Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-14-05, 10:15 PM   #1
小明
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
memories off

唔知有無人係呢隻game fans
sorekara中文版既特典嚇死人,居然有齊日版既
6 片遊戲光碟、兩款精美海報,還有 KID 推出的秋之回憶系列 Special BGM Collection BO X ,內附 4 片(66首)秋之回憶系列的遊戲音樂光碟,以及一本全彩的樂譜畫冊
唔知要幾多錢......
小明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-05, 02:28 AM   #2
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
台幣990
根據之前sr的精裝版台幣都是990,港幣係168
今次都應該差唔多
不過今日我去game鋪問都未有得訂==
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-05, 02:32 AM   #3
貓又股宗
Ultimate Gamer
K on本命~

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsiusiufai
有無相關資料/網址望下??

舊 03-16-05, 05:47 PM   #4
Carlsberg
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
光譜官網

今日訂左....$199
Carlsberg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-05, 07:54 PM   #5
小明

引用:
作者: Carlsberg
光譜官網

今日訂左....$199
邊度訂
舊 03-16-05, 08:04 PM   #6
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
身在外國應該買不到的了..

舊 03-16-05, 08:33 PM   #7
Carlsberg

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 小明
邊度訂
沙田好運中心 108 gamebox.....
不過聽講係佳迪訂係$198

詳情既話...遊戲基地既mo同光譜版度會詳細d
Carlsberg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-05, 03:53 PM   #8
Kaede楓

註冊日期: Jun 2002
訂了....

精裝版198
一般版都要成148..........
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-05, 05:53 PM   #9
NANOKA
Junior Member

註冊日期: Jul 2004
經歷SR之後都唔知訂唔訂好
過左成個月都仲可以見到精裝版....
NANOKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-05, 08:06 PM   #10
小明

引用:
作者: NANOKA
經歷SR之後都唔知訂唔訂好
過左成個月都仲可以見到精裝版....
始終香港玩呢類game既人唔多 (起碼rts,fps呢o的多好多)
但係訂就實有,唔訂就未必有,橫掂都係買,點解唔訂買個安心呢....
想君我最近都見有精裝版
但係AS兩個星期就唔見有喇
舊 03-28-05, 11:02 PM   #11
羅姆
新垣結衣が大好きだ

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDjayyuen
XBox Live GamertagJayyuen
199 呢個價真係好值得諗
個特別版加埋成10隻碟
羅姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-05, 07:14 PM   #12
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
買了買了
不過海報只得一張?
是祈的
另一張會是??

舊 03-30-05, 08:19 PM   #13
羅姆
新垣結衣が大好きだ

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDjayyuen
XBox Live GamertagJayyuen
引用:
作者: RPG之鬼
買了買了
不過海報只得一張?
是祈的
另一張會是??
同你一樣
另一張同能係普通版個封面
羅姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-05, 10:45 AM   #14
Ahshue
Rub Rabbits

註冊日期: Dec 2002
精裝版同普通版既外型分別大唔大? 驚入錯普通版...

“承擔不起啊。正是在現實生活中拼搏,夢想才有意義……
只是把自己投射到別人的夢想裏的話,跟死又有什麼兩樣?!”
“真是一個現實主義者啊。”
“如果你把逃避現實叫做浪漫的話。”
Ahshue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-05, 10:54 AM   #15
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
精裝版=橫盒包裝+$199
普通版=直盒
加上封面會有字印左分別,精裝好似有6 cd

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-05, 06:03 PM   #16
Kit-L
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
兩星期前入手..
個人認為呢隻game真係超值..
就算只有special bgm box我也會買..
Kit-L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-05, 06:16 PM   #17
Kaede楓

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 雪舟等楊
精裝版=橫盒包裝+$199
普通版=直盒
加上封面會有字印左分別,精裝好似有6 cd
普通6cd
精裝10cd

一早到手但還沒拆盒...........
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-05, 07:03 AM   #18
守護月天

有冇地方有得賣店舖宣傳用海報
好大張陵祈果張

舊 04-22-05, 04:55 AM   #19
醜小鴨

註冊日期: Feb 2003
我想問隻memories off 3有無同陵祈復合返o既happy ending?
我只係玩到同佢做返朋友o既ending,有d無癮
醜小鴨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 09:03 AM   #20
守護月天

有,係true story有講
至於true story點先出現
就係果凜篇or葉夜篇玩完一次加雅篇or緣篇玩完一次就會出現
向100%努力中

舊 04-22-05, 10:58 AM   #21
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
其實唔使玩ture都有復合end..........

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 04:19 PM   #22
wing zero custom
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDwgzcps
XBox Live GamertagWgzchkg
引用:
作者: 守護月天
有,係true story有講
至於true story點先出現
就係果凜篇or葉夜篇玩完一次加雅篇or緣篇玩完一次就會出現
向100%努力中
唔係wa
我完成畢業篇加果凜篇就有ts啦
wing zero custom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-05, 08:28 AM   #23
守護月天

引用:
作者: 強化人間~★
其實唔使玩ture都有復合end..........
緣果個後宮式ed

舊 04-26-05, 09:19 PM   #24
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 守護月天
緣果個後宮式ed
雅ROUTE BAD END都係復合啦

復合黎做乜丫
果澟大人同雅SAMA都唔知幾好

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-05, 09:06 AM   #25
妖精的禮物

註冊日期: Oct 2004
我而家玩到果凜篇...玩左兩次祈既都係bad end...
一次話復合但係最後祈去左美國......
玩極都玩唔到個good end
妖精的禮物 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Silent Hill 3 討論區 天空 攻略及心得交流區 612 04-15-08 12:12 AM
[PS2]Memories Off Sorekara,預定6/24發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 05-31-04 06:17 PM
秋之回憶ova1,2信和有沒有dvd賣啊 kotoko 日本動漫畫討論版 19 04-21-04 08:12 AM

現在的時間是 11:54 PM

手機版 | APP版