Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-17-10, 07:18 PM   #126
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
個d我已經唔當係了....嗚
一個成功人士一生得哩兩套書
應該係
一個成功人士一生得哩兩套書最成功

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-10, 09:06 PM   #127
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
應該係
一個成功人士一生得哩兩套書最成功
又唔好咁睇,
鳥山明都係IQ博士同龍珠成功,
其他都一般
雖然人地仲有DQ人設

舊 09-17-10, 09:11 PM   #128
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
個d我已經唔當係了....嗚
一個成功人士一生得哩兩套書
呢d貴精不貴多,有一至兩套代表作都好夠...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 03:34 AM   #129
marspeople
God of Gamer
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
我認為純粹係古裝書需要多D人手做...
咁又係, 之前已經講到畫死咁'''

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 03:35 AM   #130
marspeople
蒙面超人黑

覺唔覺萬有好似變左做頭條新聞咁...

舊 09-18-10, 03:36 AM   #131
marspeople
蒙面超人黑

引用:
作者: IamO 查看文章
咁睇得起月巴
我笑左

舊 09-18-10, 04:36 AM   #132
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
一本做起0左個名,一本就食老本都老....
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 09:18 AM   #133
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
今期春秋戰雄勝公子話 :"古語道仁者無敵" ...
佢地唔係身處春秋年代咩? 幾時變左古語架
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 10:13 AM   #134
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: kakajit 查看文章
應該係果時流行思想先岩
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 01:31 PM   #135
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
中學都有教
春秋無義戰

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 04:38 PM   #136
kakajit
Game Master

假設句野係由孟子而來 ,
勝公子死果陣孟子都未出世...

仲有無敵O既意思唔係好好打果隻無敵囉...
書入面無講明係呢個意思但我覺得佢係想咁講
舊 09-19-10, 01:13 PM   #137
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: joeypong 查看文章
而家佢咪出完本群俠先囉,你仲想點?
我出完個POST,佢地先公佈集中返係群俠到.
集中返先咁咪幾好..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-10, 04:55 PM   #138
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
封神紀快D出 好心急

舊 09-20-10, 05:02 PM   #139
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
李x興又抄刃牙,
佢究竟知唔知個醜字點寫

舊 09-20-10, 05:05 PM   #140
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
李x興又抄刃牙,
佢究竟知唔知個醜字點寫
仲玩埋北斗之拳...

舊 09-20-10, 08:08 PM   #141
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
又唔好咁睇,
鳥山明都係IQ博士同龍珠成功,
其他都一般
雖然人地仲有DQ人設
只係龍珠D世界性版權都够食三世
之後出果D真係只為興趣
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-10, 09:38 PM   #142
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
鳥山明既作品起碼會完,個兩位...........
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-10, 10:28 PM   #143
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
龍虎門下期書名又叫「是禍躲不過」.............之前媚娘死個陣都用過...........
諗唔到合理劇情,連書名都諗唔到.............

舊 09-25-10, 12:12 PM   #144
kakajit
Game Master

今期天子七好睇左D...節奏快左D
舊 09-25-10, 11:35 PM   #145
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
若果d畫功改善埋就perfect...
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 08:17 AM   #146
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: PaulJai 查看文章
from241期 G-zone-馬榮成訪問:
『…而馬Sir亦道出他的多年來的感想:「《風雲》這部作品,其實已成了我人生的一部份,亦是最漫長的創作,往後我亦不會推出新作,因為就算推出,相信亦不能與《風雲》看齊,而我會好好利用這套作品的優勢來成就自己的事業。」』

香港畫譠人渣,你仲識唔識得尊重漫畫,你去炒樓把啦!
究竟係無質素讀者縱容了作者,還是無良心作者教育了低質素讀者?
我0個時見到呢段
心諗好在無追佢d書(除左風雲電影見得幾本先追)
就都講得出,真係勁,就算富奸點衰都唔會咁

此篇文章於 09-26-10 08:20 AM 被 半熟蕃茄 編輯。
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 04:25 PM   #147
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
完全無大戰既感覺
書已cut

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-10, 12:36 PM   #148
kakajit
Game Master

封神紀
逆天子傳奇

認真的 , 真係正 , D人樣的確係同殺道有少少唔同

不過主角有一頁(單人一大格果頁)果面相有少少邪惡武男FEEL
舊 10-01-10, 04:00 PM   #149
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
封神紀
逆天子傳奇

不過主角有一頁(單人一大格果頁)果面相有少少邪惡武男FEEL
E本個頭唔差..
可以 keep住買..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-10, 06:52 PM   #150
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
封神紀
逆天子傳奇

用紂王做主角夠反傳統,正~~
不過始終有歷史束縛,就算過程唔一樣,睇怕紂王都冇好下場...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:09 PM

手機版 | APP版