Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 35 75 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 95 135 185  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
番薯勤 07:31 PM 11-20-17
作者: darkvolver:
sega墮落都需要大家陪葬,各位請努力奉獻。

Sent from my iPhone using Gaforum
大大好似好大怨念

冬雨 07:34 PM 11-20-17
作者: 番薯勤:
曹丕落魏礎可以算係同曹仁互換嘅
7/7 攻擊3綠

雖然曹仁招計用少一氣好似實用啲

盧植而家係咪5士氣加5再儲埋錢
新世代YESMAN

現在是 5士氣+4
darkvolver 09:35 PM 11-20-17
大大好似好大怨念

利申:小第只係路人一名,見證下歷史重演,但問題只是提早發生,有點兒那個。

Sent from my iPhone using Gaforum
darkvolver 09:36 PM 11-20-17
作者: BeanZzZz:
都係荃灣好……要抽氣自己行出去

人粉問題吧

3headmonkey 11:26 PM 11-20-17
8字波玩大抽獎乎?
番薯勤 07:50 AM 11-21-17
作者: darkvolver:
利申:小第只係路人一名,見證下歷史重演,但問題只是提早發生,有點兒那個。

短期業績大過天
冇新人加入嘅問題已經唔打算解決
唯有逼老手玩多啲直到佢地都走埋就收檔
b_boy 09:44 AM 11-21-17
其實紅色果2張真心唔洗理
實用0既得關平同粗點嬋
BUT 嬋個計好廢, 真係貪佢6/1 魅 (圖就另計啦)
番薯勤 10:02 AM 11-21-17
作者: b_boy:
其實紅色果2張真心唔洗理
實用0既得關平同粗點嬋
BUT 嬋個計好廢, 真係貪佢6/1 魅 (圖就另計啦)
貂蟬咁嘅spec計廢都合理嘅
關平就真係有啲犯規
b_boy 10:24 AM 11-21-17
貂蟬咁嘅spec計廢都合理嘅
關平就真係有啲犯規
最值得換係佢, BUT 綠色對1COST 高戰力馬要求無紅色咁高
定位係張皇后0既武力版, 一個針低B, 一個針低武
GUSTAV 10:34 AM 11-21-17
作者: b_boy:
最值得換係佢, BUT 綠色對1COST 高戰力馬要求無紅色咁高
定位係張皇后0既武力版, 一個針低B, 一個針低武
個問題係平兵衛冇城城城.....
LR猫 11:06 AM 11-21-17
作者: GUSTAV:
得三個將器有幾可插落1cost度
GUSTAV 11:09 AM 11-21-17
作者: LR猫:
得三個將器有幾可插落1cost度
0征馬一定開GA啦...
LR猫 11:09 AM 11-21-17
0征馬一定開GA啦...
所以咪用唔着佢囉
ouki 12:09 PM 11-21-17
作者: LR猫:
所以咪用唔着佢囉
同上次比較....E次4張都唔覺有好明顯的吸引力(係使用的角度).....
GUSTAV 12:12 PM 11-21-17
上次個D仲唔吸引下SOSAD

隻嬋同關平都叫用得下
b_boy 12:36 PM 11-21-17
YES, 除非係D打跳舞DECK好下風0既綠色, 否則好難入落去
LR猫 12:36 PM 11-21-17

隻嬋同關平都叫用得下
明明好似好多人打關索
6eo 01:35 PM 11-21-17
關索吳礎都多
反而第1彈個d真係無咩見過
darkvolver 02:51 PM 11-21-17
關索都夠唔得閒,相比起忠伯及沙河粉,場場都變成守城指定動作。

ouki 03:44 PM 11-21-17

隻嬋同關平都叫用得下
綠藍都唔少人用.....索哥搞到手刀都下修啦XD
番薯勤 06:12 PM 11-21-17
我覺得今次吸引啲

今次啲咭係萬用腳可以fit唔同deck

關索吳礎多人用但基本上fix死個兩副
唔想玩鄧芝關索同吳礎周泰基本上唔會特別有興趣
6eo 11:20 AM 11-22-17
吳礎當2cost 騎用都高spec
見過差電,共震都有人夾礎
GUSTAV 11:54 AM 11-22-17
作者: iamleoluk:
吳礎當2cost 騎用都高spec
見過差電,共震都有人夾礎
7武1征就真係唔高

依家個計太勁先用姐
kev00269270 12:36 PM 11-22-17
其實7武9智1征還可以
之前吳國騎兵得孫堅孫策和孫翊能看(周姬是計...)
唔開計夾若王或者叉電甚至天啟都可以

其實我想試試周瑜孫堅董襲+兩支1C槍
不過冇速度上升既董襲
6eo 01:07 PM 11-22-17
7武1征就真係唔高

依家個計太勁先用姐
吳國黎架 比下面啦
7/9/1 魅算靚spec啦, 雖然都係計勁先多人用既
第一 ... 35 75 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 95 135 185  ... 最後

返回主題版面