Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-19-11, 12:15 PM   #401
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 才子 查看文章
你諗多左

另... 攪手唔該禁止唔關事的人出post
攪手 =/= 版主

所以對閣下要求愛莫能助

舊 08-19-11, 01:01 PM   #402
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
Del----

此篇文章於 08-19-11 01:04 PM 被 Diana 編輯。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 01:05 PM   #403
碧克

註冊日期: Aug 2003
老實,我地「大部分人」講野應該都正正常常掛...

而且以往幾次聚,愛好動漫同聚會本身冇乜關係,識game或者搭到嘴不過而家都開始避左.
識朋友je,我相信list上面好多人都冇乜特別畸零怪既

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 01:07 PM   #404
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
攪手 =/= 版主

所以對閣下要求愛莫能助
你同板主投訴,咪可以ban我acc囉

舊 08-19-11, 01:08 PM   #405
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
請列出"小部分人"

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 01:09 PM   #406
才子
量地總監

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
你同板主投訴,咪可以ban我acc囉
做咩爭位坐?

(`・ω・´)
舊 08-19-11, 02:10 PM   #407
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Money transfered to your account this afternoon, will send you email with photo tonight

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 02:45 PM   #408
The One
業餘歌手

引用:
作者: 才子 查看文章
做咩爭位坐?
我一向自認的, 尤其衰野

舊 08-19-11, 03:44 PM   #409
Diana

想多口問一下拍了照還需不需要keep單?
舊 08-19-11, 03:48 PM   #410
才子
量地總監

引用:
作者: 過客 查看文章
想多口問一下拍了照還需不需要keep單?
要架, 呢個攪手好Q麻煩的, 明明張advice係銀行比我, 唔知點解佢話要比佢

(`・ω・´)
舊 08-19-11, 04:18 PM   #411
Diana

但過一會數字便會消失,到時只餘下白紙
舊 08-19-11, 06:36 PM   #412
綾小路雷太

引用:
一個禮拜唔會甩得太犀利的XD
總之你先留着吧

舊 08-19-11, 09:31 PM   #413
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
不過如果我真係挾持到她來,在對話和溝通方面,請大家對她耐心耐性一點,雖然她愛好動漫,但她不善跟人
聊天對答,如果她對答時說出了驚人的爆詞俗語,請不要太認真,隨便聊聊就好(例如她平常會跟我聊BL或H
漫的超爆話題,嚇到我媽呆左......)
多認識1位朋友^^
引用:
作者: 碧克 查看文章
老實,我地「大部分人」講野應該都正正常常掛...

而且以往幾次聚,愛好動漫同聚會本身冇乜關係,識game或者搭到嘴不過而家都開始避左.
識朋友je,我相信list上面好多人都冇乜特別畸零怪既
我第一次參加聚,不知應該如何交流,而且有些緊張 orz
引用:
我估計沒咁快消失,在下剛剛看過自己個張仲見到的(上星期入)

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".

此篇文章於 08-19-11 09:34 PM 被 冬雨 編輯。
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 09:46 PM   #414
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
對不起雷太大人,我來唔到啦

舊 08-19-11, 10:13 PM   #415
The One
業餘歌手

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
罰錢

舊 08-19-11, 10:36 PM   #416
才子
量地總監

引用:
作者: mark20hk 查看文章
我第一次參加聚,不知應該如何交流,而且有些緊張 orz
唔洗驚...我都係第一次
呢廿幾人裡面我只係見過其中一個

(`・ω・´)
舊 08-19-11, 11:45 PM   #417
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
玩野乎?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-11, 12:08 AM   #418
綾小路雷太

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
玩野乎?
Bobo都係搵食者。放過佢啦,鬼。

舊 08-20-11, 01:14 AM   #419
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
我呢個星期不在hk,可不可以到埸交比你?
我用Paypal比也OK
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-11, 12:15 PM   #420
綾小路雷太

引用:
作者: Godfather教父 查看文章
我呢個星期不在hk,可不可以到埸交比你?
我用Paypal比也OK
抱歉,我沒有paypal啊。
或者先託香港的朋友(比如bobo)幫你代交如何?

始終大家都早已落了訂或私下交帶了不去,如果在這個時候才放行特例我怕有欠公允...

不便之處,望諒。

舊 08-20-11, 12:26 PM   #421
綾小路雷太

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
最終報名名單:(藍字已落訂,紅字為未能出席)
零號.綾小路雷太
1. 滅龍士
2. 盲鬼
3.
4. Deviantnip[帶多一位朋友]
5. 下雪邊界
6. 才子[帶多一位朋友]
7. 豆腐
8. mark
9. HI_Ricky
10. Godfather教父
11.芭比(帶一位朋友來,最多兩個)
12.beagleflash
13. (隱藏人物)
14.joeypong(未能出席)
15. 拉迪-史加羅

waiting list
16. Beck
17. noyeah
18. Norm
19. 管家婆
20. 天才廿三
21. sunhikari
22. 龍寶寶(未能出席)
23. Lilith
24.
好了,今天就是截止落訂日期,就來作個最後reminder 吧!

1. Godfather教父請找香港相熟朋友幫忙代交訂金先(記得取收據及keep單,聚會時交給我)。謝謝!
2. Norm+管家婆:已知你們情況,但同樣請盡快入數落訂,恕不接受walk-in付全數。望諒解。
3. 請與廿三相熟的朋友幫忙轉告廿三落訂。如有任何問題請叫他跟我聯絡。謝謝幫忙!
4. Lilith我暫時未收到你的入數紙,請盡快電郵給我?謝謝!

舊 08-20-11, 01:06 PM   #422
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Email sent, many thanks

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-11, 01:46 PM   #423
綾小路雷太