Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-18-11, 11:09 AM   #151
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
因為成瀨川已經"被睇慣"了/
完全係
套用左落黎呢度

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-11, 01:19 PM   #152
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
第3話...吐糟位依然一大埋

勇者成日被人話乜都唔知都唔反駁(異世界d人搵鬼知咩,問都築呀!?)
戰爭前準備:
當2國參加者一樣錢一樣各比50=100
嬴左拎6成
一半分番比參加者之係60/2=30
之係參加者點都虧,咁不如一開始交稅算l,又唔駛比人打回原形
(如果一邊多人之係比ge錢多,就算嬴左都唔會嬴得多...真係搵鬼打)

勇者入浴場前完全冇諗過男女邊,定係一開始已經打算混浴
望晒公主全相成5-6秒至轉身,重要大叫冇睇到,有夠賤
公主d反應...算,冇言

最後重要咁易比人入侵到,開演唱會開到實q都冇過,低輸咁多場

. . . . . . .

吐糟都吐到累
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-11, 03:10 PM   #153
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
要說認真的話,勇者泡操都穿短褲就好乎合佢係外國人的身份了。

舊 04-18-11, 03:52 PM   #154
stcdavidhk

引用:
作者: 尼路 查看文章
要說認真的話,勇者泡操都穿短褲就好乎合佢係外國人的身份了。
呢個忘記吐糟
舊 04-18-11, 05:01 PM   #155
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
人玩殺必死, 佢玩殺必死....
望下人地「花咲くいろは」, 簡直差幾皮

舊 04-18-11, 05:08 PM   #156
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
其實套野都預左唔係D咩大製作~何必狂追猛打呢

其實個人覺得套野比起Tony既Shining Winds (動畫化)果陣~
已經堅強好多架啦

起碼依家有得吐糟~又有d場面打下~唔駛齋聽聲已經不幸中之大幸啦

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-11, 05:27 PM   #157
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
雖然預左佢唔係大作, 但無預到佢咁差 lll
我連吐糟都嫌費事

舊 04-18-11, 06:18 PM   #158
kaichung20
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
吐糟:點解有1個番唔到原本世界既主角,但係可以出現1隻去到既召喚狗...

都子奥義"スタンド・バイ・ミー"呢招金粉餅...我好樂意食左佢
kaichung20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-11, 06:31 PM   #159
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
因為係都築真紀

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-11, 06:31 PM   #160
zurg
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: kaichung20 查看文章
吐糟:點解有1個番唔到原本世界既主角,但係可以出現1隻去到既召喚狗...

同埋點解電波去到
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-11, 06:31 PM   #161
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: kaichung20 查看文章
又來認真,人地勇者隻手過到魔法陣的,我論是人過唔到狗過到,解決方法係勇者變貓球再丟回地球,從此轉生成吉祥物,專找人做魔法少女。

舊 04-24-11, 09:54 AM   #162
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
第4話又多左兩位新力軍出場..
聲優陣容越來越猛
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 02:27 PM   #163
zurg
Insane Gamer

果然有炮術師呢個職業
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 02:52 PM   #164
stcdavidhk

終於有d大姐姐出場
舊 04-24-11, 03:12 PM   #165
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
隱密部隊兩位都唔錯

頭領好劍心feel
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 03:12 PM   #166
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
豪華聲優陣的頹作

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 08:07 PM   #167
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
今集戰鬥場面既作畫好似差左????

舊 04-24-11, 08:15 PM   #168
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: 小Ray 查看文章
第4話又多左兩位新力軍出場..
聲優陣容越來越猛
今集d經費好多都去晒兩隻忍者度...

舊 04-24-11, 10:08 PM   #169
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
果然係年輕人的快樂戰爭
若本

引用:
作者: chow263 查看文章
今集d經費好多都去晒兩隻忍者度...
同埋水樹

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-11, 02:22 AM   #170
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
套野實在史無前例咁頹...每次睇都脫力到非常..
都築係咪想做埋呢套比人強制收山...

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-11, 05:54 AM   #171
POISON

PSN  IDRayson-GAF2
兩個新人
一件好似打緊kof
一個長開map技,沒問題嗎

勇者呢個職業真係幾煩
一定要行正面,見到boss又一定要打贏先
無人諗過救人就算嗎

舊 04-26-11, 11:39 AM   #172
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

3DS Friend Code4382 2916 1091
引用:
作者: Kewellma 查看文章
套野實在史無前例咁頹...每次睇都脫力到非常..
都築係咪想做埋呢套比人強制收山...
聽CV已經夠 唔需要理劇情
聽奈奈配蘿莉又真係幾開心

閣下
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-11, 07:15 PM   #173
wonderpiglet
Junior Member

註冊日期: Jan 2010
點解個戰鬥可以這麼hea
話來助陣,點解之前要坐在一邊看戲
點解日笠可以用一個這麼不認真的樣子來戰鬥
wonderpiglet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 01:19 PM   #174
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
收左隻狗封委託信先出手嘛

雖則我都仲係覺得哩套除左聲優之外一無是處就係啦

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 12:53 AM   #175
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
シリアス展開

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放] PS3 Watch Dog 買賣專區 0 12-07-14 10:39 PM
原作:都築真紀「DOG DAYS」新作TVアニメシリーズ始動! supermanlady 日本動漫畫討論版 0 12-03-10 02:09 AM
野‧良犬 (The Pye-Dog) 泰利 電影版 1 11-11-07 09:46 PM
super…dog?!XDDD CCemi ~清談館~ 9 10-30-06 11:07 PM
滿分 - Good Dog 紫色螢火蟲 ~清談館~ 5 03-25-05 10:36 PM

現在的時間是 04:07 AM

手機版 | APP版