Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-17-10, 03:13 AM   #326
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
雖平時少入情版......
但果日得閒,又想來玩下~~

此篇文章於 04-17-10 03:15 AM 被 如月釋臣 編輯。
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-10, 06:26 PM   #327
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
無知一問
如果包場係咪任食...
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-10, 06:45 PM   #328
碧克

註冊日期: Aug 2003
好想問下C女王到唔到.佢都來既話咁就齊腳了.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-10, 07:55 PM   #329
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
無知一問
如果包場係咪任食...
而家唔係包場喇;
包場每人會超過一百蚊呢

引用:
作者: 碧克 查看文章
好想問下C女王到唔到.佢都來既話咁就齊腳了.
頭版List 有邊個名、就有咩人囉......

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-10, 09:43 PM   #330
kircheis
Crazy Gamer

噢.....無曬位! 要下一次了!

舊 04-17-10, 09:45 PM   #331
碧克

引用:
作者: Middle 查看文章
而家唔係包場喇;
包場每人會超過一百蚊呢

頭版List 有邊個名、就有咩人囉......
就係想問佢到時可唔可以出來.
就算冇位都可以去下場再飲杯野聚一聚

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 04-20-10, 01:30 AM   #332
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
既然名額緊張同想for返gaf人 ,咁我今次唔帶自己fd來 ,叫返gaf舊人ok ?

馬沙
Dreamer.Bo
leo
二家

已PM我同Dreamer.Bo contact 比你

講埋近況

Dreamer.Bo自己做貿易生意 ,年紀輕輕做老細 ,前途無可限量 .

p.s.有冇人中意飲紅酒 ?以前墨魚/BBQ meeting都有紅酒架

此篇文章於 04-20-10 01:39 AM 被 馬沙 編輯。
馬沙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-10, 02:53 AM   #333
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 馬沙 查看文章
既然名額緊張同想for返gaf人 ,咁我今次唔帶自己fd來 ,叫返gaf舊人ok ?

馬沙
Dreamer.Bo
leo
二家

講埋近況

Dreamer.Bo自己做貿易生意 ,年紀輕輕做老細 ,前途無可限量 .

p.s.有冇人中意飲紅酒 ?以前墨魚/BBQ meeting都有紅酒架
紅酒
正呀~~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-10, 01:14 PM   #334
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
.....
你咁遲報名呀~? 冇晒位你先來.....
我估都有不少人喜歡紅酒, 不如你名義開個新meeting啦~
你又可以帶埋d泡菜女友來, 又可以group多d品酒版友~
大家夾$都易d~!
如何?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-10, 05:45 PM   #335
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
講近況點解係講人地唔係講自己? 馬沙你近況如何?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-10, 10:09 PM   #336
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
講近況點解係講人地唔係講自己? 馬沙你近況如何?
23都側側膊冇講~

舊 04-20-10, 11:47 PM   #337
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: KIM 查看文章
23都側側膊冇講~
其實係好多人都無講
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-10, 11:54 PM   #338
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
品酒係好...不過我怕有人酒品唔好(例如: 我)

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 12:18 AM   #339
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
我唔飲酒.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 12:21 AM   #340
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
品酒係好...不過我怕有人酒品唔好(例如: 我)
你發作搵人CALL CALL我
我將你幹掉

舊 04-21-10, 12:24 AM   #341
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
我唔飲酒.....
我飲左之後會亂錫人, 所以都唔飲得~

舊 04-21-10, 12:26 AM   #342
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
引用:

馬沙
Dreamer.Bo
leo
二家

講埋近況

好耐無見喎,唔見你咁耐去左邊呀?

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 12:27 AM   #343
The One
業餘歌手

引用:
我飲左之後會亂錫人, 所以都唔飲得~
要飲多D喇
雷太記住做野

舊 04-21-10, 12:30 AM   #344
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 賈圖 查看文章
你又蒲面, 勁呀~~~! 你又去左冰呀?

引用:
作者: lauchai 查看文章
要飲多D喇
雷太記住做野
男人我會打~~~

舊 04-21-10, 12:33 AM   #345
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
因為好似無乜人會甩底唔去,
所以...... 報左後補位o既各位,請下次再唻參加喇。 =)

另外碧克,
暫時無打算有下場喇,到時可能睇下情況點再算。 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 12:35 AM   #346
The One
業餘歌手

引用:
你又蒲面, 勁呀~~~! 你又去左冰呀?

男人我會打~~~
我叫你錫女架喎

舊 04-21-10, 12:36 AM   #347
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
23都側側膊冇講~
駛乜講~

我d近況不嬲都勁到冇朋友架啦~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 12:37 AM   #348
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 賈圖 查看文章
不如你問你自己死左去邊仲好啦~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 12:44 AM   #349
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: lauchai 查看文章
我叫你錫女架喎
雷XXXX係女的麼~~~!!!
死仔,,,,,,上次玩我~~~!

舊 04-21-10, 12:46 AM   #350
碧克

引用:
作者: Middle 查看文章
因為好似無乜人會甩底唔去,
所以...... 報左後補位o既各位,請下次再唻參加喇。 =)

另外碧克,
暫時無打算有下場喇,到時可能睇下情況點再算。 =)
下場我本來就打算另外約.
冇位就算啦.你地傾得開心D.

\  /

論壇跳轉

現在的時間是 07:08 PM

手機版 | APP版