Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-25-10, 12:18 AM   #476
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
我其實有乜玩乜者

舊 04-25-10, 12:19 AM   #477
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
今日勝率100%
強運~~~b

舊 04-25-10, 12:19 AM   #478
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
好多人都返到家喎...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:20 AM   #479
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我其實有乜玩乜者
知你玩足兩檯uno喇 m9=3
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:21 AM   #480
joeypong

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
知你玩足兩檯uno喇 m9=3
我唔記得左點玩,所以冇玩到

舊 04-25-10, 12:22 AM   #481
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: Orage 查看文章
歸左好耐~~

今次meeting唔錯~~~不過唔好介意我自成一角~~/
好老實你咁點識到朋友?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:24 AM   #482
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: joeypong 查看文章
我唔記得左點玩,所以冇玩到
我都唔記得o左點玩,所以你冇玩有運行m9
另外我真係要多謝個天同寫罰則o個位仁兄a
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:25 AM   #483
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
回家....
今日吹水好正.......meeting 都係吹水最開心.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:26 AM   #484
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
好老實你咁點識到朋友?
下...純粹走去搭訕囉~~

你見到我喜歡自成一角~~

好難想像會有朋友呢~~

我有其他朋友既~~~放心~~

舊 04-25-10, 12:28 AM   #485
joeypong

引用:
下...純粹走去搭訕囉~~

你見到我喜歡自成一角~~

好難想像會有朋友呢~~

我有其他朋友既~~~放心~~
我都係好少少咋...

舊 04-25-10, 12:29 AM   #486
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: joeypong 查看文章
我都係好少少咋...
唔緊要啦~~

大家開心就足夠啦~~

舊 04-25-10, 12:30 AM   #487
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Middle 查看文章
多謝大家今晚出席,
人太多,招呼不周,還請見諒
辛虎你了~! 安排好好呀~~~!!! 如果人多, 其實可以叫大家分工幫下手READY!
人太多, 永遠都有呢個問題的~~~!
不過, 大自然定律, 咁大個人啦~! 大家各自精彩啦! 大家自動歸位啦~!
最重要係個個人都在好河蟹的情況下渡過就是了~~~!!!
又要多謝BARBIE的免費講座呀!!! 收左野果D, 自己日後識做啦~~~!

大機影的相(雷太/黑嘿兒), 要POST出來打格外, 就各自用EMAIL發收吧~~~!!!
除了自己POST自己張相外, POST相唔打格, 要BAN一年的~~~!!!

NAME LIST :
01 beagleflash
02 Deviantnip
03 古惑的狼
04 麥C
05 noyeah
06 PTX-003C
07 0001
08 滅龍士
09 Orage
10 綾小路雷太
11 嘿哈兒
12 KIM
13 戀戀芭比
14 joeypong
15 下雪邊界
16 陸奧 貴志
17 碧克
18 藍莓咖啡
19 tsuki
20 Middle

此篇文章於 04-25-10 12:59 AM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:30 AM   #488
綾小路雷太

其實,最緊要大家都搵到自己最舒服既相處方式咪夠囉

舊 04-25-10, 12:32 AM   #489
joeypong

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
其實,最緊要大家都搵到自己最舒服既相處方式咪夠囉
做唔番自己都幾辛苦...

NAME LIST :
12 KIM
14 joeypong
16 陸奧 貴志
20 Middle

舊 04-25-10, 12:33 AM   #490
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
唔緊要啦~~

大家開心就足夠啦~~
你快d 打開自己呀~~
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:33 AM   #491
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: Middle 查看文章
多謝大家今晚出席,
人太多,招呼不周,還請見諒
下次請食飯啦

舊 04-25-10, 12:34 AM   #492
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
多謝中大搞呢次meeting等我可以出黎聽吓人地吹水

NAME LIST :
12 KIM
14 joeypong
16 陸奧 貴志
17 下雪邊界
20 Middle
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:34 AM   #493
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
05雷太

舊 04-25-10, 12:36 AM   #494
麥C
專業R水吹

引用:
作者: lauchai 查看文章
05雷太

係老野來

舊 04-25-10, 12:36 AM   #495
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 麥C 查看文章

係老野來
我老了

10係喇掛

舊 04-25-10, 12:37 AM   #496
joeypong

引用:
作者: lauchai 查看文章
我老了

10係喇掛
你中左啦...

舊 04-25-10, 12:37 AM   #497
綾小路雷太

引用:
作者: KIM 查看文章
辛虎你了~! 安排好好呀~~~!!! 如果人多, 其實可以叫大家分工幫下手READY!
人太多, 永遠都有呢個問題的~~~!
不過, 大自然定律, 咁大個人啦~! 大家各自精彩啦! 大家自動歸位啦~!
最重要係個個人都在好河蟹的情況下渡過就是了~~~!!!
又要多謝BARBIE的免費講座呀!!! 收左野果D, 自己日後識做啦~~~!

大機影的相(雷太/黑嘿兒), 要POST出來打格外, 就各自用EMAIL發收吧~~~!!!
除了自己POST自己張相外, POST相唔打格, 要BAN一年的~~~!!!

NAME LIST :
01 beagleflash
10綾小路雷太
12 KIM
16 陸奧 貴志
20 Middle
已修正.......

舊 04-25-10, 12:37 AM   #498
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
NAME LIST :
06 PTX-003C (盲鬼)
10 綾小路雷太
11 嘿哈兒
12 KIM
13 戀戀芭比
14 joeypong
15 碧克
16 陸奧 貴志
17 下雪邊界
20 Middle

此篇文章於 04-25-10 12:42 AM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:38 AM   #499
麥C
專業R水吹

要芭比姐現場親身教學短片的朋友
想個方法點比你地
youtube除外

轉片中
4xxmb唔知點send