Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-19-11, 02:54 AM   #376
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
什麼破菊?唔明喎
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 02:56 AM   #377
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 過客 查看文章
雷大,做青樓女子都不知幾好,溫柔體貼善解人意知書識禮琴棋書畫樣樣皆精;而且賣藝不賣身,
都不知幾甘有魅力(古代限定)。
不過我這個,只是青山院樓瘋子一名而已,坐才子香車只怕嚇壞他
對不起,我失言了/3\
始終還只是個俗人,諗野都俗過人

有幾瘋.....-A-?

引用:
作者: 才子 查看文章
樓上skip左佢唔該...
DONE

舊 08-19-11, 02:56 AM   #378
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
有D野唔知好過知...

阿姐唔好捧我上天吧, 我只是行屍酒肉的敗家仔......

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 03:05 AM   #379
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
有D野唔知好過知...

阿姐唔好捧我上天吧, 我只是行屍酒肉的敗家仔......
行屍酒肉的敗家仔IS A GOOD SELLING POINT!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 03:10 AM   #380
才子
量地總監

引用:
作者: KIM 查看文章
行屍酒肉的敗家仔IS A GOOD SELLING POINT!!!
你睇我個款, 真係覺得係selling pt咩?

(`・ω・´)
舊 08-19-11, 03:15 AM   #381
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
你睇我個款, 真係覺得係selling pt咩?
可以敗家已經係selling pt!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 03:24 AM   #382
綾小路雷太

引用:
作者: KIM 查看文章
可以敗家已經係selling pt!!!
Selling pt X
重點 O

舊 08-19-11, 03:32 AM   #383
Diana

敗就敗囉!自己搵自己玩,沒問題,又不是打開手掌問人攞。
舊 08-19-11, 03:36 AM   #384
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
講到敗家....大家都係一擔擔 XD

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 03:37 AM   #385
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
正正因為今次係情版版聚,所以先叫她出來當識個朋友仔
叫埋佢出來啦, 大把同好在場唔係怕冇野傾wor

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 08-19-11, 03:40 AM   #386
Diana

一係我係院度爬左去青衣先,再挾持佢出黎
舊 08-19-11, 04:49 AM   #387
綾小路雷太

引用:
一係我係院度爬左去青衣先,再挾持佢出黎
呢個主意唔錯。

舊 08-19-11, 09:06 AM   #388
沙律菜絲

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagGAForum shop
有咩"食送",餐單好緊要的

舊 08-19-11, 09:15 AM   #389
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
死lor.......追完POST 完全搭不上咀..........
另..........一個3張男性人仕重好鐘意儲貓貓公仔有冇覺得有點那個

此篇文章於 08-19-11 09:18 AM 被 拉迪-史加羅 編輯。
拉迪-史加羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 11:03 AM   #390
綾小路雷太

引用:
作者: 沙律菜絲 查看文章
有咩"食送",餐單好緊要的
好在你提醒...

俾左訂的,你地有冇D咩豬牛羊雞係因為信仰 / 健康問題而唔食得的,唔該你地PM我
三日內冇任何異議我就決定餐單。
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
死lor.......追完POST 完全搭不上咀..........
另..........一個3張男性人仕重好鐘意儲貓貓公仔有冇覺得有點那個
儲貓貓公仔? HELLO KITTY?

舊 08-19-11, 11:11 AM   #391
Diana

不過如果我真係挾持到她來,在對話和溝通方面,請大家對她耐心耐性一點,雖然她愛好動漫,但她不善跟人
聊天對答,如果她對答時說出了驚人的爆詞俗語,請不要太認真,隨便聊聊就好(例如她平常會跟我聊BL或H
漫的超爆話題,嚇到我媽呆左......)
舊 08-19-11, 11:23 AM   #392
才子
量地總監

超期待過客的朋友

(`・ω・´)
舊 08-19-11, 11:27 AM   #393
綾小路雷太

引用:
超期待過客的朋友
你面咩紅呀 m9 =A=

引用:
不過如果我真係挾持到她來,在對話和溝通方面,請大家對她耐心耐性一點,雖然她愛好動漫,但她不善跟人
聊天對答,如果她對答時說出了驚人的爆詞俗語,請不要太認真,隨便聊聊就好(例如她平常會跟我聊BL或H
我係怕佢似IRIS......:0)

舊 08-19-11, 11:28 AM   #394
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
好在你提醒...

俾左訂的,你地有冇D咩豬牛羊雞係因為信仰 / 健康問題而唔食得的,唔該你地PM我
三日內冇任何異議我就決定餐單。

儲貓貓公仔? HELLO KITTY?
SAN-X 的NYANKO NYANKO NAYANKO
加菲貓
SONY貓
PETIT COPAIN

舊 08-19-11, 11:36 AM   #395
才子
量地總監

引用:
你面咩紅呀 m9 =A=
你個控制慾強到呢...我面紅都關你事

其實睇過客描述得很有趣, 所以好期待

(`・ω・´)
舊 08-19-11, 11:36 AM   #396
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
佢應該要認識我兩個契女

此篇文章於 08-19-11 12:02 PM 被 >>>>>劉伯<<<<< 編輯。
>>>>>劉伯<<<<< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 11:43 AM   #397
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
del

此篇文章於 08-19-11 07:41 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 11:46 AM   #398
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
要人幫手嗎? 那天我放假喔

舊 08-19-11, 12:04 PM   #399
綾小路雷太

引用:
你個控制慾強到呢...我面紅都關你事

其實睇過客描述得很有趣, 所以好期待
唔知點解一望你咁樣我就諗起D糟糕野......
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
要人幫手嗎? 那天我放假喔
不如搵先頭部隊打錨佢地上黎先

舊 08-19-11, 12:07 PM   #400
才子
量地總監

引用:
唔知點解一望你咁樣我就諗起D糟糕野......
你諗多左

另... 攪手唔該禁止唔關事的人出post

(`・ω・´)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:47 AM

手機版 | APP版