Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-24-13, 12:34 PM   #51
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: frankieccc 查看文章
屍人?
總之係係m記生日party
係呀!你高大威猛的麻,殺手級!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 12:44 PM   #52
ヨコ男
God of Gamer
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
作者: 風音 查看文章
/
上級者向,我對人類無興趣
豬或恐龍, 你有興趣嗎?

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 12:45 PM   #53
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: KIM 查看文章
係呀!你高大威猛的麻,殺手級!
唔係ar你認錯人了
我只係肥仔一名
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 05:07 PM   #54
碧克

註冊日期: Aug 2003
上來唔放閃光,直接派炸彈

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 05:44 PM   #55
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
見到m記party,我流下了時代的眼淚

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 10:27 PM   #56
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 碧克 查看文章
上來唔放閃光,直接派炸彈
那個人是你嗎?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 11:06 AM   #57
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
你簡直可以做個案分折例子啦!好人!
唔好咁抬舉我啦
引用:
作者: 真!DC 查看文章
share乜
由手機版發出
引用:
我都唔明?
進貢另一半作研究對象

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 11:12 AM   #58
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
咁如果成晚的主要話題, 不是你感興趣的, 你可能會好悶BO~
有無得人父分享

舊 09-25-13, 12:14 PM   #59
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
咁即係乜野party?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 03:13 PM   #60
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
我絕對唔相信會再會召喚到女士出席囉, 加油!!

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 03:34 PM   #61
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
油麻地那次m記生日會嗎!?

舊 09-25-13, 04:19 PM   #62
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
會唔會有D一齊玩的環節 ga?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-13, 10:18 PM   #63
KIM
GAF足球隊金虎拾號

AS A TOPIC!
今次版聚主要比毒男脫毒的, 所以唔預多人!
如果想聚, 11月先來大聚!

今次名為"戒毒會", 預10月18或25號晚, 6人成行!
齊人先再定其他地點及預備內容, 報名可以PM或出POST!
10月4日DEADLINE報名!

"戒毒會" 報名 :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
.
.
引用:
作者: 麥C 查看文章
油麻地那次m記生日會嗎!?
係呀!

舊 09-28-13, 12:08 AM   #64
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
AS A TOPIC!
咁我等大聚好了

舊 09-28-13, 12:47 AM   #65
Diana
Insane Gamer

引用:
AS A TOPIC!

今次名為"戒毒會", 預10月18或25號晚, 6人成行!
齊人先再定其他地點及預備內容, 報名可以PM或出POST!
10月4日DEADLINE報名!

"戒毒會" 報名 :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
.
.

係呀!
你地去界囡?
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-13, 01:04 AM   #66
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 過客 查看文章
你地去界囡?
菜鳥唔受訓,點上陣呀?

舊 09-28-13, 01:07 AM   #67
綾小路雷太

引用:
菜鳥唔受訓,點上陣呀?
情況尤如着新手裝打紅黑龍......

舊 09-28-13, 01:12 AM   #68
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
情況尤如着新手裝打紅黑龍......
咩呀!野豬都未攪掂呀!

舊 09-28-13, 01:23 AM   #69
綾小路雷太

引用:
咩呀!野豬都未攪掂呀!
帶佢地去界囡 = 帶班新手裝去打紅黑龍....

舊 09-28-13, 01:26 AM   #70
Diana

你地講到甘核突架=_=
舊 09-28-13, 01:33 AM   #71
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
你地講到甘核突架=_=
咁BAN鬼左個雷太吧~!

舊 09-28-13, 01:44 AM   #72
Diana

唔係,我只係想話原本可能好多人有興趣,比你地甘講會攪到想去的人唔敢報名
舊 09-28-13, 01:49 AM   #73
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
唔係,我只係想話原本可能好多人有興趣,比你地甘講會攪到想去的人唔敢報名
有人PM左我啦!

不過雷太的確係倒米的~!

舊 09-28-13, 02:03 AM   #74
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
食住花生等睇戲

都好耐無聚/其實都出過來幾次

改左而家個網名後唔知仲有無人記得我
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章