Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
電視遊戲討論版>LEFT ALIVE︱鍋島俊文/新川洋司/Front Mission世界生存動作 | 已售 |
ComeLOLoh 10:45 PM 09-10-18
頭先睇,個女角好吸引我。
赤兵尉SETH 10:59 PM 09-10-18
柳瀨敬之負責機設, 唔知新川洋司有無設計埋一份
真!DC 11:54 PM 09-10-18
咁耐冇消息唔記得左隻game
有興趣睇gameplay片多d
由手機版發出
大懶財 07:12 AM 09-11-18
啱啱先知有隻咁嘅game,仲要係上年公布。。。

一見新川就諗起mgs
赤兵尉SETH 01:01 PM 09-23-18
TGS 2018 Demo Gameplay

HAKAIDER 04:32 PM 09-23-18
即係FRONT MISSION SERIES GUN HAZARD 嘅3D 版 ?!
歌絲˙暮斯 08:54 AM 09-24-18
唔知有無睇錯,室內戰 d 畫面好似 PS3 級數
由手機版發出
鈴蘭 09:23 AM 09-24-18
無得自己custom
無得做地獄之壁
真!DC 09:36 AM 09-24-18
作者: 歌絲˙暮斯:
唔知有無睇錯,室內戰 d 畫面好似 PS3 級數
由手機版發出
覺得ps3級數都冇
希望係條片畫質問題+會執執佢
由手機版發出
aquarius 10:35 AM 09-24-18
有online做埋GBO2咁就正
歌絲˙暮斯 01:18 PM 09-24-18
作者: 真!DC:
覺得ps3級數都冇
希望係條片畫質問題+會執執佢
由手機版發出
係,以 PS3 水準睇都係砲灰級
由手機版發出
wutoms 09:41 PM 09-24-18
老實講真係好失望
難得用返front mission嘅世界觀,好地地出返戰略類咪幾好
好似xcom個啲係現今世代都好出色
係都要整動作game...睇嚟繼evolded後要再失望
仲有幾個月,到時睇下改善到幾多
aquarius 10:44 PM 09-24-18
反而PS1隻front mission2只係load得慢嘅問題
如果remaster番都ok
鈴蘭 12:34 AM 09-25-18
作者: aquarius:
反而PS1隻front mission2只係load得慢嘅問題
如果remaster番都ok
FM2其實係個UI做得差D Loading問題後黎出既PSN模擬器版其實加左skip戰鬥畫面功能
不過佢skip得黎做得差過FM1果個skip咁解.....你睇唔到對面parts個別血量
同埋勉強算既就係前期D長距離角太難練 但又無得靠鬥技場練角色 變左好易如果Plan錯升咩人點樣升就好易卡關

FM1同FM2個故事我覺得都係神一樣既水準
aquarius 01:23 AM 09-25-18
作者: 鈴蘭:
FM2其實係個UI做得差D Loading問題後黎出既PSN模擬器版其實加左skip戰鬥畫面功能
不過佢skip得黎做得差過FM1果個skip咁解.....你睇唔到對面parts個別血量
同埋勉強算既就係前期D長距離角太難練 但又無得靠鬥技場練角色 變左好易如果Plan錯升咩人點樣升就好易卡關

FM1同FM2個故事我覺得都係神一樣既水準

FM1當年來說故事尾段勁到核爆..
唔講戰闘, 機械人setting都好中毒可以用你一粒鐘
鈴蘭 01:57 AM 09-25-18
作者: aquarius:
FM1當年來說故事尾段勁到核爆..
唔講戰闘, 機械人setting都好中毒可以用你一粒鐘
FM1明明係因為硬體問題係做到咁靚畫面同系統之下寫唔到好多對白去解釋個故事同背景
但佢地竟然係用咁少量既對白已經做到咁深厚濃郁既故事

雖然S型Device同B型Device呢條橋係R-Type玩先
但係呢條橋係FM1貫穿晒成個故事既起承轉結
雙日 10:50 AM 09-25-18
其實FM1-5都唔錯...

4既問題係比較短,3 又太長...
neo2046 10:56 AM 09-25-18
3D版 GUN HAZARD ?
我想佢做隻新2D版 GUN HAZARD 多D
大懶財 11:48 PM 09-25-18
咁嘅質素拎出嚟賣?想做炮灰?
隔離廠隻地球防衛軍又係第三身射擊,但點睇都好玩好多。。。
鈴蘭 01:09 AM 09-26-18
作者: 雙日:
其實FM1-5都唔錯...

4既問題係比較短,3 又太長...
但我覺得FM3個故事完全鬼打牆
4同5都仲算幾好睇
歌絲˙暮斯 07:08 AM 09-26-18
只係玩過 3 4,3 係幾長既。

4 分開兩條線幾有心思。
由手機版發出
武藤遊戲 10:29 AM 10-10-18
「LEFT ALIVE」Steam版の配信開始日が2019年3月6日へ変更。ストアページでの予約受付がスタート
安安 12:35 AM 11-15-18
https://www.youtube.com/watch?v=uYZqA5jH-dw “The Survivors”(Character Trailer)
作者: :

Akira 明 12:49 AM 11-15-18
依定見到SE個名就驚
都係等佢D追加DLC出得齊無爛尾先考慮
安安 11:33 PM 12-11-18
https://www.youtube.com/watch?v=LR0NZzjhe7I サバイバルトレーラー
作者: :

1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面