDAI絕版貨
分分鐘四百蚊甚至以上一盒都唔出奇~
你d fd要唔要其他奸角魔神,可以同d fd夾錢買一個BOX SET
Bandai版冇神部新聞, 龍神丸膊頭logo好似冇夜光, 而且made in China
BOXSET版有神部新聞, 龍神丸膊頭logo有夜光, 而且made in Japan
如果要買Bandai版, 我寧願買BOXSET版好過

舊 02-18-06, 09:58 AM   #428
ゆうたろう
カツカレー炒飯

昨日Post了小弟自改0既邪虎丸,(詳細製作資料睇返上一頁P.17)

今日再Post多幾張:

此篇文章於 02-18-06 10:34 AM 被 ゆうたろう 編輯。
舊 02-18-06, 10:07 AM   #429
ゆうたろう
カツカレー炒飯

引用:
作者: redfish
Bandai版冇神部新聞, 龍神丸膊頭logo好似冇夜光, 而且made in China
BOXSET版有神部新聞, 龍神丸膊頭logo有夜光, 而且made in Japan
如果要買Bandai版, 我寧願買BOXSET版好過
呢d野就要睇柴崎幸兄0既睇法了
睇佢要唔要神部新聞~
舊 02-18-06, 10:33 AM   #430
jasonlkl
Junior Member

註冊日期: Oct 2003
"Bandai版冇神部新聞, 龍神丸膊頭logo好似冇夜光, 而且made in China"
係有夜光架
jasonlkl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-06, 12:00 AM   #431
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
昨日Post了小弟自改0既邪虎丸,(詳細製作資料睇返上一頁P.17)

今日再Post多幾張:

其實你整得幾好
繼續努力
創作和改造
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-06, 08:39 AM   #432
ゆうたろう
カツカレー炒飯

引用:
作者: chuntaky
其實你整得幾好
繼續努力
創作和改造

多謝讚賞及支持~
不過我應該冇新作了...
家裡已經沒有其他魔神模型...
舊 02-20-06, 03:51 PM   #433
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
請問魔神蛋再版幾時有?

舊 02-20-06, 05:20 PM   #434
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
日本派左魔神英雄傳第6界層BOX

pic from Yahoo Japan

舊 02-20-06, 05:47 PM   #435
ゆうたろう
カツカレー炒飯

引用:
作者: redfish
日本派左魔神英雄傳第6界層BOX

pic from Yahoo Japan

正~!多謝報料~
邪虎丸我有,只想要右下角No.27 魔幻道紫白骨.......

呢套放棄,等第七界層及魔幻道BOX SET~
舊 02-24-06, 12:44 PM   #436
ゆうたろう
カツカレー炒飯

香港都有第六界層BOX SET了
昨日(23/02)深水埔福X模型一見,$250
舊 02-24-06, 01:12 PM   #437
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
我打開d BB戰士時發覺原來隻黑龍角仲係度

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 06:21 PM   #438
hattrick

註冊日期: Feb 2006
好想要番黑龍角
hattrick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 08:09 PM   #439
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: hattrick
好想要番黑龍角
去 tsuen wan 買隻老翻黑龍角玩
幾十元抵玩la
舊 02-28-06, 10:13 AM   #440
hattrick

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: chuntaky
去 tsuen wan 買隻老翻黑龍角玩
幾十元抵玩la
會唔會砌唔倒...or 變唔倒身 ??

又要油過佢

都係等復刻
hattrick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-06, 06:29 AM   #441
ゆうたろう
カツカレー炒飯

BANDAI "魔神英雄伝"200YEN扭蛋剛剛上星期3月9日再版,但今次再版未有行貨
所以近日市面見0既價都係$8X~$9X之間,仍然係炒價
剛剛從另一個玩具討論區得知,5月魔神英雄伝扭蛋會再次再版,而且5月再版會有行貨
舊 03-30-06, 01:14 PM   #442
Countryman

註冊日期: Mar 2006
我想問...有冇人知道係香港,邊到仲有得買 超魔神英雄傳~超力魔神大系 個10幾隻figure?

Countryman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-06, 02:13 PM   #443
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: Countryman
我想問...有冇人知道係香港,邊到仲有得買 超魔神英雄傳~超力魔神大系 個10幾隻figure?
買齊都幾難,可以去懷古睇睇仲有無...
圖o既係大陸版
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-06, 03:07 PM   #444
Countryman

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: etkwok
買齊都幾難,可以去懷古睇睇仲有無...
圖o既係大陸版
好喇~唔該晒~
我仲以為d圖係日版tim... ...
anyway thx for help
Countryman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-06, 04:32 PM   #445
不是藍星人
Neverland

引用:
好喇~唔該晒~
我仲以為d圖係日版tim... ...
anyway thx for help
唔好意思,睇睇o下又好似係日版,唔敢肯定的說....

當日我o係日報都係話除o左白虎之外其他都唔肯定係唔係日版
http://www.toysdaily.com/phpBB2/viewtopic.php?t=19779
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-06, 07:34 PM   #446
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
我一直都搵唔到隻劍王...有冇人知邊度仲有??
thanks~

舊 03-30-06, 08:07 PM   #447
chuntaky
Crazy Gamer

• 引用:
    作者: luciferdark
    我一直都搵唔到隻劍王...有冇人知邊度仲有??
  • thanks~

試下去現時點懷古角找應該有

此篇文章於 03-30-06 08:10 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 03-30-06, 08:08 PM   #448
chuntaky
Crazy Gamer

引用:

依d 魔神
我估係 bandai made in china version
獅孓龙神翻版係黄色的
其實 魔神 3 's 魔神
bandai 和老翻都係中国制
舊 03-30-06, 08:12 PM   #449
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
BANDAI "魔神英雄伝"200YEN扭蛋剛剛上星期3月9日再版,但今次再版未有行貨
所以近日市面見0既價都係$8X~$9X之間,仍然係炒價
剛剛從另一個玩具討論區得知,5月魔神英雄伝扭蛋會再次再版,而且5月再版會有行貨

5月魔神英雄伝扭蛋會再次再版,我會買一套 display
舊 03-31-06, 12:35 AM   #450
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
魔神英雄伝扭蛋,如果有正常價我都想入返一套
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:27 AM