Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
電視遊戲討論版>The Last of Us Part II︱已售
harakuma 02:07 PM 12-08-16
新西蘭銀蕨葉??
DevilElvis 10:29 AM 10-09-17

唔知堅唔堅,睇睇就好
mrk 08:36 PM 10-12-17
作者: DevilElvis:

唔知堅唔堅,睇睇就好
似Fans製多D,因為係TLOU2,唔係TLOU Part 2!
安安 12:42 AM 10-31-17
https://www.youtube.com/watch?v=UzdNECcio54 PGW 2017 Trailer
作者: :

DevilElvis 12:44 AM 10-31-17
肌肉大嬸係Ellie
風間鈴木仁 12:45 AM 10-31-17
作者: 安安:
https://www.youtube.com/watch?v=UzdNECcio54 PGW 2017 Trailer
coming
發售日期都唔出
2018 無望 ?
rokuna 12:47 AM 10-31-17
作者: 風間鈴木仁:
coming
發售日期都唔出
2018 無望 ?
2018上半年 d title 夠你玩足成年
MH 加 rdr2 夠晒喇

2019年先喇
信長 01:17 AM 10-31-17
作者: DevilElvis:
肌肉大嬸係Ellie
唔係..
Ellie 隻手有紋身
DevilElvis 01:19 AM 10-31-17
作者: 信長:
唔係..
Ellie 隻手有紋身
係喎,緊張過頭睇錯 XDD

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
風間鈴木仁 02:06 AM 10-31-17
作者: rokuna:
2018上半年 d title 夠你玩足成年
MH 加 rdr2 夠晒喇

2019年先喇
哈哈 …… 十分認同 ! RDR2 一定買硬來玩的。

MHW + RDR2 真的可以一隻玩半年左右 慢慢享受遊戲樂趣 靚境。

其實我連 GTA V , WD , WD2 , MGS V , 地平線 都未開始玩。
1pi 02:32 AM 10-31-17
作者: 風間鈴木仁:
哈哈 …… 十分認同 !

MHW + RDR2 真的可以一隻玩半年左右 慢慢享受遊戲樂趣 靚境。

其實我連 GTA V , WD , WD2 , MGS V , 地平線 都未開始玩。

我爆左 PS3 GTA V, PS3 WD。
PS4 MGS V(PS+)下載左, 未有時間玩。

WD2冇買冇玩。
地平線完全版, 下年如果有時間可能會買黎玩。

對MHW興趣不大, 不過PS+送 或 大幅減價(HK$3X-7X)可能會玩下。
RDR2一定會買黎玩
風間鈴木仁 02:50 AM 10-31-17
作者: 1pi:

我爆左 PS3 GTA V, PS3 WD。
PS4 MGS V(PS+)下載左, 未有時間玩。

WD2冇買冇玩。
地平線完全版, 下年如果有時間可能會買黎玩。

對MHW興趣不大, 不過PS+送 或 大幅減價(HK$3X-7X)可能會玩下。
RDR2一定會買黎玩
GREAT ! RDR2 一定買硬來玩的 !
其實我覺得佢延期是整 RDR ONLINE 版本。
又可以延長 RDR2 KEEP 住長賣。
不好意思大家我離晒題。

PS4 地平線完全版 大家要支持支持呀!
hlcw99 03:00 AM 10-31-17
條片好正

大把game未玩 x 2......
信長 10:43 AM 10-31-17

上集磚頭係神物..
今集係鎚仔??
harakuma 12:58 PM 10-31-17
支持支持!!!
都幾血腥, 同埋今集有亞洲人面孔
權愛真 02:37 PM 10-31-17
個女仔……大隻到成個男人咁……
我都係想睇女主角Ellie!
布甸 04:13 PM 10-31-17
作者: 權愛真:
我都覺得太大隻,少o左美感...(個人感覺)
真!DC 05:22 PM 10-31-17
段片唔出標題唔知係the last of us
由手機版發出
安安 06:04 PM 10-31-17

一個小和尚唔洗講
兩個女都明顯係鐵布衫

但有可能係葵花寶典.....
mrk 09:17 PM 10-31-17
作者: 信長:

上集磚頭係神物..
今集係鎚仔??
可能係Ellie阿媽Anna??
今集講埋Ellie點解免疫之謎??
mrk 09:20 PM 10-31-17
作者: 權愛真:
係弱肉強食o既時代下,
D女仔大隻到成個男人咁有咩咁出奇!

PS:最估唔到係多左幾個亞洲人
PS2:個女首領好似The Boss,加上又係落雨,好有MGS Feel!
PS3:真係改左名!又叫番2!(一係2係講新角色新故事,然後DLC先係Part 2講番Ellie後來的故事XD)
harakuma 06:55 PM 11-01-17
作者: mrk:
係弱肉強食o既時代下,
D女仔大隻到成個男人咁有咩咁出奇!

PS:最估唔到係多左幾個亞洲人
PS2:個女首領好似The Boss,加上又係落雨,好有MGS Feel!
PS3:真係改左名!又叫番2!(一係2係講新角色新故事,然後DLC先係Part 2講番Ellie後來的故事XD)
希望快D可以見到ELLIE個新片
STRIFE 08:46 PM 11-01-17
我反而想睇JOEL,呢個角色塑造真係好成功

睇到呢D反應都有D同感,雖然唔會有咁誇張
DevilElvis 06:49 PM 06-10-18

DevilElvis 09:19 AM 06-12-18

1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面