Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-02-11, 06:08 PM   #176
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
問下姐, 已婚我咪唔放電囉, 咁緊張做咩

驚我搶食?

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-11, 06:23 PM   #177
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 才子 查看文章

驚我搶食?
我結左婚唔會同你搶,放心.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-11, 06:49 PM   #178
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:

驚我搶食?
你駛唔駛咁明目張膽

舊 08-02-11, 06:52 PM   #179
才子
量地總監

你地洗唔洗咁認真, 我真係咁強嗎

(`・ω・´)
舊 08-02-11, 06:53 PM   #180
綾小路雷太

引用:
你地洗唔洗咁認真, 我真係咁強嗎
不夠強的話你要小心拖鞋:0)

舊 08-02-11, 09:03 PM   #181
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
版聚變質做搵食speed datinga
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-11, 09:09 PM   #182
才子
量地總監

不是早就被你變質了的嗎?

(`・ω・´)
舊 08-02-11, 09:11 PM   #183
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
版聚變質做搵食speed datinga
我同上頭伸報左去"版聚", 如果變左speed dating 我就唔去得不特止仲死得好慘.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-11, 09:18 PM   #184
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我同上頭伸報左去"版聚", 如果變左speed dating 我就唔去得不特止仲死得好慘.....
放心啦,我明,本質冇變搵食都係只係得你樓上條友o既自己事o者
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-11, 10:04 PM   #185
綾小路雷太

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
~skip~
你而家係咪要玩串趴地啊?!?!?!

此篇文章於 08-02-11 10:34 PM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-11, 10:14 PM   #186
才子
量地總監

被河蟹

此篇文章於 08-02-11 10:34 PM 被 才子 編輯。
舊 08-02-11, 10:31 PM   #187
綾小路雷太

引用:
~skip~
你都好啦下...= =#

舊 08-02-11, 11:58 PM   #188
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: sunhikari 查看文章
成大班人中我都係得盲鬼係見過
但好明顯盲鬼係唔會記得我

最少比我帶一個FD來可以嗎?如果唔係我真係會好唔慣的
唔好意思....我真係有見過你?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 12:25 AM   #189
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
地方是否9成MK???
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
你明既
我不明的是~有關係麼?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 12:32 AM   #190
綾小路雷太

引用:
作者: KIM 查看文章
地方是否9成MK???
我不明的是~有關係麼?
金,我諗好大機會CWB...因為最近工作突忙
可能會拉去CWB穩陣...../ _ \

ANYWAY搵下地方先算,成三十人.....="=

舊 08-03-11, 12:57 AM   #191
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
金,我諗好大機會CWB...因為最近工作突忙
可能會拉去CWB穩陣...../ _ \

ANYWAY搵下地方先算,成三十人.....="=
30人都係要去上次MK果間比較好~!
否則SOGO後果D上樓CAFE好細間, 除非去BAR!

舊 08-03-11, 01:15 AM   #192
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
以前既紫色螢火蟲、二家、背心姐姐佢地去晒邊啊??

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 01:20 AM   #193
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
以前既紫色螢火蟲、二家、背心姐姐佢地去晒邊啊??
搵晒D好人家啦~!

舊 08-03-11, 01:21 AM   #194
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
酒精免問

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 08-03-11, 01:25 AM   #195
綾小路雷太

引用:
TC2?

BTW早幾頁唔係有人推介過一間係CWB架咩?

等我聽日食晏打去quota下價先啦都係...

舊 08-03-11, 01:39 AM   #196
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
酒精免問
雜果賓治沒酒精!

舊 08-03-11, 01:55 AM   #197
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
薯仔屋:http://www.smallpotato.com.hk/

btw ,而家唔知駛唔駛兩百蚊一個人 ......

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 02:14 AM   #198
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
雜果賓治沒酒精!
最好只是果汁啦......
最怕有人把screwdriver 等東西搞出來

舊 08-03-11, 02:28 AM   #199
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
最好只是果汁啦......