Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-18-17, 07:30 PM   #7001
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
隻踩方塊 根本連唔到線玩

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線  
舊 05-18-17, 07:38 PM   #7002
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 信長 查看文章
best sell 1-10 位都係splatoon...
開始感受到NS嘅恐怖
老任自己仲要手持幾個大賣作,PM、MK9、瑪叔、大亂鬥等等仲有MH,到時買制都買到窮
回頭一望家中有成5、6對JOYCON兩三個PRO制都唔知俾咩反應好

淨係魷魚已經搞到我想買多個PRO制,到時MH出又……
野良猫 目前離線  
舊 05-18-17, 08:26 PM   #7003
psidef

註冊日期: Apr 2007
好黐線......
https://store.nintendo.co.jp/categor...N/V485553.html

舊 05-18-17, 08:37 PM   #7004
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: 野良猫 查看文章
開始感受到NS嘅恐怖
老任自己仲要手持幾個大賣作,PM、MK9、瑪叔、大亂鬥等等仲有MH,到時買制都買到窮
回頭一望家中有成5、6對JOYCON兩三個PRO制都唔知俾咩反應好

淨係魷魚已經搞到我想買多個PRO制,到時MH出又……
唉.....同妳差唔多...不過好彩我認手沒買太多JOY CON 暫時2紅1藍...1PRO
之後....我已經唔敢唸了....
媽呀......

呢一刻我未有太多JOY-CON 的我已經覺得1叉4係一個好偉大的發明,....
遲下搞個一叉8....CON寵

引用:
作者: psidef 查看文章
可能人地印多左呢

舊 05-18-17, 08:49 PM   #7005
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: holsety 查看文章
用緊日地區acc,想下載繁中版,是否要再開亞地區acc先有。
引用:
作者: DMRevolution 查看文章
咁我等埋你的試玩感想先再唸
今晚繼續馬車

真係買JC 都買窮
好似仲第二隻色

BTW, 唔知大家知唔知.....PRO CON 都有新色係白色...連鬼AMIIBO
今晚連線有啲唔穩定,斷左幾次....睇怕廠要搞搞佢(新patch?)
對戰玩有霸地、限時同限生命三種,地圖暫時得三個,成就未有得開(睇怕都要用成就開新嘢)。
連線唔穩定係死罪(不過日本好似冇問題),要扣佢4分到4/10。
大家等一等睇定先有冇新patch先下載啦~
MultiPASS 目前離線  
舊 05-18-17, 09:13 PM   #7006

引用:
作者: MultiPASS 查看文章
今晚連線有啲唔穩定,斷左幾次....睇怕廠要搞搞佢(新patch?)
對戰玩有霸地、限時同限生命三種,地圖暫時得三個,成就未有得開(睇怕都要用成就開新嘢)。
連線唔穩定係死罪(不過日本好似冇問題),要扣佢4分到4/10。
我一次都連唔到

地球不曾為誰停一停

舊 05-18-17, 09:17 PM   #7007
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
見佢出ARMS我都知自己實會買多對joycon
如果出亂鬥又可能心思思買多隻PRO

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線  
舊 05-18-17, 09:18 PM   #7008
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
我一次都連唔到
我尋晚12點同今朝7點玩連線都ok,依家就玩兩次斷一次
舊 05-18-17, 09:18 PM   #7009
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: mario0606 查看文章
見佢出ARMS我都知自己實會買多對joycon
如果出亂鬥又可能心思思買多隻PRO
用番GC 制.. 佢一定出轉插支援

信長 目前離線  
舊 05-18-17, 09:37 PM   #7010
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Project Rap Rabbit lowers its Switch stretch goal to U$1.5M; New $25 tier added
https://www.kickstarter.com/projects...le/description

In our previous update we explained how we've listened to your overwhelming requests for a Nintendo Switch version of Project Rap Rabbit. Today, we’re proud to unveil our new plan to make this happen:

1) Our first Stretch Goal for Project Rap Rabbit triggers a Nintendo Switch edition at $1,500,000.

2) Our backers will help shape what future Stretch Goals we’ll feature in Project Rap Rabbit.

3) Free digital soundtrack for all White-Label Edition (Digital) tiers and higher!

4) A new early-bird digital tier!

調低番個目標金額..不過都好似有點唔樂觀...

信長 目前離線  
舊 05-18-17, 09:40 PM   #7011

引用:
我尋晚12點同今朝7點玩連線都ok,依家就玩兩次斷一次
你都話玩到, 我就成日比佢個系統老屈我連線唔穩定, 入到幾秒都必斷. 跟住再玩孖車8, 完全無問題.......................咁我真係唔知有咩問題

本身隻game 單機內容已經好貧乏, 宜家連線上都玩唔到, 都唔知仲有咩好玩...............

地球不曾為誰停一停

舊 05-18-17, 09:45 PM   #7012
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
你都話玩到, 我就成日比佢個系統老屈我連線唔穩定, 入到幾秒都必斷. 跟住再玩孖車8, 完全無問題.......................咁我真係唔知有咩問題

本身隻game 單機內容已經好貧乏, 宜家連線上都玩唔到, 都唔知仲有咩好玩...............
我玩孖車都冇問題,所以應該係隻game連線設定有問題,如果冇得對戰呢隻game可以無視...
都係等patch update啦。
舊 05-18-17, 10:05 PM   #7013

引用:
我玩孖車都冇問題,所以應該係隻game連線設定有問題,如果冇得對戰呢隻game可以無視...
都係等patch update啦。
都唔明點解無單機模式比人玩...............有心整唔該佢整好佢, 定價高d無所謂, 但唔好用d半成品嚟呃人..........

地球不曾為誰停一停

舊 05-18-17, 10:15 PM   #7014
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
想問下

1.係咪每個地區都要各自開A/C ? (定可以一個A/C轉區買GAME?)
2.買DL版GAME係咪冇限邊款信用卡?
3.如果冇信用卡 有冇點數卡果D?

THANKS
煲機小王子 目前離線  
舊 05-18-17, 10:15 PM   #7015
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
都唔明點解無單機模式比人玩...............有心整唔該佢整好佢, 定價高d無所謂, 但唔好用d半成品嚟呃人..........
依家可以Local單/雙打同電腦打,不過呢隻連線同handheld對戰先係重點....
舊 05-18-17, 11:36 PM   #7016
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
引用:
依家可以Local單/雙打同電腦打,不過呢隻連線同handheld對戰先係重點....
唔係話有1機4人對戰咩
雖然70蚊。。。好似買會完講粗口喎。。。。

舊 05-18-17, 11:56 PM   #7017
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
想問下

1.係咪每個地區都要各自開A/C ? (定可以一個A/C轉區買GAME?)
2.買DL版GAME係咪冇限邊款信用卡?
3.如果冇信用卡 有冇點數卡果D?

THANKS
1.強烈建議
因為每次轉地區會清空將來多數有用嘅回贈金幣
而且開定唔同地區戶口較方便自己格價,同埋盡早玩到齊地區首發或限定遊戲
2.無特別限,自己可以查番銀行匯率同手續費抵唔抵過買實體卡或點數卡(暫時有實體卡嘅多數係實體卡平,相對回贈金幣較少)
3.點數卡坊間有,但只有對應戶口地區貨幣先有得入賬,所以暫時港紙點數卡無用。其他就同樣要自己比較折合個價錢抵唔抵
由手機版發出

此篇文章於 05-19-17 12:03 AM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線  
舊 05-18-17, 11:57 PM   #7018
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 信長 查看文章

希望行貨快D返到堆新顏色Joy-Con啦~!

唔知有無左右都係粉紅色/綠色的版本賣?

Splatoon版個PRO掣中央位置有暗花幾靚~!

舊 05-19-17, 12:08 AM   #7019
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
唔係話有1機4人對戰咩
雖然70蚊。。。好似買會完講粗口喎。。。。
係可以一機最多四人對戰!
舊 05-19-17, 01:24 AM   #7020
Game Master
ChiHaNa

引用:
係可以一機最多四人對戰!
如果講玩法, 好唔好玩?
簡單快完一場真係可以唸下

舊 05-19-17, 01:24 AM   #7021
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: leungky1 查看文章
1.強烈建議
而且開定唔同地區戶口較方便自己格價,同埋盡早玩到齊地區首發或限定遊戲
2.無特別限,自己可以查番銀行匯率同手續費抵唔抵過買實體卡或點數卡(暫時有實體卡嘅多數係實體卡平,相對回贈金幣較少)
3.點數卡坊間有,但只有對應戶口地區貨幣先有得入賬,所以暫時港紙點數卡無用。其他就同樣要自己比較折合個價錢抵唔抵
由手機版發出
好詳細, 再次感謝
煲機小王子 目前離線  
舊 05-19-17, 02:54 AM   #7022
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
買盒變(扮)特別版真係任記先諗到
新月 目前離線  
舊 05-19-17, 07:54 AM   #7023
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
老任呢一波穩陣啦⋯⋯整個暑假一定周街都係魷魚。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 05-19-17, 08:10 AM   #7024
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
如果講玩法, 好唔好玩?
簡單快完一場真係可以唸下
四人限時(default 2分鐘可自己調)內不斷霸地、食power up item 吹飛敵人,簡單又幾刺激,霸地要有啲策略尤其是最後十五秒。

夜晚十二點後玩連線順暢,可以諗下~
舊 05-19-17, 08:14 AM   #7025
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: leungky1 查看文章
1.強烈建議
由手機版發出
1. 清空金幣? 即係吾好?

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5812 04-18-24 12:58 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 04:12 AM

手機版 | APP版