Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-21, 10:45 PM   #451
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
其實我可唔可以吐糟佢地點解唔一出擊就先合体,要去到怪獸面前先合体?

反正次次最後都要變龍型先KO怪獸,一開波就合体成龍型咪得囉

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-21, 11:41 PM   #452
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 地場衛 查看文章
其實我可唔可以吐糟佢地點解唔一出擊就先合体,要去到怪獸面前先合体?

勇者系傳統來架嘛

舊 05-01-21, 11:44 PM   #453
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

かっこいいだからだ

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-21, 05:27 PM   #454
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:

超級系係令和年號已經錫果僅存

#機戰傳統
噴火係招式嚟
大/絕招要夠氣力至出到
不過人型明明成身炮又好似未有大絕

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 05-02-21 05:30 PM 被 Tano 編輯。
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-21, 05:40 PM   #455
尼路
The One

引用:
作者: Tano 查看文章
超級系係令和年號已經錫果僅存

#機戰傳統
噴火係招式嚟
大/絕招要夠氣力至出到
不過人型明明成身炮又好似未有大絕
人型之前唔係出過全彈發射?

舊 05-02-21, 07:00 PM   #456
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:

合體是王道不能沒有

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-21, 07:49 PM   #457
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
呢兩話戰鬥幾弱吓,反而咁玩「埋身」法個劇情好似會有趣啲。而女主角個家姐條線,暫時又唔見同埋怪獸有咩關係~

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-21, 09:12 PM   #458
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
女幹部泳裝 b

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-21, 09:52 PM   #459
Tano
嫑憅

引用:
作者: 尼路 查看文章
人型之前唔係出過全彈發射?
當分開集數射

NEET架車同龍人合體得上半身

仲爭飛翼對炮同魚雷

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 05-02-21 09:58 PM 被 Tano 編輯。
舊 05-03-21, 02:29 PM   #460
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
女幹部泳裝 b
唔係遠鏡,就係大頭,嘥晒~

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-21, 03:22 PM   #461
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
話說夢芽件泳裝下半身好似得條繩咁, 如果除左條短褲咪.......

尤其有一幕影住佢係駕駛倉背轉身, 真係性感到呢
不過睇到有人截圖, 呢幕係B站被和諧左, 幫夢芽著左褲
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-21, 09:02 AM   #462
尼路
The One

對面都好歡樂

舊 05-06-21, 08:02 PM   #463
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

引用:
對面都好歡樂
如果去到最終話要殺幹部時,扮大佬再冇得話"差d以為死添",直接領便當

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

舊 05-07-21, 09:56 AM   #464
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
本來超酥的高叉幼帶泳衣加低腰熱褲

變成高身收腰褲.......................

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 05-07-21 09:59 AM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-21, 09:32 PM   #465
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
!????!?!!!

アンチくぅぅぅぅぅぅん!?!?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-21, 11:03 PM   #466
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

今集大姐姐多左好多戲份

"敵"、"我"關系好特別,平時又唔似一定殺死對方,但雙方用返機械人同怪獸又唔當一回事全力開打?

GRIDKNIGHT再次登場?

舊 05-07-21, 11:16 PM   #467
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Dyna Rex輸就立即有Gridknight出場,下集玩Dyna Gridknight?

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-21, 01:09 AM   #468
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
大家終於被本身的問題影響了

鈴村居然出場了?!

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-21, 10:04 AM   #469
Tano
嫑憅

引用:
今集大姐姐多左好多戲份

"敵"、"我"關系好特別,平時又唔似一定殺死對方,但雙方用返機械人同怪獸又唔當一回事全力開打?

GRIDKNIGHT再次登場?
GRIDKNIGHT出場
即確定同上輯同一世界

日常互動係賣點
但為打而打係傳統

重以為超展開御姐會同無職配,之後表妹變奸
雖然終於似番個奸角
不過變番強氣就冇特別

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 05-08-21 10:10 AM 被 Tano 編輯。
舊 05-08-21, 10:34 AM   #470
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
泳裝回垃圾一樣,知唔知上套紅乜架:0)
集集打到咁_婆媽,劇情唔湯唔水
留返黎搵家姐死因同比觀眾丁幹部好過

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-21, 11:39 AM   #471
Tano
嫑憅

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
泳裝回垃圾一樣,知唔知上套紅乜架:0)
集集打到咁_婆媽,劇情唔湯唔水
留返黎搵家姐死因同比觀眾丁幹部好過
今輯的確好多嘢突然間爆出嚟

但上輯都要等到尾2,3集至串埋一齊

另外
重有今輯有明確日期(上集泳裝回係2020年6月14日)唔知有冇彩蛋

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 05-08-21, 02:35 PM   #472
尼路
The One

如果係同一世界,突然覺得最後黑幕有無可能係家姐?

舊 05-08-21, 03:15 PM   #473
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
引用:
我亂估, 家姐直頭係茜個人間真身,亦都係5000年前公主轉生,失馬5000年前戀人

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-21, 06:20 PM   #474
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
女店長後生個陣俾左一袋野曆睇, 但畫面太黑睇唔清, 到底個袋係咩? 點解會嚇到曆走人?
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-21, 07:27 PM   #475
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

引用:
ガウマ話搵緊一個女人,唔通就係家姐

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「刀使ノ巫女 刻みし一閃の燈火」OVA決定! supermanlady 日本動漫畫討論版 49 01-11-21 07:31 AM
TYPE-MOON/Marvelous「Fate/EXTRA Last Encore」<イルステリアス天動説> 放送終了 supermanlady 日本動漫畫討論版 171 03-23-19 04:42 PM
円谷プロダクション「怪獣娘 (黒)」2018年11月23日 期間限定上映決定! supermanlady 日本動漫畫討論版 12 10-10-18 02:02 PM
「Project D」アニメ化 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-02-17 07:17 PM
[動畫] イシイジロウ「Under the Dog」アニメ化 supermanlady 日本動漫畫討論版 5 08-05-16 01:54 AM

現在的時間是 10:12 PM

手機版 | APP版