Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-09, 08:30 PM   #701
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
終於睇得晒成班同學既野
小鸚終於都識講自己個名
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 08:50 PM   #702
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我反而想問下...畢業前戈一年 龍兒做過咩 全校都好似識-.- 第10期小說有冇講

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 08:55 PM   #703
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我反而想問下...畢業前戈一年 龍兒做過咩 全校都好似識-.- 第10期小說有冇講
唔係龍兒眼神已經有稱號級既威能咩

第24集真係....當龍兒波咁玩,兩個鐘意但個選擇權講到好似係兩個女仔身上
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:11 PM   #704
大山椒魚
God of Gamer
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: ty1106 查看文章
都唔係好差0者
但係佢把聲真係好正 不論傲嬌系或者「十字架與吸血鬼」0既雪女
甚至以前「愛麗絲學園」0既小螢都係咁正
期待緊佢0係新一輯「鋼鍊」0既演出中
神楽先係最強

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:19 PM   #705
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
一男一女兩個人情緒高漲熄晒燈係間房度...仲以為會.. 添.......

大河經過一年修練最終都成為真正傲嬌.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:23 PM   #706
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
咁就完左
不過水手服 tiger 幾萌

另, 有冇人知聖誕 party 時唱果首歌幾時出?

舊 03-26-09, 09:32 PM   #707
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
依然繼續結局不爽中

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:35 PM   #708
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
一男一女兩個人情緒高漲熄晒燈係間房度...仲以為會.. 添.......

大河經過一年修練最終都成為真正傲嬌.
我都以為有下半場(等同人罷)

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:35 PM   #709
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
佢唔係一早因為眼神惡而本身已經好多人識既咩???

舊 03-26-09, 09:37 PM   #710
代官

引用:
眼神+不良少年的稱號
加上校慶活動入面都出晒名

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:38 PM   #711
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
我都以為有下半場(等同人罷)
想多了

成班同學咁就散晒囉
還我亞美 囧!
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 10:00 PM   #712
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
依然繼續結局不爽中
接受龍虎配這現實吧

舊 03-26-09, 10:04 PM   #713
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

邪眼高須 全校點會唔識.

引用:
依然繼續結局不爽中
佢就係想你買game玩.自動可以補完~
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 10:10 PM   #714
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
接受龍虎配這現實吧
雖然繼續不爽
但論結局同成個製作的而且確係近年中數一數二既佳作
劇情安排好,而且作畫穩定
e+都好難得除左京ani之外仲有咁既質素啦

其中一位歷史見證人
舊 03-26-09, 10:17 PM   #715
[CpSs]crabcrab
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
雖然繼續不爽
可惜得25集
仲有好多人物內心描述skip左
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 10:18 PM   #716
忍者

PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
雖然繼續不爽
都係不爽...做咩要分開佢地成年....

引用:
基本上今集有一大半係改左...

最重要又改左O既野
冇左單身同大河媽O既情節(單身終於威返次~同埋可見單身都好錫佢地)
冇左泰子O既深情剖白
高中三年開學O既時候已經搬左返左黎,冇走到

因為小說D字都OK難所以睇得好快咁睇左個結局先...

此篇文章於 03-26-09 10:28 PM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 10:21 PM   #717
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 忍者 查看文章
因為分開成年
好過成年分開

舊 03-26-09, 10:29 PM   #718
zurg
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
我想問下木原同能登果條線之後仲有冇講
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 10:29 PM   #719

引用:

最重要又改左O既野
冇左單身同大河媽O既情節(單身終於威返次~同埋可見單身都好錫佢地)
冇左泰子O既深情剖白

上集已經係次序調亂哂啦~
好彩編排得唔錯, 唔係就爛ending了
引用:
作者: zurg 查看文章
梗係冇啦
主角都係岩岩好夠時間happy ending
其他線邊有下文

此篇文章於 03-26-09 10:33 PM 被 [CpSs]crabcrab 編輯。
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 10:33 PM   #720
忍者

引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
上集已經係次序調亂哂啦~
好彩編排得唔錯, 唔係就爛ending了
我第9卷都未開...
因為一齊買返黎O既零使16好似好睇D...起碼D字易明D先...鬼叫自己日文差

舊 03-26-09, 10:34 PM   #721

引用:
我第9卷都未開...
因為一齊買返黎O既零使16好似好睇D...起碼D字易明D先...鬼叫自己日文差
都係學好左先洗錢買

最好都係買台版算
舊 03-26-09, 10:36 PM   #722
ms_小畫家
Game Master

引用:

最重要又改左O既野
冇左泰子O既深情剖白

若果要做晒d深情剖白,就要做多一季架啦
無左詳細既地方都唔緊要,最緊要係接到戲又唔會話睇唔明
講得太多時又會覺悶架啦

其中一位歷史見證人
舊 03-26-09, 10:37 PM   #723
忍者

引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
都係學好左先洗錢買

最好都係買台版算
個人睇落O既意見啦...因為我冇咩點查字典...
因為佢用左都OK多修辭+D日本生活先用到O既TERMS....
相比起零使...因為係異世界所以易明D

引用:
若果要做晒d深情剖白,就要做多一季架啦
無左詳細既地方都唔緊要,最緊要係接到戲又唔會話睇唔明
講得太多時又會覺悶架啦
講真第10卷最感動O既都係泰子撞入屋O個幕O者...

舊 03-26-09, 10:38 PM   #724
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: zurg 查看文章
都係等其他補完吧啦
下個月就出game啦

其中一位歷史見證人
舊 03-26-09, 10:40 PM   #725
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
都係等其他補完吧啦
下個月就出game啦
注:係下個月尾-.-

極度希望GAME補番 木原同能登

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
佢唔係一早因為眼神惡而本身已經好多人識既咩???
係高二戈年就係 但佢地升左高三

咁同時會有批唔識佢地既高一新生嘛

所以先覺得奇怪

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 03-26-09 10:42 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
士郎正宗「攻殻機動隊 新劇場版」6月20日公開決定!丨主題歌:坂本真綾 コーネリアス 歌絲˙暮斯 日本動漫畫討論版 484 02-01-24 05:04 PM
[動畫] 高畑 勲「かぐや姫の物語」2013年秋公開決定丨ジブリ「もののけ姫」と「猫の恩返し」が12月4日にBD化 money 日本動漫畫討論版 65 06-24-15 08:47 AM
BD 播放 capture 圖 jaycom 手機資訊/電腦軟硬討論 16 09-11-11 06:43 PM
松下將推出PC用BD燒錄機產品支援雙層BD光碟讀寫功能 kevinhty 手機資訊/電腦軟硬討論 50 04-26-06 03:27 PM
[ETC]BD 陣營預定明年推出小型 BD 光碟產品 neo2046 電視遊戲討論版 0 10-08-04 12:28 AM

現在的時間是 08:21 PM

手機版 | APP版